Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
2.7.12 14:32

Hm… Tak uvidíme ;) asi máš pravdu ;)) strašlibvě se furt pozoruju!! Je to na palici ;))) a ty jsi absolvovala kolik ivf? A jaký máte problém? Ja hodně vajíček, co nedozrávaj, ale prý to není PCO… Tak asi tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.7.12 14:36

@Rady007 - já mám lehký PCO, jinak HP vše v normě a máme za sebou 1. IVF bohužel ET nebyl, takže teď první KET!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.7.12 14:37

Tak to máme podobné ;) a na poprvé jsi zaváděla 1 embryo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
2.7.12 16:30

@Rady007
děkuju za info, udělala jsi mi radost :) holky já mám asi podobný problém jako vy, dr. Ďurechová mi říkala že si myslí že to je PCO ale uvidí se časem až budu mít víc vyšetření, teprve jsem na začátku. jak dlouhá doba uběhla u tebe @Rady007 a u tebe @lilia81 než jste měly 1. IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.7.12 16:58

@hondicka - mě nerostly folíky, takže jsem měla clostík - s ním 2 IUI a pak už jsem se nechtěla trápit a šli jsme do IVF… únor CAR, červen IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.7.12 17:06

Hondicko: já jsem do iscare šla loni v létě s tím, že v dubnu jsem asi byla těhu po clostíku, což nedopadlo… Udělali mi krevni testy u kterých zjistili, že mám mírně zvýšenou štítnou žlázu, ta už je ale ok ;) primář prvně chtěl zkusut opět clostík, což bylo tuším 4× ale už jsem moc nereagovala… Pak byli 3 IUI, manžel horší pohyblivost, ale na IUI super… Nevyšlo to ;// v dubnu bylo 1ivf a nyní čekám ;) ale to čekání je hrozné…jinak manželovi jsem před 3 měsícema naordinovala zinek a spermiogram je úplně ukázkovej!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
2.7.12 17:28

@lilia81 @Rady007 díky za info holky, držím vám palce aby vám to všechno dobře dopadlo :kytka: já jsem taky měla clostík (tablety) a na ty nereaguju vůbec tak uvidíme… pokud to půjde, jdeme rovnou do IVF, protože jak to tak tady čtu, nerada bych si neúspěšným IUI vyplácala pokusy… ty jo, ve čtvrtek to bude 14 dní co mi píchly agolutin a ms pořad nikde… :x to je fakt děs, hlavně že jsem měla modřinu přes celou p… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.7.12 19:09

@hondicka Musím dnes dát za pravdu panu primáři Hulvertovi, když jsem ho stále přemlouvala k ivf a on stále chtěl zkusit iui..říkal mi, že pokud půjdu hned na ivf a ono na to poprvé nevyjde, tak se mu zhroutím… no a měl pravdu… tak nevím, jestli alespoň jednou na to iui nejít.. kdyby tedy byla možnost otěhotnět… je to vážně na palici… strašlivě se děsím, co bude dál, kdyby to teď nevyšlo.. nevím, zda mám sílu na další ivf.. další čekání, další boj… d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
3.7.12 09:11

@Rady007 neboj, sílu najdeš, našly jsme jí všechny :-) jinak se neboj, já jsem neměla absolutně žádné příznaky ničeho a když jsem si šla pro výsledky krve a byly // tak jsem si myslela, že mi vyměnili papír s někým jiným, že to není možné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
4.7.12 17:13

Ahoj holky, tak ani po 14 dnech od píchnutí Agolutinu jsem ms nedostala, tak jsem si jako že udělala těhutest (asi po stopadesátý už) a mám tam // nějak to nechápu, nikdy nemám pravidelnej cyklus, ani na clostik jsem nereagovala a že bych teď najednou otěhotněla??? a ta druhá čárka není žádnej duch, je silná jak prase a objevily se úplně hned…tak nevim co teeeeeď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.12 17:48

Honička: gratulace…♥ já cekam na GPS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
4.7.12 17:57

@kamillka2
děkuju, zatím se ale moc neraduju, v pátek jdu na krev tak uvidíme :) přijde mi to v mém případě úplně nerealné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
5.7.12 00:01

@hondicka Gratuluji a držím pěsti ať je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
5.7.12 09:18

@pajinkaa28 děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.12 09:29

@hondicka: myslím si že to těhotenství bude…pokud máš plné čárky na testu, jak si psala…kdyby to byla třeba cysta tak silné by ty čárky nebyly…takžeee držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.