Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanhe píše:
Já taky, říkala jsem si, že je naprosto šílené dávat na stejnou úroveň IUI a IVF. Hlava mi to stále nebere. To musel bejt fakt imbecil…
no a hlavně, že to platí zpětně, a ty holky si nemohly vybrat (co šly v dubnu a v květnu), to by mě asi odvezli ![]()
No já byla v dubnu i v květnu, ale naštěstí jen s clostylbegytem, ale holky v jiných diskusích jsou z toho na prášky…
@Hanhe píše:
No já byla v dubnu i v květnu, ale naštěstí jen s clostylbegytem, ale holky v jiných diskusích jsou z toho na prášky…
to věřím…já byla v dubnu, ale naštěstí bez ničeho, bohužel teda i bez úspěchu ![]()
Říkají že šance IUI je jen o pár procent vyšší cca o 5% než přirozenou cestou…
Teda to s nimi nesouhlasím my jsme se doma snažili skoro 3 roky z toho půl roku v centru neměla jsem stimulováno pouze clostíkem ale přijde mi to od poslnců jako vyčůranost protože ví že čím dál více lidí má s tímto problém ![]()
Holky a když před IUI dávají pregnyl což je injekce vztahuje se to taky že by se odečítal pokus? KDyž beru clostík a před IUI mi dají pregnyl to by nemělo být ne?
@MisTer píše:
Holky a když před IUI dávají pregnyl což je injekce vztahuje se to taky že by se odečítal pokus? KDyž beru clostík a před IUI mi dají pregnyl to by nemělo být ne?
to ne, ten si stejně platíš sama…myslí tím stimulaci, kterou schvaluje pojišťovna
@MisTer píše:
AHaaaaa díky. Jsem klidnější nemohla jsem vůbec spát.
to by se mě pak taky týkalo a to by byla mela, jsem cholerik
Bych jim to tam šla vysvětlit co jsou to za kretény
![]()
Takže je to jen stimulace léky ale stejně mi to přijde jako blbost to zase někdo uvažoval kolenem a ne hlavou
Jako holky, teď to čtu, to už fakt není možný s těmi zákony!!! to se posrali!!! to je děs a hrůza!!!
@Hanhe a už jste byli na imunologii na vyšetření, proč to nejde? Čím dříve má člověk jasno, tím lépe, protože si ušetří pokusy, pokud se najdou protilátky.
Ne ne imunilogii jsme ještě neřešili a ani nám to nenavrhli. Tak to navrhnu já, až tam příště půjdu. To jsou odběry z krve? A jdeme oba? Jak dlouho se čeká na výsledky? Dělají to přímo v ISCARE? To je otázek ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.