Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Moc gratuluji
Zázraky se dějí a když to člověk nejméně čeká
Buď teď na sebe opatrná a šetři se.
@hondicka píše:
Ahoj holky, tak ani po 14 dnech od píchnutí Agolutinu jsem ms nedostala, tak jsem si jako že udělala těhutest (asi po stopadesátý už) a mám tam // nějak to nechápu, nikdy nemám pravidelnej cyklus, ani na clostik jsem nereagovala a že bych teď najednou otěhotněla??? a ta druhá čárka není žádnej duch, je silná jak prase a objevily se úplně hned…tak nevim co teeeeeď
Teda tak to jsou krásné zprávy
Gratuluju a držím palce ![]()
@alenka84 @Paja01 holky děkuju moc
dělala jsem si test i dneska ráno, a úplně to samý - čárky vylezly hned a jsou hodně silný… nevíte jak dlouho se čeká na výsledky z krve? sestřičky v Iscare jsou zlatý ženský, ve všem vyhoví a tak zítra ráno tam jedu
@hondicka píše:
@alenka84 @Paja01 holky děkuju mocdělala jsem si test i dneska ráno, a úplně to samý - čárky vylezly hned a jsou hodně silný… nevíte jak dlouho se čeká na výsledky z krve? sestřičky v Iscare jsou zlatý ženský, ve všem vyhoví a tak zítra ráno tam jedu
pokud vím, tak když jdeš ráno tak by měly být do odpoledne ten samý den ![]()
@alenka84 ty jo tak to je fofr, jdu tam mezi osmou a devátou tak snad se to dozvím ještě ten den jak píšeš
tak jsem sem vložila fotku testu, tak koukněte, silnější asi už ty čárky nebudou ![]()
@hondicka píše:
@alenka84 ty jo tak to je fofr, jdu tam mezi osmou a devátou tak snad se to dozvím ještě ten den jak píšeštak jsem sem vložila fotku testu, tak koukněte, silnější asi už ty čárky nebudou
Tak ten je ukázkovej ![]()
Ahojky holky,
já mám zatím 3 dny zpoždění, kéž by se stal další zázrak, ale moc tomu nevěřím, minulý cyklus jsem začla 31DC špinit a to je dnes ![]()
@hondicka Krásný testík ![]()
@pajinkaa28 tak držím palce ať ti všechno dobře dopadne ![]()
Já se ještě moc neraduju, až jak dopadnou odběry a ultrazvuk… moc tomu stále nevěřím ![]()
@hondicka - tak coooo, jaké je hcg, jsi nám to sem ani nenapsla??
@pajinkaa28 - a jak to vypadá u tebe???
já se vůbec těhotně necítím, je mi fajn, vůbec nic mi není, tka nevím, spíš si asi říkám, že to nevyšlo, všechny holky měly hafo příznaků a já nic…
Hondicka mooooc gratuluju zázraky se dějí držím palce a IVF už plánovat nemusíte!!!
![]()
Ahoj holky, snad se nebudet zlobit, ze vam sem lezu, ceka me IVf v Iscare, u primare Hulverta, je to i muj gynekolog…toto bude uz muj 3. pokus (prvni dva byly jinde) a neni mi z toho moc lehko…mam na vas par otazek, jestli mi na ne nektera muzete odpovedet ![]()
mam si na OPU donest vlastni nocni kosili, prezuvky apod? v pronatalu nam vse davali jejich erar…zaloha 16 tisic se plati rano pred OPU? brali vam krev na infekce? jak je to s volanim si do laborky po OPU, reknou do telefonu, jak to s embryjkama vypada??,
moc vam dekuji ![]()
@sedmitecka2 - Ahojky! ano, vem si vlastni pyzamko, kdyz te presunou pak na sál, tak dostaneč jejih, ale je příjemnější mít vlastní na dobu než se dostaneš na sále na řadu, my byly ten den 3, tak to bylo v pohodě, ale nikdy nevíš. Jinak všichni jsou moc oříjemní, po OOU přijde embryolog ti říct, jak to dopadlo, dostaneš číslo přímo na laboratoř a další dny si voláš, jsou milí a bez problémů, dokonce se mi stalo, že ještě u POK nevěděli, jak jsou na tom embryjka po třetím dnu, tak mi řekli, že jakmile budou vědět, tak zavolají a volali sami! krev na infekce berou! záloha se platí ráno před OPU, můžete i kartou.
Ahojky holky,
tak mrcha pořád nikde a testík negativní
Mě klepne ![]()
@pajinkaa28 - tak to je mi líto, tak třeba se ještě ukáže, ale koukám, že šla teplotka dolů, takže nevím…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.