Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
flea - v patek v poledne se mi udelalo na zvraceni, mela jsem pocit, ze mam teplotu, tu jsem mela, tak jsem volala do car a oni rekli, at si radsi sjedu do nemocnice… utz nalez byl beze zmen, ale udelali mi jeste krev a z toho jim to vyslo ![]()
holky - ma tu nekdo zkusenosti s ket? potrebuju detaily!!! vsechny!! leky? ano-ne, jake, ktery dc transfer atd!!!!
Lili: to mě mrzí, že máš trable, ale na Podolí taky nedám dopustit. Byla jsem tam loni na laparce s hysterkou a letos na té revizi po revizi a jsou tam úžasní, hlavně i sestřičky.
lilia: taky držím všechny palce, ať je to brzy v pořádku.
Já jsem dneska nějaký 8. den po ET a teda moc dobře to nevidím, už mě „splaskla“ prsa a celkově se cítím zcela netěhotně ![]()
Holky dostanu MS když zobu utroš, nebo až po vysazení?
Holky jukněte ke mě na graf je to nějaký divný že by u mě ještě nebyla ovu????Mívám jí 14-15dc a ted se teploty pořád drží dole…10DC jsem byla na utz a folíci měli 14mm a Dr. říkala pátek nebo sobota na to hupsnout bude ovulace i to souhlasilo no ale nic…co myslíte??Clostík jsem brala 2-5dc.
@HanHa Ahojky,nevěš hlavu,třeba tam mimísek je a příznaky přijdou až později.Já mám 3 dny zpoždění a taky na sobě nic necítím,testík zatím negativní
U toho utroše jak kdo,já to třeba dostala až po vysazení.
pajinkaa28: děkuji za uklidnění ![]()
Já dneska nevydržela a udělala si test.. jsem 9.den po ET a mám ducha
no ducha.. světlou druhou čárku, nemusím ho lovit, prostě tam je
Samozřejmě se raduju jen potichu potichoučku a zatím to nikomu neřeknu, ani manželovi.. má v neděli narozeniny, tak to bude kdyžtak překvápko, pokud se nic špatného nestane.
HanHa, jéé tak potichu gratuluji a držím palce!!! To by byl pro manžela moc krásný dárek ![]()
x lilia držím palce, ať se rychle zotavíš a příští měsíc může KET proběhnout
Já, když jsem byla na KET, tak jsem brala klasiku na mírně sníženou funkci štítnice, kyselinu list. a aspirin, podle kontrol utz mi dr. včas řekla, kdy si bodnout gonal nebo cokoli na ovulaci a pak jsem po ovu hned brala progesteron a transfer byl nějaký 16 DC, no a úspěch se dostavil ![]()
x HanHa já jsem utrouš brala a většinou MS dostala až po vysazení, ale párkrát i během užívání, takže je to opravdu individuální a není pravidlem, že až po vysazení.
hanha - supeeeeeeeer gratulace!!!!
yasmi - taky doufám, že ket proběhne v pořádku a uvidíme, co vaječíky ´… bez léků neovoluju, tak asi ani tohle řešit nebudem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.