Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chcimimi1
16.5.12 14:18

Jinak gratuluji ke dvoum pokladům :dance:

• Citovat
  • Upravit
779
16.5.12 16:48

Ahoj holky, můžu se přidat mezi Iscaračky? :mavam:
Loni jsem tam absolvovala první IVF, které tedy trochu „pohnojili“ ale na druhou stranu pak zachraňovali co mohli, takže jsem nezanevřela a čeká mě teď druhá příprava na IVF.
Ano cesta k vytouženému miminku je u nás všech o trochu složitější (a hlavně delší), než u ostatních bab, ale zato se nám pak narodí ty nejhodnější a nejbáječnější děti pod sluncem a to bude ta největší odměna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
16.5.12 17:54
@Yanka píše:
Ahoj holky, můžu se přidat mezi Iscaračky? :mavam:
Loni jsem tam absolvovala první IVF, které tedy trochu „pohnojili“ ale na druhou stranu pak zachraňovali co mohli, takže jsem nezanevřela a čeká mě teď druhá příprava na IVF.
Ano cesta k vytouženému miminku je u nás všech o trochu složitější (a hlavně delší), než u ostatních bab, ale zato se nám pak narodí ty nejhodnější a nejbáječnější děti pod sluncem a to bude ta největší odměna :D

Snad máš pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
16.5.12 20:24
@alenka84 píše:
Snad máš pravdu :mrgreen:

To se uvidí po porodu :mrgreen: ale jsem o tom přesvědčená (zatím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
16.5.12 21:48

Ahojky holky,
@Yanka a copak se stalo? Jestli nechceš psát,tak nemusíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chcimimi1
17.5.12 09:07

Ahoj holky, tak jsem si dnes dělala znova test s doměním, že tam najdu aspoň ducha a nic :,( Jsem 12.den po ET a tak už ani nevěřim, že by se ještě něco změnilo. Brečim tu jak malá želva a říkám si, jak jsem neschopná, že v sobě ani neudržím embryjka… Ach jo, tak jsem si moc přála mít tam // Ale zřejmě mi to není přáno…
Tak Vám ostatním držím palečky, aby Vám vše vyšlo a cesta k vytouženému mimi se povedla…

• Citovat
  • Upravit
15290
17.5.12 11:18

Ahoj holky,

tak jsem se na Vás přišla kouknout!

@chcimimi1 - tak to je mi moc moc líto, ale nezoufej, třeba se opravdu ještě objeví a stejně nejprůaznější je krev!!!! a neschopná nejsi!!!!! :hug:

jinak já jdu zítra v 10:00 k Jaržembovksé a uvidíme, zda vše bude v pořádku a pokud jo, tak začínám stimulovat k IVF!!!! já se tak modlím, aby to bylo v pořádku!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chcimimi1
17.5.12 12:38

@lilia81 - děkuji, ale myslím, že verdikt je jasný… A jinak Tobě budu zítra držet palečky, aby bylo vše v pořádku a mohla jsi začít se stimulací :)

• Citovat
  • Upravit
15290
17.5.12 12:40

@chcimimi1 - to nikdy nemůžeš vědět, prostě někomu ledviny nevylučují do moči tolik hcg, jasně, není to u většiny a asi je být leší smířený a pak příjemně překvapený, ale nikdy nevíš! držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.5.12 12:45

@lilia81 - vím, že to není jisté, ale už jsem se z toho vybrečela a pořád pobuluju… to pomáhá… No uvidíme z krve. V některé diskuzi jsem četla, že z moči se potvrdilo až 21.den, a ani na krvi nic nebylo… No ale já se bohužel těhotně necítím…
Jinak Tobě taky moooc držím palce, kdyby vše vyšlo, tak kdy začneš se stimulací???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
17.5.12 12:58

@chcimimi1 - no zítra UTZ, to budu 2.dc a tak bych měla začínat rovnou zítra!!!!! to asi ani nedospím!!!!! jsem napnutá, ejsklti to bud schválené (dnes jsou to 3 týdny od žádosti) a jestli nebude cysta!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
17.5.12 13:01

@chcimimi1

já se netěhotně cítíla ale těhotná jsem byla vše začalo asi po měsíci ;) ale testy z moči jsem měla pozitivní ale myslela jsem že se to nepovedlo byla jsem o tom přesvědčená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.5.12 13:17

@lilia81 - tak to by bylo super, kdyby tam nebyla cysta.. Věřím, že tam žádná nebude. A žádost už schválená určitě bude. Tak hodně štětíčka a dej vědět, jak jsi dopadla.

@SarkaC - ty jsi měla aspoň pozitivní test… Kdežto já mám sněhobílo 12.den po ET. No uvidím z krve. A proč sis myslela, že se to nepovedlo, když jsi měla pozitivní test???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
17.5.12 13:32

to jsem měla ale až po limitu a sílit začíal až 12 dpo a pak když tam byli dvě tak jsem jen koukala jako blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.5.12 13:51

@SarkaC - po limitu jako po 14 dnech??? Ty jsi byla na IUI, viď?? Tak to moc gratuluji, že to takhle hezky vyšlo a rovnou dvojčátka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.