Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
496
15.6.12 12:45

@Hanhe ne, dělají to v Podolí, musíš se tam objednat, jdete oba společně, čekací doba cca 1,5 měsíce. Pak se měsíc čeká na výsledky. Doporučení může napsat i obvodní gyn. či praktický mudr. Případně to jde i jako samoplátce bez doporučení za 8 tis., ale rozhodně se tím v případě prokázání protilátek ušetří sposta času a nervů z nevyšlých pokusů. Mně dokonce protilátky na vše našli, až když už jsem zjistila, že testy //, takže stejně beru léky, aby se imunita nebouřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.6.12 12:58

@Yasmi moc Ti děkuju za info, jsi zlatá. Už jsem volala do ISCARE a krásně to vyšlo, hned v úterý ráno jsi jdu pro doporučení a na poradu k Jaržembovské co dál. Už mi to leze na palici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
16.6.12 00:38

Ahojky holky,
tak to tedy čumim, co to vymysleli, to snad ani není možné. Uvidím jak to bude po prázdninách, snad nebudu muset na IUI stimulovat injekcemi. Ty zákony jsou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
16.6.12 09:14

Tak holky toto mi odepsaly je to k nasrání.
Dobrý den,

Od dubna novela zákona přinesla změny, které jsou pro některé pacientky příznivé, ale některé změny spíše přináší pocit nespravedlnosti.

V současné době je to tak, že pojišťovna započítává do hrazených cyklů i IUI, ale pouze ty stimulované hormonálními injekcemi.

IUI v nativním cyklu bez injekcí se do toho nezapočítávají, nezapočítávají se ani IUI podpořené např. Clostilbegytem.

Žádné jiné informace zatím nemáme, IUI zatím pojišťovny hradí.

Od pojišťovny jsou hrazeny 4 pokusy( IVF a stimul. IUI dohromady ) za podmínky transferu jednoho embrya u 1. a 2. cyklu.

Jsou to změny, které se nám také nelíbí a přijdou mi nespravedlivé, ale pokud Ministerstvo zdravotnictví nezmění zákon, nemůžeme pro vás více udělat.

Držím moc palce a s pozdravem

Markéta Brandani IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
16.6.12 11:47

Ahoj holky, tak dnes jsem v ISCARE dostala 1 čtyřbuněčné embryjko, druhé se dál kultivuje a uvidí se, zda se zamrazí. Embryoložka Teplá nechtěla čekat do pondělí, prý se mu u mě v děloze bude líbit víc. Myslela jsem, že jsou spíš pro PK a proto mě překvapil její názor, že už ho chtěla zavést 2 dny po OPU. Tak jsem ji poslechla a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
16.6.12 17:55
@handa30 píše:
Ahoj holky, tak dnes jsem v ISCARE dostala 1 čtyřbuněčné embryjko, druhé se dál kultivuje a uvidí se, zda se zamrazí. Embryoložka Teplá nechtěla čekat do pondělí, prý se mu u mě v děloze bude líbit víc. Myslela jsem, že jsou spíš pro PK a proto mě překvapil její názor, že už ho chtěla zavést 2 dny po OPU. Tak jsem ji poslechla a uvidíme.

Tak držím palce, ať se chytne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.6.12 11:24

@handa30 Ona má prodloužená kultivace smysl pouze pokud vypadají všechna embrya stejně. Pak se přistoupí k této,,selekci'' toho nejsilnějšího. Jestliže tam byl už jeden favorit, tak opravdu nemá smysl čekat. Je to pravda, že umělé podmínky laboratoře nedokáží simulovat podmínky v děloze. Děloha je děloha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
18.6.12 09:23

@handa30 držím palce… já měla kromě ISCARu vždy ET min. 8 buněčných, tj. 4 dny po OPU. Byla to i pro mne větší jistota, že se dobře dělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.6.12 10:02
@Yasmi píše:
@handa30 držím palce… já měla kromě ISCARu vždy ET min. 8 buněčných, tj. 4 dny po OPU. Byla to i pro mne větší jistota, že se dobře dělí.

No právě, takhle vlastně nevím. Takže jsem z toho zklamaná. Osobně bych čekala na dnešek, ale embryoložka Teplá mně poradila šoupnout ho tam už v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.6.12 10:04

@Hanhe - v kolik jdeš v úterý? já 12:40!!!

@handa30 - držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.6.12 10:39

@lilia: já jdu zítra už v 8 ráno :)
Pěkný den a týden všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.6.12 10:43

@Hanhe - no tak to se asi nepotkáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.6.12 10:49

@lilia81 - to asi ne :) tak třeba příště, já tam určitě nejdu naposled
@handa30 - moc držím palce. Zkus důvěřovat, že to bylo dobré doporučení, teď už se to stejně nedá změnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
18.6.12 11:01

Jo jinak holky, napsal mi primář Hulvert k té mé stížnosti moc hezký mail a kdyby náhodou 3. vajucho bylo taky v pořádku, tak mi ho zamrazí zdarma!!! jako Iscare fakt dobrý!!! tomu říkám přístup!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
18.6.12 11:08
@lilia81 píše:
Jo jinak holky, napsal mi primář Hulvert k té mé stížnosti moc hezký mail a kdyby náhodou 3. vajucho bylo taky v pořádku, tak mi ho zamrazí zdarma!!! jako Iscare fakt dobrý!!! tomu říkám přístup!!! :palec: :palec: :palec:

Tak super, Lili!! Hulvert je třída :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.