Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@handa30 - díky moc! a ty už jsi začla se stimulací, koukám v podpisu máš IVF teď na červen! jak si na tom?
@lilia81 píše:
@handa30 - díky moc! a ty už jsi začla se stimulací, koukám v podpisu máš IVF teď na červen! jak si na tom?
Joo, už píchám dva dny Gonal, v pondělí jdu do ISCARE na kontrolu. Tak jsem zvědavá, kolik folíků se mi vytvoří.
Ahojky holky,
@lilia81 To je skvělá zpráva,kolik si necháte transferovat bobíků? To už ket stojí 7000,–? ![]()
@handa30 Tak to moc držím palce,aby jich bylo tak akorát ![]()
Ahoj, dnes jsem byla na kontrolním UTZ + sdělení výsledků HP u dr. Jaržembovské.. nějak mě to rozhodilo, že jsem jí tam začala fňukat a měla jsem co dělat, abych udržela slzy. Vůbec mě nenapadlo, že by HP nemusel dopadnou dobře. Můj gyn.dr. mě totiž jednou už na HP odesílal, ale tam mi nenabírali štítku.. Už jsem se těšila na to, že tento měsíc půjdu na první IUI a jak během léta otěhu. Místo toho se mám objednat na endokrinologii, kde mě ale upozornila, že mohou být šílené objednací lhůty, ale jsem ochotná jet klidně přes celou republiku tam, kde mě objednají do konce června… pak budu asi muset brát léky a čekat, až se hodnoty dají do pořádku, dle dr. Jaržembovské to může být měsíc, dva, tři.. ale na netu jsem četla i o 8, 12, 24 měsících.
K tomu PCO..
… prý už mám šetřit na IVF…
@f-l-e-a - objednej se na endokrino v říčanech, tam mě vzali během 10 dní, zadej si do vyhledávání endokrinologie říčany do seznamu a vyjede ti nějaká doktorka! ta bere bez problémů!!!! jo nebo prej berou v nemocnici na karláku an endokrino relativně brzo
@lilia81 díky za tip, dr. Jaržembovská mi doporučovala endokrinologický ústav v Praze nebo právě VFN na Karláku. V pondělí to všechno obvolám. Jsem z toho moc smutná. Je mi tak líto, že jsem byla od svého dr. na HP již v prosinci a kdyby mi zjišťovali i štítku, tak už to mohlo být půl roku v řešení..
@f-l-e-a píše:
@lilia81 díky za tip, dr. Jaržembovská mi doporučovala endokrinologický ústav v Praze nebo právě VFN na Karláku. V pondělí to všechno obvolám. Jsem z toho moc smutná. Je mi tak líto, že jsem byla od svého dr. na HP již v prosinci a kdyby mi zjišťovali i štítku, tak už to mohlo být půl roku v řešení..
Ahoj taky mám problémy se štítnou žlázou, ale i když jsem měla hodnoty dost vysoké tak jsem od endokrinoložky měla povolené snažení už po 2měsících užívání léků, hodnoty mi klesly rychle, tak snad nebudeš výjimkou. Ale ten endokr. ústav v Praze ani nezkoušej (pokud tam nemáš známé, nebo protekci), mají objednací termíny až na březen 2013! Jsou tam tedy fakt odborníci, hlavně prof. Zamrazil je kapacita. Myslím že by bylo dobré jak si psala honem se někam dostat, zaléčit se a pak můžeš klidně přejít sem na endokrinologii. Čekací lhůty jsou sice hrozné, ale péče stojí za to!
Zdravím
Jsem 16 dní po KETu …14den sem si dělala test a vyšel pozitivní jenže hodně slabý,dnes tedy 16den sem si dělala další a opět pozitivní jenže ještě slabší než ten první …je tu ještě nějaká naděje na pozitivní zprávu????
děkuji Veronika
a na krvi jsi byla???? nebyla ta moč hodně naředěná???? jestli jsi chodila v noci hodně na záchod je to také tím hodně ovlivněné
Ahoj holky, byla jsem dnes u Hulverta na kontrole před OPU. Mám jen 7 folíků, říkal, že na zmražení nezbyde…jsem z toho trochu rozhozená.
Prosím, měla jste také některá jen 7 folíků a zbylo na mražení? Díky za reakci.
@handa30
určitě, já měla opu 7 fol, z toho 5 oo a z toho 4 embrya. 2 et hned a 2 zbyla na zmražení a z KET se povedlo 1
Takže v klidu, vyjde to!
@Yasmi píše:
@handa30
určitě, já měla opu 7 fol, z toho 5 oo a z toho 4 embrya. 2 et hned a 2 zbyla na zmražení a z KET se povedlo 1![]()
Takže v klidu, vyjde to!
Děkuju, Yasmi
Jsem z toho vystreslá, injekce nám s manželem dávají zabrat. Myslela jsem, že budu mít aspoň 15 folíků, vlastně ani nevím proč jsem si to myslele ![]()
Díky za uklidnění
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.