Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
17.5.12 13:54

@chcimimi1 - snad už to bude schválené … a kdy se po ET chodí na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.5.12 14:03

@lilia81 - myslím, že by mohlo být :) no po 14 dnech se dělá z moči. Ale když se domluvíš, tak cca 13. den už by z krve mělo být viditelné, zda jsi těhu nebo ne. Každopádně to zkus těch 14.dní vydržet a nedělat si ho dřív, já toho trochu lituji, že se tím zbytečně nervuju, že to nevyšlo… Uvidíš, jak Ti to vyjde z moči a pak půjdeš na kontrolní z krve, tedy aspoň si to myslím, že by to nějak takhle mělo být :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.5.12 19:22

@lilia81
A co kontrolují na tom UTZ před stimulací? Za pár měsíců mě to asi taky čeká, tak ať vím, do čeho jdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
17.5.12 19:42

@alenka84 - jestli se náhodou neudělala cysta, ale za ten rok jsem žádnou neměla, tak snad teďka se tam nezatoulala!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.5.12 19:45

&alenka84 - Jak vypadají vaječníky a děložní sliznice, co ovulace… A během stimulace se také chodí na UZ a kontroluje se vývin folikulů a jak je vysoká sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
17.5.12 19:47
@alenka84 píše:
@lilia81
A co kontrolují na tom UTZ před stimulací? Za pár měsíců mě to asi taky čeká, tak ať vím, do čeho jdu :think:

před stimulací koukají, jestli tam není cysta, která by lékama zbytečně rostla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
17.5.12 19:48

Ahojky :mavam:
tak mě se cykly začaly pěkně prodlužovat 30 DC, 31 DC, 32 DC a teď stále čekám na mrchu jsem 33 DC :cert: To je zákon schválnosti, když mám jít na hormonální profil.

Přemýšlím, jestli bych němela před IVF ještě na laparku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
17.5.12 19:50

já stimuluju od minulého čtvrtka.. v úterý to vypadalo na odběr v sobotu-pondělí, tak jsem se těšila, že to bude ta sobota a ono prdek - v sobotu jdu na kontrolu a vypadá to na po-út. To nevím, jak budu do pondělí fungovat - vaječníky cítím při každém kroku :(
Ptala jsem se Dr. na neschopenku po odběru a prý oni neschopenky nepíšou - což mě docela překvapilo - že napíšou jakési doporučení a na základě toho mi může neschopenku napsat obvodní Dr. nebo gyndař :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
17.5.12 20:00

@Paja01 - laparka je u ivf zbytečná dle mého …

@HanHa - já snad začnu stimulovat ztra! a cítíš to dost? kolik máš folíků? já se bojím, ež to bude děsně bolet, až jich tam bude hodně, teď jsem měla 3 a bylo to drsné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
17.5.12 20:02
Mě jí v Iscaru vždycy napsali bez problémů :think: Ale nevím, jestli se to tam nezměnilo, už jsem tam rok nebyla. Až půjdeš na opu, tak se zeptej sester na lůžkovém, ty jí vystavovali, když jse tam byla já ;)
@HanHa píše:
já stimuluju od minulého čtvrtka.. v úterý to vypadalo na odběr v sobotu-pondělí, tak jsem se těšila, že to bude ta sobota a ono prdek - v sobotu jdu na kontrolu a vypadá to na po-út. To nevím, jak budu do pondělí fungovat - vaječníky cítím při každém kroku :(
Ptala jsem se Dr. na neschopenku po odběru a prý oni neschopenky nepíšou - což mě docela překvapilo - že napíšou jakési doporučení a na základě toho mi může neschopenku napsat obvodní Dr. nebo gyndař :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
17.5.12 20:06

holky, takový dotaz - záloha na IVF se v Iscare platí před OPU nebo při výdeji léků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
17.5.12 20:08
před opu ;) léky doplácíš rovnou v lékárně, když ti je vydávají.
@lilia81 píše:
holky, takový dotaz - záloha na IVF se v Iscare platí před OPU nebo při výdeji léků?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
17.5.12 20:09

@Pekoni - díky! jj, s lékama jsem takto počítala na zítřek, jestli to klapne, ale prachy na ivf jsou na účtě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.5.12 20:10

díky za info :)

@Paja01 před ivf je laparka určitě zbytečná, protože k ivf vůbec nepotřebuješ vejcovody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
17.5.12 20:10

@lilia81 můžeš platit i kartou ;) hodně štěstí at to výde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.