Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lilia: ono hodně záleží na FSH a řekni kamarádce, ať si nechá udělat AMH.
@Capelucita - oni maj úplně všechno, včetně imuna i genetiky, snažej se už 3 roky, byla 3× těhotná, 3× potrat …
Určitě mají i to AMH? To se standardně nedělá. Ach jo, ta holčina to taky nemá jednoduchý.
@Capelucita - no co vím, tak mají úplný maximum, řešilo se, proč furt potrácí a hnali je od čerta k ďáblu na všechny možné testy, tak snad má i AMH, ale poptám se … ona prostě otěhotní skoro pokaždé, když testuje před MS, tak má čárku a pak přijde MS, pak se jí povedlo 2× 6tý týden a jednou potratila v 9. týdnu … neví se proč, genetika i imuno v pořádku …
Co vím, tak genetikou embryí se hodně zaobírají v Brně, v Heliosu.
@Capelucita - zkusím jí to pak navrhnout, teď je nešťastná jen z těch 2 folíků, tak ji nechám být, třeba se to povede a ona už nebude muset řešit, víš jak … mi včera brečela do telefonu, tak to teď nechám …
Hele, to je jasný. Je to stejně boj, viď?
Hele, jak to mají s hematologií? S trombovilníma mutacema?
@Capelucita - ty jo, to nevím, jen zmiňpvala, že i hemato bylo v pořádku … ach jo, to je hrozné, to je boj!!! já si říkám, ž jsem možná to IVF uspěchala, enmáme ani genetiku, ani imuno, ani hemato … prostě nic … ach joooooo
Ahojky holky,
no dneska budeme určitě jistit,tak uvidíme jestli se stane zázrak ![]()
Ahoj holky!!!!
tak hlásím příchod!!!!
mno, folíků je habakuk, minimálně 20, po 6ti injekcích jsou 12-13mm, největší 15mm, takže mi snížila trochu dávkování, v sobotu kontrola a předpoklad je úterý nebo středa, dle toho jak porostou OPU … asi mi to řeknou v sobotu …
@lilia81 píše:
Ahoj holky!!!!tak hlásím příchod!!!!
mno, folíků je habakuk, minimálně 20, po 6ti injekcích jsou 12-13mm, největší 15mm, takže mi snížila trochu dávkování, v sobotu kontrola a předpoklad je úterý nebo středa, dle toho jak porostou OPU … asi mi to řeknou v sobotu …
Tak to je paráda, držím palce, ať je z nich co nejvíc vajíček ![]()
@alenka84 - díky moc, snad by nám mohlo i něco zbýt do mražáčku, uvidíme
stačí jeden mimísek!!!!!!
taky hlásím… na ET jdu s největší pravděpodobností zítra, ještě si mám ráno zavolat. Vypadá to na 4 kvalitní prcky.
Akorát mě pořád trápí bolest břicha.. ten pondělní odběr mi dal fakt zabrat ![]()
@HanHa - tak to je mi líto, že ti pořád není dobře, ale neboj, to dáš a super 4 prcci jsou skvělý!!!! držím palce!!!!! a jdeš do 1 nebo do 2? a budeš mražáčkovat?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.