Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
lilia81: já u ní byla asi 3×.. je hodně milá, ale asi trošku zmatená, třeba co se neschopenky týče, tak mi říkala, že oni ji nevystavují a přitom jsem ji dostala úplně bez problému po odběru vajíček. Takže spíš se optat sestřiček na takové ty „administrativní“ věci.. ale je hodná. Bývá tam tuším jen ve čtvrtek.
@HanHa - držím palečky, takže máš prodlouženou kultivaci? taky budem mít!!! je to asi lepší!!!
lilia81: jj máme. Oplodňovali nám většinu metodou ISCI. 3 zkoušeli normálně, ale to se nepovedlo ani jedno..
@HanHa - mno, tka snad bude alespoň dobroník a nepřežene to a nezvedne mi dávku hormonů k OPU, má mi i stanovit termín, tak snad to bdue v pohodě!!
holky, mě už normálně po 4 dnech docela bolej vaječníky, ej to normální???
@HanHa - ale já jsem po čtvrté injekci a mám teda ukázkový bílek, tka si říkám, že je asi dobře, že zítra začnu píchat ten cetrotide, jinak mi rupnou ještě před odběrem!!!
To já jsem volala Dr. a na injekci jdu v pátek 41 DC.
Fakt mě to už vytáčí, že zase vše stojí kvůli MS. No a to jsme chtěly výsledky spermio a hor. profilu dozvědět na další schůzce. Ach jo, takhle to vázne, výsledky ze spermio už budou ![]()
Ahojky holky,
já mám ovu asi dneska,dle teplot a manža je na noční ![]()
@HanHa To je skvělé,9 broučků ![]()
@pajinkaa28 Paji, nic není ztraceno, možná byl i předovulační sexík? Spermijky přežijí 2 dny - no a ten poovulační taky není k zahození. Šance tu rozhodně je.
@lilia81 @HanHa PK je dobrá, pokud máte hodně oplodněných vajíček, tak je pravděpodobné, že ty méně kvalitní odpadnou a dojde k zavedení bojovníků. Pokud je vajíček mále, tak je zbytečná, protože naopak bere šanci, protože embryjkům je nejlíp v děloze.
Lilia: taky jsem měla bolesti, to je tou stimulací. Čemu říkáš ukázkový bílek?
@Capelucita - no ukázkový bílek říkám tomu, že jsem měla krásnej průhlednej hlen a natáhla ho na 20 cm!!!! jsem ještě neviděla toto!!!!!! tak doufám, že mi vajucha neporupaj, ještě že dneska píchám to cetrotide na zastavení ovu!!!!
holky, kámoška včera po stimulce byla na UTZ a je nějaká rezistentní, bez léků pravidelně ovuluju jedno vajíčko, s gonalem 150jednotek 2!!!!!!!! fakt hustý!!!
no já právě doufám, že tím, že mám ten fostimon 225 jednotek, tak že bude hodně vajuch a bude PK, a ještě teda přemýšlím o ISCI, ale Jaržembovská mi říkala, že s naším spermiem je to zbytečné, tak nevím … ach joooo, to jsou dilemata!!!!!
Lili, jestli máte dobrý SPG a bude dost vajíček, tak já si myslím, že přirozený výběr je nejlepší. Ta tvoje kámoška to má ještě dobrý, já měla se stimulací 300/375 jednotek Gonalu 3 folikuly a pak 2 vajíčka.
@Capelucita - ty vado, tak to je drsný, no oni to nechtěli přepísknout, ale měli jim to dojít, an ni nezabral vůbec ani clostil!!! ach jo!!! tak když já s clostilem měla jednou i 3, tak snad jich bude teď dost!! se začínám bát …
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.