Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MisTer Ahojky,já bych asi tu návštěvu nerušila.Jen bych jim řekla co a jak a oni se na Tebe nejspíše kouknou.HP je na pojišťovnu,dělá se před každým ivf a když jsem byla 2× za rok,tak jsem ani za hP a ani za utz nic neplatila,nevím co ten Tvuj dr šaší ![]()
Ahoj, pojišťovna, prý, platí 3× UTZ za čtvrtletí, takže já jsem občas za UTZ v ISCARu doplácela. Stálo to 350 Kč. Pohovor bych nerušila, ten zánět tě při konzultaci kroků a strategie v ničem neruší.
Proč jezdíš z Mělníka k doktorovi do Ústí? Mělník je býv. okresní město a doktorů tam musí být spousta, ne?
Capelucita-díky za info aspon vím jak to je. Do ústí jsem jezdila protože jsem tam 20let bydlela a po přestěhování jsem si říkala ještě to vydržím a dojedu si ale po zkušeností s ním už tam nezůstanu ani minutu:).
Tak si najdi někoho na Mělníku. Co já vím, tak teď si tam holky děsně chválí porodnici.
Tak to je super, za pár měsíců ji budeš potřebovat. ![]()
Už mám doktorku jen teď nevím jestli přejít nebo až při případném těhotenství. Bojím se abych nepřišla k nové doktorce a řekla jdu k vám ale už jsem v péči v Iscaru…aby mě nekopla do zadečku:).
Ahojky holky,
tak jsem řekla manžovy,že IVF příští rok,ale do té doby by jsem chtěla stihnout tak 2 až 3 IUI,tak čekám až se vyjádří.
@MisTer A koho sis nakonec vybrala? Tu Dorňákovou?
@Capelucita 3× za čtvrtletí? To je málo,když se před IVF nebo IUI chodí na folikulometrii.
@pajinkaa28 píše:
@Capelucita 3× za čtvrtletí? To je málo,když se před IVF nebo IUI chodí na folikulometrii.
Já zatím nic neplatila, myslím, že jsem určitě byla víckárt než 3× za čtvrtletí…jestli po mně teda nebudou ještě něco chtít
![]()
Pajinka-mám zatím tu Prázovou tak nevím jestli to ještě přebrat už mi nějak dochází síly na tohle…uvidíme co mi řeknou zítra v Iscare
Ahoj holky!
tak hlásím sněhobílo, takže čekám na MS a uvidíme dle UTZ, jak to dopadne a jeslti začneme stimulovat na IVF !!!
@alenka84 - já taky byla víckrát než 3× za čtvrtletí, ale možná díky tomu, že stimuluješ clostilem nebo tak, tak se to neplatí, protože při clostilu je předepsán nutně ultrazvuk, třeba je to v rámci toho!
@lilia81 píše:
@alenka84 - já taky byla víckrát než 3× za čtvrtletí, ale možná díky tomu, že stimuluješ clostilem nebo tak, tak se to neplatí, protože při clostilu je předepsán nutně ultrazvuk, třeba je to v rámci toho!
aha, ale já nestimuluju ![]()
@lilia81 píše:
Ahoj holky!tak hlásím sněhobílo, takže čekám na MS a uvidíme dle UTZ, jak to dopadne a jeslti začneme stimulovat na IVF !!!
To mě mrzí
![]()
Ahoj holky, já taky byla víckrát než 3× za čtvrtletí na UTZ a taky nestimuluju.
Lili, mrzí mě, že Ti to nevyšlo
Mně také ne, takže teď už jen IVF…
@MisTer Já jdu zítra ve 4 k Jaržembovské.
Lili: to mě mrzí, ale jsem ráda, že to bereš pozitivně.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.