Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
14.6.12 21:35
@Hanhe píše:
Máš pravdu, neměl by to být problém si to zaplatit ze svýho. Nám už 3× IUI nevyšlo, tak asi nastal čas IVF.

nám nevyšlo dvakrát, potřetí jsme sice měli naplánováno, ale psychika zapracovala a já se sekla…teď si dávám pauzu a do podzima cheme jít do ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
14.6.12 21:35

Alenka-ovulaci mám dle teplot, ovu testů i dle ultrazvuků clostil jsem dostala prý na podporů folíků. Přítel má spermio v normě ne špatné ani né nejlepší. Takže v podstatě žádný zásadní problém nemáme jen to nějak nejde:). Proto jsem si dávala šance na IUI když není větší problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.6.12 21:37
@Hanhe píše:
U nás není problém ani u jednoho, možná můj věk :), tak se mi do toho IVF taky nechce… Necháme tomu volný průběh přes prázdniny a pak se doma poradíme co dál…

no u nás žádný zásadní problém taky není, jen horší spermiogram (ale ne úplně tragický), takže to jde jen pomalejc (teda předpokládám, laparku ani nic podobného na průchodnost vejcovodů jsem neabsolvovala), ale tak nemládnem, nechci na první dítě čekat třeba 3 roky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.6.12 21:37

U nás je naprosto identická situace - oba zdraví - manžel spermio mírně nad hranicí a 3 IUI nevyšly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.6.12 21:38

To děláš dobře :) třeba díky tomu že tomu dáte čas, už nebude potřeba žádné IVF, IUI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.6.12 21:38
@MisTer píše:
Alenka-ovulaci mám dle teplot, ovu testů i dle ultrazvuků clostil jsem dostala prý na podporů folíků. Přítel má spermio v normě ne špatné ani né nejlepší. Takže v podstatě žádný zásadní problém nemáme jen to nějak nejde:). Proto jsem si dávala šance na IUI když není větší problém

aha, tak pak ale nemusí být nutně ty injekce si myslím :) No jsme na tom zdravotně asi podobně, i když já nestimuluju vůbec…přítel má spermiogram už pod normou, ale furt žádná katastrofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
14.6.12 21:39

Hanhe tak to jsi mě taky moc nepotěšila:) teda to jsou jobovky takhle na večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.6.12 21:39
@Hanhe píše:
To děláš dobře :) třeba díky tomu že tomu dáte čas, už nebude potřeba žádné IVF, IUI :)

tak to bych byla úplně nejradši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.6.12 21:40
@MisTer píše:
Hanhe tak to jsi mě taky moc nepotěšila:) teda to jsou jobovky takhle na večer!

no zvedlo mi to tlak teda! Snad už budem brzo řešit úplně jiné, příjemnější starosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.6.12 21:41

:) jo jo a já se přidávám, že tohle je varianta ideál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.6.12 21:42

Holky, taky mě to mrzí, že zrovna se uvedu takovouhle zprávou… Ale nedalo mi to, když jsem viděla, že to řešíte :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.6.12 21:43
@Hanhe píše:
Holky, taky mě to mrzí, že zrovna se uvedu takovouhle zprávou… Ale nedalo mi to, když jsem viděla, že to řešíte :think:

aspoň máme jasno, já tomu fakt nevěřila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
14.6.12 21:44

Jojo máme jasno taky se mi nechtělo věřit, ale asi je to tak ještě si počkám co mi napíšou do toho mejlu snad to tedy platí jen pro injekce no uvidíme. Dobrou noc holky to budou šílený sny dneska :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.6.12 21:44
@MisTer píše:
Jojo máme jasno taky se mi nechtělo věřit, ale asi je to tak ještě si počkám co mi napíšou do toho mejlu snad to tedy platí jen pro injekce no uvidíme. Dobrou noc holky to budou šílený sny dneska :zed:

dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.6.12 21:45

Já taky, říkala jsem si, že je naprosto šílené dávat na stejnou úroveň IUI a IVF. Hlava mi to stále nebere. To musel bejt fakt imbecil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.