Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
14.6.12 21:07
@MisTer píše:
To doufám, hlavně by to byl podraz každého by tím hned nutili na IVF protože by se odečítali pokusy přijde mi to fakt divný tak doufejme, že to tak není až odepíšou dám vědět.

to by na iui nikdo nešel…proč taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.6.12 21:08
@alenka84 píše:
to by na iui nikdo nešel…proč taky :roll:

anebo by si holky iui platily samy…aby neplácaly pokusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
14.6.12 21:18

https://www.emimino.cz/…nkovani/146/

tady je ta diskze kde to holky řeší, no jo ale IUI za 4500kč to je skoro zbytečný:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.6.12 21:21

Ahoj holky, zrovna dneska jsem se presne na toto v ISCARE ptala. A odpovedli mi, ze ano - od 1. dubna zpetne plati vyhlaska, ze vsechny stimulovane IUI (injekcemi, Clostylbegyt se nepocita) jsou jako IVF pokus. Reprodukcni centra bojuji o zmenu. Je to desne nespravedlive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.6.12 21:22
@Hanhe píše:
Ahoj holky, zrovna dneska jsem se presne na toto v ISCARE ptala. A odpovedli mi, ze ano - od 1. dubna zpetne plati vyhlaska, ze vsechny stimulovane IUI (injekcemi, Clostylbegyt se nepocita) jsou jako IVF pokus. Reprodukcni centra bojuji o zmenu. Je to desne nespravedlive.

8o 8o 8o 8o 8o 8o Teda ale šílený je, že to platí i zpětně…kdo to mohl tušit :roll: Ještě že jsem na iui nestimulovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.6.12 21:25

Jo jo je to šílené. Taky mám to štěstí, že jsem nestimulovala, ale polilo mě horko, protože holky v jiných tématech zmiňovaly, že se do toho zahrnují všechny IUI tzn. i ty nestimulované, což mi ISCARE vyvrátilo. Ale ten zákon musel psát magor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
14.6.12 21:25

Sakra tak je o tak:( to je šílenýýýýýý! Takže když mám clostík ještě na 3pokusy neodečítá se mi to a nemusím to platit je to tak? Jakmile mi pokusy 3 dojdou a budu muset stimulovat injekcema počítá se to jako pokus IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.6.12 21:27
@Hanhe píše:
Jo jo je to šílené. Taky mám to štěstí, že jsem nestimulovala, ale polilo mě horko, protože holky v jiných tématech zmiňovaly, že se do toho zahrnují všechny IUI tzn. i ty nestimulované, což mi ISCARE vyvrátilo. Ale ten zákon musel psát magor…

To teda…fakt jsem tomu nevěřila :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: Ale vypadá to že to je pravda…„ještě že“ je u nás problém na straně chlapa a já nějakou stimulaci řešit nemusím :roll: A stejně už na iui kašlu, myslím, že to až tak velké zlepšení šancí není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.6.12 21:29

Ano ano přesně tak. Nevím jestli nám dám ISCARE možnost si IUI celé uhradit, aniž by to šlo na pojišťovnu, tím by se IVF pokusy mohly ušetřit. A nebo nám nezbyde než jít rovnou na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.6.12 21:29
@MisTer píše:
Sakra tak je o tak:( to je šílenýýýýýý! Takže když mám clostík ještě na 3pokusy neodečítá se mi to a nemusím to platit je to tak? Jakmile mi pokusy 3 dojdou a budu muset stimulovat injekcema počítá se to jako pokus IVF?

clostík se co jsem pochopila nepočítá, injekce jo…takže do iui s injekcema bych nešla, to už je lepší rovnou ivf, kdy můžou zbýt aspoň vajíčka na mrazení…nebo změnit car, on Iscare je jeden z nejdražších (což není až tak podstatné do té doby, dokud platí pojišťovna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.6.12 21:30
@Hanhe píše:
Ano ano přesně tak. Nevím jestli nám dám ISCARE možnost si IUI celé uhradit, aniž by to šlo na pojišťovnu, tím by se IVF pokusy mohly ušetřit. A nebo nám nezbyde než jít rovnou na IVF.

myslím si že by to mělo jít, proč by ne :nevim: Rozhodně to vyjde levnějc než si pak platit celé ivf :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
14.6.12 21:31

Jasně jakmile dojde na injekce budu se muset smířit s IVF jen mi tohle přijde strašně brzy když není žádný zásadní problém ani u jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.6.12 21:33

Máš pravdu, neměl by to být problém si to zaplatit ze svýho. Nám už 3× IUI nevyšlo, tak asi nastal čas IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.6.12 21:33
@MisTer píše:
Jasně jakmile dojde na injekce budu se muset smířit s IVF jen mi tohle přijde strašně brzy když není žádný zásadní problém ani u jednoho.

chápu to dobře, že bez léků nemáš ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.6.12 21:34

U nás není problém ani u jednoho, možná můj věk :), tak se mi do toho IVF taky nechce… Necháme tomu volný průběh přes prázdniny a pak se doma poradíme co dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.