Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ona to psala v uzavřené diskuzi,byla na IUI poprvé,je to nějaké divné ![]()
ok holky, já jdu na utz, ta já se turkové rovnou zeptám! že jsem to slyšela od kamarádky a co je na tom pravdy! chcete? ![]()
Ahoj holky,
včera jsem měla šokový den. Jdu k Dr., že mi píchne agolutin, ale na UTZ našel 5 mm tečku a vypádá to, že nás po těch měsících snažení navštívilo konečně štěstí. ![]()
@Paja01 píše:
Ahoj holky,
včera jsem měla šokový den. Jdu k Dr., že mi píchne agolutin, ale na UTZ našel 5 mm tečku a vypádá to, že nás po těch měsících snažení navštívilo konečně štěstí.
Jééé tak to je nádherné překvapení
Gratuluju a držím palce, ať je vše ok ![]()
děkuji,pořád si říkám, že je to krásný sen ze kterého se probudím. Snad to dopadne dobře.
@Paja01 moc gratuluji a ať je vše, tak jak má být
Krásný překvapení ![]()
@Paja01 - gratulace!!!!!!! to je parááááda!!!!!
´jinak já mám OPU v úterý a mám hyperstimulák, takže to bude drsné ![]()
@Paja01 píše:
Ahoj holky,
včera jsem měla šokový den. Jdu k Dr., že mi píchne agolutin, ale na UTZ našel 5 mm tečku a vypádá to, že nás po těch měsících snažení navštívilo konečně štěstí.
Pajo01 velká gratulace!!!
![]()
Lili ptala jsi se nebo v tom šoku vůbec???Já jdu teda v pondělí:) tak se kdyžtak zeptám sama!
Paji moc gratuluju skvělá zpráva.
@MisTer - ptala! sestřičky, u doktorky jsem to šokem nedala! prej se sice zákon změnil, ale zatím se v Iscare za IUI neplatí, prý ještě řší pojišťovny s právníky co a jak!
Lili díky…to je teda skvělý:(. To ani není jistota že to vyjde to byla moje naděje než by bylo IVF:(. No uvidíme zeptám se na to v pondělí.
@MisTer - bylo mi řečenože zatím se nic neplatí a platit nebude
Lili-supeeeeeeer:) tak třeba to vše ještě stihnu:) Díky jsi zlato ![]()
Ahojky holky,
@Paja01 To je skvělá zpráva
Já Ti to táááák přeji aby tam byl mimísek ![]()
@lilia81 taky děkuji za info,snad to bude pořád bez platby,myslím že stačí ty sumy za léky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.