Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@chcimimi1 - snad už to bude schválené … a kdy se po ET chodí na krev?
@lilia81 - myslím, že by mohlo být
no po 14 dnech se dělá z moči. Ale když se domluvíš, tak cca 13. den už by z krve mělo být viditelné, zda jsi těhu nebo ne. Každopádně to zkus těch 14.dní vydržet a nedělat si ho dřív, já toho trochu lituji, že se tím zbytečně nervuju, že to nevyšlo… Uvidíš, jak Ti to vyjde z moči a pak půjdeš na kontrolní z krve, tedy aspoň si to myslím, že by to nějak takhle mělo být ![]()
@lilia81
A co kontrolují na tom UTZ před stimulací? Za pár měsíců mě to asi taky čeká, tak ať vím, do čeho jdu ![]()
@alenka84 - jestli se náhodou neudělala cysta, ale za ten rok jsem žádnou neměla, tak snad teďka se tam nezatoulala!!!!
&alenka84 - Jak vypadají vaječníky a děložní sliznice, co ovulace… A během stimulace se také chodí na UZ a kontroluje se vývin folikulů a jak je vysoká sliznice.
@alenka84 píše:
@lilia81
A co kontrolují na tom UTZ před stimulací? Za pár měsíců mě to asi taky čeká, tak ať vím, do čeho jdu
před stimulací koukají, jestli tam není cysta, která by lékama zbytečně rostla
Ahojky ![]()
tak mě se cykly začaly pěkně prodlužovat 30 DC, 31 DC, 32 DC a teď stále čekám na mrchu jsem 33 DC
To je zákon schválnosti, když mám jít na hormonální profil.
Přemýšlím, jestli bych němela před IVF ještě na laparku ![]()
já stimuluju od minulého čtvrtka.. v úterý to vypadalo na odběr v sobotu-pondělí, tak jsem se těšila, že to bude ta sobota a ono prdek - v sobotu jdu na kontrolu a vypadá to na po-út. To nevím, jak budu do pondělí fungovat - vaječníky cítím při každém kroku ![]()
Ptala jsem se Dr. na neschopenku po odběru a prý oni neschopenky nepíšou - což mě docela překvapilo - že napíšou jakési doporučení a na základě toho mi může neschopenku napsat obvodní Dr. nebo gyndař ![]()
@Paja01 - laparka je u ivf zbytečná dle mého …
@HanHa - já snad začnu stimulovat ztra! a cítíš to dost? kolik máš folíků? já se bojím, ež to bude děsně bolet, až jich tam bude hodně, teď jsem měla 3 a bylo to drsné!
@HanHa píše:
já stimuluju od minulého čtvrtka.. v úterý to vypadalo na odběr v sobotu-pondělí, tak jsem se těšila, že to bude ta sobota a ono prdek - v sobotu jdu na kontrolu a vypadá to na po-út. To nevím, jak budu do pondělí fungovat - vaječníky cítím při každém kroku
Ptala jsem se Dr. na neschopenku po odběru a prý oni neschopenky nepíšou - což mě docela překvapilo - že napíšou jakési doporučení a na základě toho mi může neschopenku napsat obvodní Dr. nebo gyndař
holky, takový dotaz - záloha na IVF se v Iscare platí před OPU nebo při výdeji léků?
@lilia81 píše:
holky, takový dotaz - záloha na IVF se v Iscare platí před OPU nebo při výdeji léků?
@Pekoni - díky! jj, s lékama jsem takto počítala na zítřek, jestli to klapne, ale prachy na ivf jsou na účtě ![]()
díky za info ![]()
@Paja01 před ivf je laparka určitě zbytečná, protože k ivf vůbec nepotřebuješ vejcovody…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.