Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
shoj holky tak mám za sebou první návštěvu a jsem nadšená fakt jsem si připadala úplně někde na jiné planetě, ten přístup tam neuvěřitelné. Byla jsem u Dr. Jaržembovské a je úžasná tak v pohodě, domluvili jsme se že se vyléčím ze zánětu a takže zase clostík a duphaston 9-10DC přijdu na utz a pak se případně domluvíme na IUI a novém spermiu.
@MisTer píše:
shoj holky tak mám za sebou první návštěvu a jsem nadšená fakt jsem si připadala úplně někde na jiné planetě, ten přístup tam neuvěřitelné. Byla jsem u Dr. Jaržembovské a je úžasná tak v pohodě, domluvili jsme se že se vyléčím ze zánětu a takže zase clostík a duphaston 9-10DC přijdu na utz a pak se případně domluvíme na IUI a novém spermiu.
holky holky.. dneska jsem si prvně píchla centrotide 0,25 mg… flek jak blázen, nateklý, svědivý.. mám radši zítra zavolat do CARu nebo je to normální?
@Pekoni píše:
To je fajn, že máš dobrý pocit z iscaru. At se vám brzy zadaří
Děkujuuu nápadoboně!
@HanHa píše:
holky holky.. dneska jsem si prvně píchla centrotide 0,25 mg… flek jak blázen, nateklý, svědivý.. mám radši zítra zavolat do CARu nebo je to normální?
Pekoni: díky… už jsem žhavila dráty.. ještě že máme v rodině „skoro porodní asistentku“
flek by mi nevadil, ale oteklo to. Už to splaskává, tak snad to zítra nebude ještě horší.. pozítří jdu na ultrazvuk, tak se na to přeptám
Ahojky holky
@MisTer To je moc fajn,že jsi spokojená.Ať jseš brzy vyléčená ![]()
@HanHa Ten flek je normální,jako by Tě píchlo hovado,zmizí to ![]()
@HanHa píše:
Hani, ja to mela taky tak, presne, jak pisou holky, flek jako kdyz Te stipne hovado a svedilo to a tak … doktorka mi rikala, ze je to velmi typicka alergicka reakce, ze ji ma vetsina z nas
… kazdopadne to do pul dne zmizlo ![]()
@MisTer píše:
Týjovka, tak to mám radost, že je to tam fajn! ![]()
Když se nám nezadaří do srpna, tak se tam budu muset objednat taky…
Chcimimi, hele, já taky musím myslet na to, že se mi 5. pokus o umělé oplodnění nepodařil a že se z obou dvojčátek stala afetální plodová vejce. Prostě život je hnusnej a krutej, ale na druhou stranu, moje segra je dost drastická a na můj smutek a stěžování si na osud se mě suše zeptala, jestli bych raději chtěla pordit mrtvý dítě. Hrozný, ale je fakt, že mi tahle „facka“ pomohla. Ona to samosebou nemyslela zle, ale zná mě. Já na ni taky obvykle nasazuju léčbu šokem.
Včera jsem byla v CARu a Jaržembovská si mě chtěla také prohlédnout, než začneme cokoli plánovat a řešit. A představte si, že mám dominantní folikul 18 mm a zítra prý budu ovulovat. Ona ví, že mám málo vajíček a že mám mánii si je nechávat odebrat a když nemohu transferovat embrya, tak je dávat do mrazáku, tak mi to nabídla. Musím říci, že jsem poprvé odmítla, protože další narkozu už nechci a „za živa“ bych odběr teď nedala. A taky jedu dneska do pátku na služebku.
Holky, je super, jak se tahle diskuze změnila v pozitivní, po té, co tam nastoupila Jaržembovská a má první výsledky. Ona je teda jediná, která je tam každý den, takže většina pacientek na ni dříve nebo později narazí. ![]()
Capelucita musela sis toho už hodně projít držím palce. Je fakt, že na mě působí fakt pohodově a úplně šel stranou nějakou smutek a nervy!!!!Je to třída a říkaal že ted jede na dovču tak snad se nám zase brzy vrátí!
Capelucita, opravdu sis toho musela hodně prožít, nikdo z nás Ti to určitě nezávidí, jde vidět, že jsi statečná, a Tvá sestra je sice drsná, ale má pravdu… Když se nevyvýjela, nakonec byly afetální, je lepší dříve, nežli se moc upneš… Jinak za živa to je, ale zda nejsi nějak extrémě citlivá, tak se to dá vydržet… Ale to záleží na každém z nás. Každopádně Ti budu držet palečky…
Jinak Dr. Jaržembovská je opravdu super, je to normální v pohodě ženská, pohodová, a má toho bohužel moc a tu dovču si zaslouží… Ale jsou tam i jiní dobří.
ale ona je prostě nejlepší díky dr Jaržembrovské máme ty dva poklady takže si myslím že je odborník na svém místě
Ano, také si myslím, že je nejlepší, proto k ní chodíme
Určitě tomu, co dělá, moc dobře rozumí… Naštěstí… Najdou se i tací, kteří toho bohužel moc nevědí…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.