Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
17.5.12 20:12

@Pekoni - díky moc, zítra budu moudřejší! :-) no onyjsou na spořícím účtu, ke kterému není karta ;) na jiných kontech není nic ;)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
17.5.12 21:48

lilia81: no cítím to docela dost :roll: dneska mi napočítala 10 na jednom a asi 7 nebo 8 na druhém

lilia81: tu zálohu chtějí před odběrem vajíček. Léky do zálohy nespadají, platí se zvlášť, já mám teď 3. pero a jedno je za 1000 - 1300 Kč… podle toho na kolik je jednotek. Hlavně si pak co nejdřív vyběhej předoperační vyšetření - já to začala vyřizovat se začátkem stimulace a bylo to místama docela napínavý, náš obvoďák se tvářil, že týden na předoperační vyšetření je strašně málo času. No nakonec se to stihlo v pohodě… ale byl to pro mě úplně zbytečný stres navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
18.5.12 00:52

Ahojky holky,
tak to necháme asi ještě pár cyklů na přírodě a pak se uvidí,asi bych to viděla do Iscaru tak na podzim,třeba manža navrhne dříve :nevim:
Moc vám držím poěsti,ať je vše v pořádku a povede se všem mimi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
18.5.12 08:42

Lili držím palce :palec: Budeš mít normální injekce nebo pero? Já jsem zjistila, že jsem pěkný srab. Nevadí mi, když mi injekci někdo dá, ale sama :roll:

Já jsem si myslela, že laparka asi bude zbytečná, ale to blbý PCO a zase se mi vaječníky obalují, když MS nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
18.5.12 20:50
@pajinkaa28 píše:
Ahojky holky,
@Yanka a copak se stalo? Jestli nechceš psát,tak nemusíš ;)

Ahoj, to není tajemství :) u nás je problém v manželově spermiogramu, mě vše funguje jak má. A přes to, že mám předpisově pravidelnou MS i ovulaci a vajíčka dorůstají jak mají, tak mi doktor nasadil hned od začátku stimulace tu nejvyšší dávku hormonů a já předčasně odovulovala (po třech dnech!) tak jsem hned jela na ultrazvuk a zbyly už jen dvě poslední vajíčka. Ty mi vzali v nativním cyklu, ale ani jedno se bohužel neoplodnilo… No zkrátka příště musím začít s menšími dávkami a chodit na kontrolní ultrazvuky. Brzy mě to čeká znovu ale tentokrát u někoho jiného, ale taky v Iscaru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
19.5.12 00:12

@Yanka Ahojky,tak to máme uplně stejný problém :hug: Manža jich má málo a ještě lenochy.Tak to byla superrychlá ovulka :( Příště to bude už určitě v pořádku.A kterému dr se to podařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
19.5.12 09:46
@pajinkaa28 píše:
@Yanka Ahojky,tak to máme uplně stejný problém :hug: Manža jich má málo a ještě lenochy.Tak to byla superrychlá ovulka :( Příště to bude už určitě v pořádku.A kterému dr se to podařilo?

Ahoj, raději nebudu jmenovat, nechci nikomu dělat ostudu :) ale myslím že je lepší chodit jen k jednomu doktorovi a ne pokaždé k někomu jinému, oni pak nemůžou být zcela seznámeni se zdravotním stavem apod. Mrknou do karty, něco přehlédnou a je to… Ale po tom co se to stalo si mě vzala na starost doktorka a prý si mě pohlídá :D takže věřím že to bude OK. Budu mít dlouhou minimální stimulku. Vlastně jsem ráda, že se to nakonec nepovedlo, protože když vajíčka dozrály takhle moc rychle asi by nebyly příliš kvalitní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
19.5.12 20:46

tak dneska už napočítáno asi 22 folíků.. poslední dvě injekce a v pondělí na odběr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
20.5.12 00:54

@Yanka Jj,v pohodě ;)
@HanHa Moc držím palečky,aby byla kvalitní vajíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
20.5.12 12:04

Ahoj všem,

já momentálně nevím, co mám dělat :nevim: mám jít na hormonalní profil, ale MS nikde. Přemýšlím o vyvolávačce, ale zase mám strach, že by to ovlivnilo výsledky. Někdy to svoje tělo proklínám, že nemůžu normálně fungovat :cert:

Han drřím palečky při odběru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.12 17:44
@Paja01 píše:
Ahoj všem,

já momentálně nevím, co mám dělat :nevim: mám jít na hormonalní profil, ale MS nikde. Přemýšlím o vyvolávačce, ale zase mám strach, že by to ovlivnilo výsledky. Někdy to svoje tělo proklínám, že nemůžu normálně fungovat :cert:

Pajo mě taky museli dát vyvolávačku abych vůbec dostala MS a pak mi dělali HP, takže si ji klidně nechej dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
20.5.12 19:48
Ahoj, já myslím, že to problém nebude. Dr. mi také řekla, že mám ještě počkat 10-14 dní a když nedorazí mrcha, tak si zajít pro Agolutin, aby se mohlo začít HP. Mrcha nikde, takže v úterý asi pomažu pro injekci. Z toho vyvozuji, že to nevadí. Dneškem jsem to hezky zakulatila na 60.DC! :?
@Paja01 píše:
Ahoj všem,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.5.12 20:45

Ahoj holky!!!!

HanHa - gratuleace, to je supeeeeeeeeeeeeeer držím palečky!

tak holky, já mám fostimon, injekce, prášek se rozmíchává ve fízáku a mám za sebou už třetí injekci!!!! zatím dobrý, čtvrtek ultrazvuk, od středy 2 injekce denně …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
20.5.12 21:08

@f-l-e-a
60 DC? To bych tak dlouho nevydržle čekat. Já mám 36 DC a už jsem z toho na prášky,protože kvůli tomu vše stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.5.12 13:39

Jen, aby se nám neutopila, je na jachtě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.