Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Capelucita vítej zpět, to je dobře, že se tělo zase rozjelo ![]()
@MisTer a ty musíš mít se stimulací? takže teoreticky já když funguju, tak tu stimulaci mít nemusím ne? a tím je to normálně na pojišťovnu?
já tomu fakt už nerozumím
a do IVF nechcete?
NO CLOSTÍK MÁM NA ZKOUŠKU ABY TO ŠLO LÉPE JINAK JSEM OVULOVALA I PŘEDTÍM, ALE NEVÍM JAK JE TO JESTLI BEZ STIMULKY IUI DĚLAJÍ NEBO NE NETUŠÍM. DO IVF ZATÍM JEŠTĚ NE JE MI 25LET UVIDÍME V TOM ZÁŘÍ SE ROZHODNEME CO DÁL.
@terulilinka
já jsem z toho taky blbá…v Iscaru jsem se na to moc nevyptávala, protože já ovulku nemám, brala jsem clostík už asi 3× (tablety) a stejně nic, tak asi pujdem rovnou do IVF, pač si myslim že bysme zbytečně IUI vyplácali placené pokusy. jen jsem sestřičce říkala, že jsem na netu četla něco, že by se IUI mělo započítavat ke těm 4 pokusům spolu s IVF a ona říkala, že jen pouze ty se stimulací… a do stimulace se už počítá i clostík tablety třeba? ![]()
@hondicka no to mě taky právě zajímá.. zítra podám info! já bych jako stimulaci brala ty injekce, ale clostyl.. no uvidíme
hlavně mi to fakt nejde na rozum ![]()
Terulinka psala jsem ještě email vlastně jsem jim odpovídala že děkuji že mě informovali no a i IUI bez stimulace se započítává jako pokus IVF.
Jo opět kreténi ve vládě no…to musel vymyslet jedině chlap!!!
Nechápu co tím chtějí dokázat… radši sem ani nebudu psát jména co bych přidělila těm, co to vymysleli… je mi z nich na ![]()
@Paja01 píše:
@Yanka
moc děkuji. Já bych něco platila? Jinak jsem se z toho tak nějak dostala. Jdeme dál. Moc mi pomohlo, že jsem se svěřila mé sestře a hlavně mamce, která jednou potratila ve třetím měsíci a dokonce jí pár dní po porodu zemřel synŽivot je někdy opravdu krutý.
My jsme neplatili nic ale bylo to loni, tak snad je to pořád stejné. I když jak čtu co tu holky píšou o tom IUI, tak si člověk asi nemůže být jistý ničím! Jinak mě mrzí i to co musela prožívat tvoje maminka, moje tchýně zažila to samé při prvním porodu, musí to být to nejhorší co ženu může potkat. Určitě se o tom také zmiň v CARu že v rodině se něco takového stalo, alespoň by k tomu přihlédli a byli shovívavější s tou genetikou. Tak se drž ![]()
Yanka-je to jisté teď si to bud zaplatíš nebo si odečteš pokus IVF bohužel to je zákon!!!
Tak jsem zpět z ISCARE, holky.. Doktorka moc milá.. Udělala mi ultrazvuk, na pravý straně početné drobné folikuly, na druhé jen ojediněle. Jinak byla překvapená, že na 8DC mam nízkou sliznici. To nevím co znamená, ale piju na ní ten kontryhel, ale je fakt, že ještě dnes trochu špiním.. a 1DC (tedy 19.7.) si mam zavolat a pak 2.-4.DC přijít na krev na všechno, dnes mi jí nebrala, aby do mě prý nepíchala víckrát. a výsledky spermiogramu budou do 18h ![]()
@terulilinka
tak jste to zvladli dobře ne
ja pořád čekám a čekám na ms, už je to týden co mi píchli agolutin, to je děs
všichni jsou tam hodní viď
tak hlavně ať vám dobře všechno dopadne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.