Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
18.6.12 11:09

@handa30 - jo, jako i přes to, ajk mě naštvali tím zamrazením bych neměnila, ten přístup je prostě skvělej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
21.6.12 15:20

Ahoj holky, tak se po delší době hlásím - dnes jsem byla poprvé v Iscaru a musim vám říct, že jsem víc než nadšená :dance: ten supr přístup všech tam - sestřiček, paní dr. Ďurechová je opravdu zlatá, přesně jak jste tady psali…ještě mě čeká řada vyšetření, než budu vědět co dál ale i tak jsem odjížděla s dobrým pocitem, že jsem v dobrých rukou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.6.12 15:47

@hondicka - tka to jsem ráda, že se ti tam líbilo a že jsi spokojená :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.6.12 21:51

Ahoj holky, nahodou jsem narazila na Vasi debatu. Mam z Iscare sedmnactimesicniho chlapecka. Moc mi tam pomohli. Chci tim rict, ze vyber Iscare je spravnou volbou. Mam zkusenost jeste s Gennetem a to bylo pro me ucinene peklo! Sestricky i lekari v Iscare byli moc fajn, vzdycky mi vsechno vysvetlili a byli moc ochotni. Vsem vam moc drzim palce a verim, ze i vam pomuzou!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.6.12 09:55
@zuzbe píše:
Ahoj holky, nahodou jsem narazila na Vasi debatu. Mam z Iscare sedmnactimesicniho chlapecka. Moc mi tam pomohli. Chci tim rict, ze vyber Iscare je spravnou volbou. Mam zkusenost jeste s Gennetem a to bylo pro me ucinene peklo! Sestricky i lekari v Iscare byli moc fajn, vzdycky mi vsechno vysvetlili a byli moc ochotni. Vsem vam moc drzim palce a verim, ze i vam pomuzou!!! :D

Moc díky za podporu!!! Věříme, že nám v ISCARE taky vykouzlí hezké dítko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.6.12 10:27

Ahoj holky,

dnešní UTZ dopadl špatně, sliznice není dorostlá, takže ještě čekáme do pondělí a pokud nedoroste, tak KET nebude. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.6.12 10:49
@lilia81 píše:
Ahoj holky,dnešní UTZ dopadl špatně, sliznice není dorostlá, takže ještě čekáme do pondělí a pokud nedoroste, tak KET nebude. :-(

Ach jo, Lili :( To mě mrzí!!! Kolik má mm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.6.12 10:51

@handa30 - 7 mm :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.6.12 10:59

A chtěji aspoň 8, viď? Máš ještě víkend. Pij kontryhelový čaj. Ten 1 mm dáš!
Věř tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.6.12 11:01

@handa30 - jj, 8mm je hranice a já hlavně moc času nemám, zas aby se to stihlo chytnout, než mi naběhne mrcha!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.6.12 11:16
@lilia81 píše:
@handa30 - jj, 8mm je hranice a já hlavně moc času nemám, zas aby se to stihlo chytnout, než mi naběhne mrcha!!!

To jsou nervy,viď?
Mně se teď kámoška zeptala, zda může otěhotnět z přerušovaného sexu, že má podezření že je v tom. Ona je s přítelem teprve 3 měsíce. Já tu dělám hokusy pokusy a ona si otěhotní z přerušované soulože? Mě snad mrskne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
22.6.12 11:24

Teda Lili pořád něco je mi tě hrozně líto, ale věřím, že 1mm doroste a půjde to!!!Taky mám pořád nízkou ani kontryhel nepomáhal. Držím ti moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.6.12 11:26

@handa30 - to mi ani radši neříkej!!! to prostě není fér…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
22.6.12 11:30

Není to fér já včera taky obrečela kamarádku psala mi že je v 11týdný a že hned na první pokus…nooo a přitom ví že už se rok snažíme a jsem z toho zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.6.12 12:35
@MisTer píše:
Není to fér já včera taky obrečela kamarádku psala mi že je v 11týdný a že hned na první pokus…nooo a přitom ví že už se rok snažíme a jsem z toho zoufalá.

Není to fér :( Ty holky vůbec neví, jak se my cítíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.