Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hm… Tak uvidíme
asi máš pravdu
strašlibvě se furt pozoruju!! Je to na palici
a ty jsi absolvovala kolik ivf? A jaký máte problém? Ja hodně vajíček, co nedozrávaj, ale prý to není PCO… Tak asi tak ![]()
@Rady007 - já mám lehký PCO, jinak HP vše v normě a máme za sebou 1. IVF bohužel ET nebyl, takže teď první KET!
@Rady007
děkuju za info, udělala jsi mi radost
holky já mám asi podobný problém jako vy, dr. Ďurechová mi říkala že si myslí že to je PCO ale uvidí se časem až budu mít víc vyšetření, teprve jsem na začátku. jak dlouhá doba uběhla u tebe @Rady007 a u tebe @lilia81 než jste měly 1. IVF?
@hondicka - mě nerostly folíky, takže jsem měla clostík - s ním 2 IUI a pak už jsem se nechtěla trápit a šli jsme do IVF… únor CAR, červen IVF
Hondicko: já jsem do iscare šla loni v létě s tím, že v dubnu jsem asi byla těhu po clostíku, což nedopadlo… Udělali mi krevni testy u kterých zjistili, že mám mírně zvýšenou štítnou žlázu, ta už je ale ok
primář prvně chtěl zkusut opět clostík, což bylo tuším 4× ale už jsem moc nereagovala… Pak byli 3 IUI, manžel horší pohyblivost, ale na IUI super… Nevyšlo to ;// v dubnu bylo 1ivf a nyní čekám
ale to čekání je hrozné…jinak manželovi jsem před 3 měsícema naordinovala zinek a spermiogram je úplně ukázkovej!!
@lilia81 @Rady007 díky za info holky, držím vám palce aby vám to všechno dobře dopadlo
já jsem taky měla clostík (tablety) a na ty nereaguju vůbec tak uvidíme… pokud to půjde, jdeme rovnou do IVF, protože jak to tak tady čtu, nerada bych si neúspěšným IUI vyplácala pokusy… ty jo, ve čtvrtek to bude 14 dní co mi píchly agolutin a ms pořad nikde…
to je fakt děs, hlavně že jsem měla modřinu přes celou p… ![]()
@hondicka Musím dnes dát za pravdu panu primáři Hulvertovi, když jsem ho stále přemlouvala k ivf a on stále chtěl zkusit iui..říkal mi, že pokud půjdu hned na ivf a ono na to poprvé nevyjde, tak se mu zhroutím… no a měl pravdu… tak nevím, jestli alespoň jednou na to iui nejít.. kdyby tedy byla možnost otěhotnět… je to vážně na palici… strašlivě se děsím, co bude dál, kdyby to teď nevyšlo.. nevím, zda mám sílu na další ivf.. další čekání, další boj… d
@Rady007 neboj, sílu najdeš, našly jsme jí všechny
jinak se neboj, já jsem neměla absolutně žádné příznaky ničeho a když jsem si šla pro výsledky krve a byly // tak jsem si myslela, že mi vyměnili papír s někým jiným, že to není možné ![]()
Ahoj holky, tak ani po 14 dnech od píchnutí Agolutinu jsem ms nedostala, tak jsem si jako že udělala těhutest (asi po stopadesátý už) a mám tam // nějak to nechápu, nikdy nemám pravidelnej cyklus, ani na clostik jsem nereagovala a že bych teď najednou otěhotněla??? a ta druhá čárka není žádnej duch, je silná jak prase a objevily se úplně hned…tak nevim co teeeeeď ![]()
@kamillka2
děkuju, zatím se ale moc neraduju, v pátek jdu na krev tak uvidíme
přijde mi to v mém případě úplně nerealné…
@hondicka: myslím si že to těhotenství bude…pokud máš plné čárky na testu, jak si psala…kdyby to byla třeba cysta tak silné by ty čárky nebyly…takžeee držím pěsti
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.