Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13428
14.5.12 15:42
Na zítra hodně štěstí :kytka:
@Capelucita píše:
@MisTer Já jdu zítra ve 4 k Jaržembovské.Lili: to mě mrzí, ale jsem ráda, že to bereš pozitivně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
14.5.12 15:59

Pekoni, dneska jsem byla u své gyndařky, prý se uzdravuji normálně. Zítra jdu k Jaržembovské, abychom udělali nějaký plán, co se mnou :).

A jak je tobě? Vidím, že se hezky posouváš po metříku, ale na fotečce vypadáte trochu nabručeně :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
14.5.12 15:59

Capelucita- já jdu v 14,20 ale nevím jak dlouho tam zkejsnu a vůbec nevím ke komu, ale to je v tuhle chvíli asi jedno!Budou tam dobří snad všichni. Tak držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
14.5.12 16:00

Na první pohovor tak +/- půl hoďky. :) Tak dej pak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
14.5.12 16:25
Tak at vymyslíte něco co ti bude vyhovovat a at to tentokrát dobře dopadne ;) :hug:
Jojo krátí se to. No ono miminko nemá moc rádo, když mi dr dělá utz, to pak tam vždycky sebou šije celý zbytek dne :lol: Vadí mu, jak mi jezdí po břiše a mačká. To se vždycky ozve. Asi proto se tváří nabručeně :D :* :srdce:
@Capelucita píše:
Pekoni, dneska jsem byla u své gyndařky, prý se uzdravuji normálně. Zítra jdu k Jaržembovské, abychom udělali nějaký plán, co se mnou :).A jak je tobě? Vidím, že se hezky posouváš po metříku, ale na fotečce vypadáte trochu nabručeně :lol: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
14.5.12 16:32

@Pekoni No bodejť, nám by setaky nelíbilo, kdy nám někdo šmíroval do domečku, kde bychom byly nahaté. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
15.5.12 00:04

Ahojky holky,
to je mi moc líto,že Vám IUI nevyšlo.Moc držím pěsti do dalšího boje.
Holky co jdete na pohovor,tak taky moc držím pěsti.
U nás se asi IUI letos konat nebude :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chcimimi1
15.5.12 11:47

Ahoj děvčata,
přidávám se do diskuze. Nikdy jsem si nemyslela, že mě potká to, že budu muset jít na ivf, ale stalo se… Jsem 10.den po ET, zkoušela jsem si dělat test a je negativní. Jaké máte zkušenosti??? Myslíte, že mám ještě šanci, aby tam do soboty ta jedna čárka přibyla??? Co jsem si takhle pročítala různé diskuze, tak některé už tam 2 čárky měly… Je to mé první ivf, a chtěla bych, aby to vyšlo, ale už tomu nevěřím, že se to do soboty změní… Díky za názory.

• Citovat
  • Upravit
891
15.5.12 12:02
@chcimimi1 píše:
Ahoj děvčata,
přidávám se do diskuze. Nikdy jsem si nemyslela, že mě potká to, že budu muset jít na ivf, ale stalo se… Jsem 10.den po ET, zkoušela jsem si dělat test a je negativní. Jaké máte zkušenosti??? Myslíte, že mám ještě šanci, aby tam do soboty ta jedna čárka přibyla??? Co jsem si takhle pročítala různé diskuze, tak některé už tam 2 čárky měly… Je to mé první ivf, a chtěla bych, aby to vyšlo, ale už tomu nevěřím, že se to do soboty změní… Díky za názory.

Ahoj, já taky nikdy nevěřila, že budu bojovat s neplodností a vím, jak je to těžké. Držím Ti moc palce, s IVF zkušenosti nemám, ale 10. den po ET je možná ještě brzy. Ještě vydrž :mavam: Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
15.5.12 13:02

Ahoj Chimini, neboj se, ja jsem mela 10. den snehobilo, 12. den duch, 14. den uz silna carka. Tak nesmutni, jeste porad nadeje je! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chcimimi1
15.5.12 13:22

Děkuji moc za podporu :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
chcimimi1
15.5.12 13:24

Jé, tak to jsi mě trochu uklidnila. Já jsem tam aspoň malého ducha chtěla najít, ale nic. Tak to zkusím zase pozítří. A jaké Ti zaváděli embryo/a??? Po PK nebo ne???

• Citovat
  • Upravit
14396
15.5.12 13:29

Chcimimi: asi žádná z nás si IVF neplánovala. Všechny nás to zasáhlo a překvapilo, ale to neznamená, že bychom se tomu neuměly postavit. Umíme, protože musíme.

Možná jsi testovala brzo, počkej 2 týdny po ET a pak bych pro jistotu zašla na krev, protože ta jediná je průkazná. jestli to vyjde, bude to super, jestli ne, tak se dáš trochu do kupy a vymyslíš, co dál. je spousta možností, jen se jim člověk nesmí moc bráni. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
15.5.12 16:11

Ano, Chimi, po prodlouzene 5denni kultivaci mi zavadeli 2 embryjka a stejne 10 dni a bylo snehobilo a 12. den hura :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chcimimi1
15.5.12 16:36

skritek: Tak to moc gratuluji, a kolikátý jsi tt??? Doufám, že budu mít také takové štěstí jako ty. A chytili se Ti obě???

Capelucita: Děkuji za podporu, ano, musíme to zvládnout. Vím, že je to hrozné, musím na to pořád myslet. Je to také hodně o té psychice, snažím se nemyslet, ale nejde to tak dobře… Tak se jdu odreagovat k hokeji :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.