Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1087
29.6.12 16:20

Lili, moc držím palečky na pondělí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
29.6.12 17:40

@handa30 - pak nám dej vědět, co ti Hulvert řekl, já než mít o pokus míň, tak bych jim radši zapaltila ty 4500 zpětně! zeptej se ho, jeslti to jde… já se zkusím zeptat sestřiek v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.6.12 17:47
@handa30 píše:
Alenko, já mám takhle v pytli dva pokusy. Nezdá se mi to od ISCARE fér, nikdo nás na nic neupozornil. To není dobré! Raději bych si IUI zaplatila, než přijít o pokusy IVF. Promluvím si 12.7 s Hulvertem.

Přesně tak, nehrazené ivf vyjde mnohem na víc…i když já bych si ho ani nezaplatila, já bych na něj asi ani nešla, u nás to byl spíš jen takový pokus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
29.6.12 17:53

Lili přeju ti moc moooc štěstíčka, ať se všechno podaří jak má! Držím palce!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žofielinda
30.6.12 09:31

Podolí

V Podolí IUI stojí 1300Kč

• Citovat
  • Upravit
2391
30.6.12 23:09

Ahojky holky,
se hlásím po delší době, nějak mi na pc vůbec nezbýval čas. Co je tu nového? Nějaká další těhulka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
2.7.12 12:06

Lili… skvěle napsáno, jsem zvědavá, jakou odpověď dostaneš

obě Hanky… gratulace k //.. je to super vědět, že se zase někomu zadařilo a že to všechno má nějaký smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
2.7.12 12:11
@žofielinda píše:
V Podolí IUI stojí 1300Kč

Bohužel musím konstatovat, že v Podolí v CAR se mi absolutně nelíbil přístup, nejdříve jsem čekala na první pohovor 3 hodiny!!, protože i přes včasné objednání cca měsíc předem jsem jim vypadla ze seznamu… :cert: a pak i přes všechny krevní testy v ruce a načasování na IUI mi bylo sděleno, že to se takhle narychlo nedá, že si musejí všechny krevní testy udělat oni sami atd., prostě přístup negativní… proti tomu byl ISCARE „rájem“, vstřícnost a snaha o co nejrychlejší řešení se vůbec nedá srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
2.7.12 12:18

Yasmi:já teda možnost porovnání nemám, byli jsme jen v Iscare.. ale opravdu, naprostá spokojenost. Jediný co mě dost mrzelo bylo na embryologii, kam jsem volala vždy přesně podle instrukci, na minutu a stejně zněli, jako bych je otravovala, byl pro ně problém mi říct kolik embryí žije atd. Asi jsem chytla nějakou špatnou směnu :roll:

Jsem po 1.IVF, dnes 7+6tt, minulý týden mě z Iscare „vykopli“ a šoupli si mě do archývu, tak doufám, že tam hodně dlouho zůstanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.7.12 12:25

Ahoj holky,

tak hlásím 2 sněhuláčky v bříšku :-) tak snad se jim u mně bude líbit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
2.7.12 12:52

Jééé, tady jsou těhulky. To je super. Potichoučku gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
2.7.12 12:53

@lilia81 to je super, držím palce…a neboj, nemusejí to být hned dvojčata, i když já si je strašně přála, protože jsem z dvojčat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.7.12 12:55

@Yasmi - já to enchám na nich, jak se chytnou… uvidíme, co má být se stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
2.7.12 13:54

@lilia81
wau, držím palce a přeju hodně štěstíčka!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.7.12 13:55

Ahoj holky, můžu k Vám?? Do Iscare chodím od loňskeho července k primáři Hulvertovi, nebo k Marice Jaržimbovské, nemohu si je vynachválit ;)) mám za sebou 3 IUI, 1IVF a teď jsem 5 den et 2 morulek a to čekání je děs!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.