Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2391
12.5.12 00:40

@MisTer Ahojky,já bych asi tu návštěvu nerušila.Jen bych jim řekla co a jak a oni se na Tebe nejspíše kouknou.HP je na pojišťovnu,dělá se před každým ivf a když jsem byla 2× za rok,tak jsem ani za hP a ani za utz nic neplatila,nevím co ten Tvuj dr šaší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
13.5.12 16:52

Ahoj, pojišťovna, prý, platí 3× UTZ za čtvrtletí, takže já jsem občas za UTZ v ISCARu doplácela. Stálo to 350 Kč. Pohovor bych nerušila, ten zánět tě při konzultaci kroků a strategie v ničem neruší.

Proč jezdíš z Mělníka k doktorovi do Ústí? Mělník je býv. okresní město a doktorů tam musí být spousta, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
13.5.12 17:58

Capelucita-díky za info aspon vím jak to je. Do ústí jsem jezdila protože jsem tam 20let bydlela a po přestěhování jsem si říkala ještě to vydržím a dojedu si ale po zkušeností s ním už tam nezůstanu ani minutu:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
13.5.12 18:34

Tak si najdi někoho na Mělníku. Co já vím, tak teď si tam holky děsně chválí porodnici. :) Tak to je super, za pár měsíců ji budeš potřebovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
13.5.12 18:38

Už mám doktorku jen teď nevím jestli přejít nebo až při případném těhotenství. Bojím se abych nepřišla k nové doktorce a řekla jdu k vám ale už jsem v péči v Iscaru…aby mě nekopla do zadečku:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
13.5.12 23:55

Ahojky holky,
tak jsem řekla manžovy,že IVF příští rok,ale do té doby by jsem chtěla stihnout tak 2 až 3 IUI,tak čekám až se vyjádří.
@MisTer A koho sis nakonec vybrala? Tu Dorňákovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
14.5.12 00:02

@Capelucita 3× za čtvrtletí? To je málo,když se před IVF nebo IUI chodí na folikulometrii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.5.12 06:33
@pajinkaa28 píše:
@Capelucita 3× za čtvrtletí? To je málo,když se před IVF nebo IUI chodí na folikulometrii.

Já zatím nic neplatila, myslím, že jsem určitě byla víckárt než 3× za čtvrtletí…jestli po mně teda nebudou ještě něco chtít :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
14.5.12 09:16

Pajinka-mám zatím tu Prázovou tak nevím jestli to ještě přebrat už mi nějak dochází síly na tohle…uvidíme co mi řeknou zítra v Iscare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.5.12 11:17

Ahoj holky!

tak hlásím sněhobílo, takže čekám na MS a uvidíme dle UTZ, jak to dopadne a jeslti začneme stimulovat na IVF !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.5.12 11:18

@alenka84 - já taky byla víckrát než 3× za čtvrtletí, ale možná díky tomu, že stimuluješ clostilem nebo tak, tak se to neplatí, protože při clostilu je předepsán nutně ultrazvuk, třeba je to v rámci toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.5.12 12:37
@lilia81 píše:
@alenka84 - já taky byla víckrát než 3× za čtvrtletí, ale možná díky tomu, že stimuluješ clostilem nebo tak, tak se to neplatí, protože při clostilu je předepsán nutně ultrazvuk, třeba je to v rámci toho!

aha, ale já nestimuluju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.5.12 12:38
@lilia81 píše:
Ahoj holky!tak hlásím sněhobílo, takže čekám na MS a uvidíme dle UTZ, jak to dopadne a jeslti začneme stimulovat na IVF !!!

To mě mrzí :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
14.5.12 12:41

Ahoj holky, já taky byla víckrát než 3× za čtvrtletí na UTZ a taky nestimuluju.
Lili, mrzí mě, že Ti to nevyšlo :( Mně také ne, takže teď už jen IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
14.5.12 15:30

@MisTer Já jdu zítra ve 4 k Jaržembovské.

Lili: to mě mrzí, ale jsem ráda, že to bereš pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.