Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1087
5.6.12 15:17

@HanHa

moc gratuluji k // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
5.6.12 15:38
@Paja01 píše:
@HanHamoc gratuluji k // ;)

koukám, že už máte i srdíčko, to je paráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
5.6.12 16:19

@alenka84
jj. srdíčko máme ;) teď už budu žít v obavách, jestli se prcek dobře vyvíjí. Kontrola až za tři týdny, to bude dlouhý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
5.6.12 23:31

Ahojky holky,
tak se to u nás konečně pohlo ku předu.Dneska mi manža řekl,že by jsme po prázdninách zas mohli jezdit do Iscaru :dance:
@Paja01 Gratuluji k srdíčku a ať je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
5.6.12 23:39
@pajinkaa28 píše:
Ahojky holky,
tak se to u nás konečně pohlo ku předu.Dneska mi manža řekl,že by jsme po prázdninách zas mohli jezdit do Iscaru :dance:
@Paja01 Gratuluji k srdíčku a ať je vše v pořádku

Tak to je dobře, že nechce čekat tak dlouho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
5.6.12 23:50

Jsem mu to před pár dny řekla,že už nechci čekat,že už čekám skoro 3 roky,ještě to zkusíme s macou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
6.6.12 07:05
@pajinkaa28 píše:
Jsem mu to před pár dny řekla,že už nechci čekat,že už čekám skoro 3 roky,ještě to zkusíme s macou.

Tak tu jsem příteli taky vnutila, zatím teda moc nepomohla, ale bere to chvíli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
6.6.12 07:53

@pajinkaa28

ta to je super ;) Tak to já bych toho mýho už do Isare hnala vidlema :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
6.6.12 12:26

@Paja01 - gratuluju k srdíčku!!!!!

holky, mám prosbu, sháním houslistu/houslistku na svatbu, budem to mít venku, takže aby zahrál během obřadu tak 3 skladby, nemáte někdo tip???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana699
6.6.12 22:09

Ahoj holky, jsme objednanáni na první konzultaci do Iscare, vubec nevim co mam cekat a jak dlouho bude prvni schuzka dlouha. Ted jsem zjistila, ze budu mit menstruaci cca 2 až 3 den cyklu. Chtela jsem se zeptat, zda to nejak nevadi. nevim, zda mi budou delat nejake vysetreni hned ci ne. Byla jsem u sveho lekare, ktery mi napsal doporuceni, delal mi take cytologii, ale do terminu konzultace jeste nebudu mit vysledky. Prosim napiste mi nejake informace, co mam cekat já, co manžel. Dekuji moc vsem.

• Citovat
  • Upravit
19131
6.6.12 23:56
@Jana699 píše:
Ahoj holky, jsme objednanáni na první konzultaci do Iscare, vubec nevim co mam cekat a jak dlouho bude prvni schuzka dlouha. Ted jsem zjistila, ze budu mit menstruaci cca 2 až 3 den cyklu. Chtela jsem se zeptat, zda to nejak nevadi. nevim, zda mi budou delat nejake vysetreni hned ci ne. Byla jsem u sveho lekare, ktery mi napsal doporuceni, delal mi take cytologii, ale do terminu konzultace jeste nebudu mit vysledky. Prosim napiste mi nejake informace, co mam cekat já, co manžel. Dekuji moc vsem.

Tak jestli jdeš 2. nebo 3. den cyklu tak to je úplně ideální, rovnou ti naberou krev na hormonální profil :palec: Případně pak ještě manželovi/příteli udělají spermiogram (před tím to chce 2-3 dny sexuální abstinenci), proberete co máte za problémy a domluvíte se co dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
7.6.12 00:10

Ahojky holky :mavam:
Nám maca pomohla,minulý rok jsem byla těhu přirozeně po mace,ale bohužel se to neudrželo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
7.6.12 13:31

Ahoj holky,

jsem zpět od DR.

Tak vše je v pořádku, vaječníky už téměř v normě, hyperstimulák nemám, dle výsledků z nemocnice mi ale řekla, že si mě tam v podstatě ani nemuseli nechávat :cert: :cert: :cert: tak teda jako nevím, jestli chci rodit v Podolí!!! jako sestřičky tam byly zlaté …

no, ale k dalším zprávám, PK nepřežila 3 embryjka, takže máme zamražených 9 morulek, začínám špinit, takže vysazuji utrogestan a od 2.dc papám Estrofem na sliznici. 12-14 dc ultrazvuk a pak cca 18-20dc embryotransfer. Dobré je, že když jsem neměla ET, tak nebudu platit 7000 za KET a mám ho v ceně, protože je to první transfer!!!!! jupiiii :-)

mám ohromnou radost, že teda do konce června budu mít miminka u sebe!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.6.12 13:50
@lilia81 píše:
Ahoj holky,

jsem zpět od DR.

Tak vše je v pořádku, vaječníky už téměř v normě, hyperstimulák nemám, dle výsledků z nemocnice mi ale řekla, že si mě tam v podstatě ani nemuseli nechávat :cert: :cert: :cert: tak teda jako nevím, jestli chci rodit v Podolí!!! jako sestřičky tam byly zlaté …

no, ale k dalším zprávám, PK nepřežila 3 embryjka, takže máme zamražených 9 morulek, začínám špinit, takže vysazuji utrogestan a od 2.dc papám Estrofem na sliznici. 12-14 dc ultrazvuk a pak cca 18-20dc embryotransfer. Dobré je, že když jsem neměla ET, tak nebudu platit 7000 za KET a mám ho v ceně, protože je to první transfer!!!!! jupiiii :-)

tak to jsou dobré zprávy, 9 bojovníčků to je krásné :palec: Budu držet palce ať na druhý pokus všechno vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
7.6.12 15:41
@lilia81 píše:
Ahoj holky,

jsem zpět od DR.

Lili, taky držím palce! Do konce června bude morulka u Tebe v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.