Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
859
28.5.12 12:24

Ahojky holky,
můžu se k vám přidat?
Jsme objednaní do ISCARU na 28.6. k MUDr. Andree Ďurechové.. Máte s ní některá zkušenosti? Pár dní po konzulatci mám mít ovu, ale bohužel jedeme na dovolenou, tak si hraju s myšlenkou na přesunutí termínu až po dovolené.. Pustí se do řešení hned po konzultaci? např.spermiogram atd.? a když budu mít blízko k ovu, navrhnou IUI?
Nejde nám to delší dobu a bohužel moje gynekoložka je v tomhle dost neochotná, tak to řešíme na vlastní pěst přímo s CAR..

Moc děkuju!

Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.5.12 13:40

@terulilinka - ahoj, samozřejmě že se můžeš přidat! u Ďurychové jsem byla ve čtvrtek :) je to moc milá paní doktorka, slovenka, je taková hodná a zlatá! určitě se vám bude líbit! jinak pokud ještě není spermio, tak s 2-3 denní abstinencí sexu a výsledky budete mít tak do 3 hodin, takže je to super! pak se připravit na krátký odběr krve an choroby, hlavně chlap! pokud bys měla před ovu, určo ti ještě udělá utz a kdyby vyšlo IUI před dovčou podel velikosti folikulu, tak ho určitě udělají! případně ti alespoň řeknou, kdy budeš mí tpřesně ovu! určo bych šla ještě před dovčou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
28.5.12 15:33

@lilia81 Tomu říkám blesková odpověď! :) Děkuju! Tak to jsem ráda, že je milá a hodná!! Přesně to potřebuju :) když tam jdeme, tak budu 11DC a ovu bývá většinou 15-17DC, nikdy dýl ani dřív, ale my jedeme na tu dovču hned v pátek po tý konzultaci.. :roll: Né, že by mi vadila ta dovča, ale už jsem se smířila s myšlenkou na IUI a celkem se začala i těšit, že se to konečně hne :)

Já jsem se o víkendu vrhla na tuhle diskuzi a zjišťuji si info, ještě nejsem ani v půlce, tak jsem ráda, že se k vám můžu přidat!:-)

Ale koukala jsem, že vás čeká IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
28.5.12 15:51

ahoj holky,
tak hlásím, že z 9 oplozených vajíček nám zůstal jeden bojovníček, kterého mám od soboty u sebe :) na zamražení bohužel nic.. tak snad to nebude třeba :) Včera jsem teda myslela, že to snad nedám, tak špatně mi dlouho nebylo - žaludek jak na vodě a šíleně bolavý záda. Prcík si tam asi dělal nějakej zabydlovací mejdan či co :mrgreen: . Dneska žaludek naštěstí dobrý, záda kurýruju, tak snad se trošku vzmátořím. Jsem ráda, že jsem si hned po OPU vzala neschopenku, protože to se mnou mává opravdu hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
28.5.12 15:54
@HanHa píše:
ahoj holky,
tak hlásím, že z 9 oplozených vajíček nám zůstal jeden bojovníček, kterého mám od soboty u sebe :) na zamražení bohužel nic.. tak snad to nebude třeba :) Včera jsem teda myslela, že to snad nedám, tak špatně mi dlouho nebylo - žaludek jak na vodě a šíleně bolavý záda. Prcík si tam asi dělal nějakej zabydlovací mejdan či co :mrgreen: . Dneska žaludek naštěstí dobrý, záda kurýruju, tak snad se trošku vzmátořím. Jsem ráda, že jsem si hned po OPU vzala neschopenku, protože to se mnou mává opravdu hezky.

Tak moc držím palce ať se chytne a už nepustí ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.5.12 15:54

@HanHa - držím moc moc palečky, aby se mimís zavrtávala a držel a nepustil!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
28.5.12 15:55

@HanHa taky držím palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
28.5.12 16:04

Po delší době všechny zdravím a jsem ráda, že někomu se zadařilo a další už jsou v procesu IVF ke zdárnému konci :-) Já, aby toho nebylo málo, tak jsem v mezidobí dostala výsledky z imuno a zjistila se buněčná imunita, takže od 10. tt beru také prednison, takže jak je vidět, zázraky se dějí, když i přes imunitu se tam sněhulák drží… ťukám to. Už má 3,5 cm a na UTZ si držel rukama hlavu…ha ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.5.12 16:08

@Yasmi - to je hezký!!! chudák má asi nějaký starosti :-) tak držím moc palečky, ať dál krásně roste!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
28.5.12 21:21
@HanHa píše:
ahoj holky,
tak hlásím, že z 9 oplozených vajíček nám zůstal jeden bojovníček, kterého mám od soboty u sebe :) na zamražení bohužel nic.. tak snad to nebude třeba :) Včera jsem teda myslela, že to snad nedám, tak špatně mi dlouho nebylo - žaludek jak na vodě a šíleně bolavý záda. Prcík si tam asi dělal nějakej zabydlovací mejdan či co :mrgreen: . Dneska žaludek naštěstí dobrý, záda kurýruju, tak snad se trošku vzmátořím. Jsem ráda, že jsem si hned po OPU vzala neschopenku, protože to se mnou mává opravdu hezky.

držím palce a přeju hodně štěstííííí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
28.5.12 23:10

Ahojky holky,
se mi pomalu blíží konec cyklu,jsem zvědavá zda v pátek mrcha dorazí či ne :think:
@HanHa Jéé a to byla tak krásná úroda.Určitě je to pořádný bojovníček a bude se držet jak klíště,moc držím pěsti :hug:
@Yasmi To je fajn,že se bobek drží,taky moc držím pěsti,ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.12 09:16

Lili, držím palce !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
29.5.12 13:13

Ahoj holky,

jen hlásím, že jsem doma a máme 26 zralých vajíček! jdu se nabaštit a spinkat, musím hodně pít, je jich fakt hodně, kontrola ve čtvrtek, jeslti se mi nerozjede hyperstimulak, ET v sobotu, pokud budu v pořádku! jinak zítra si mám volat, jak se miminka mají …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.5.12 13:20
@lilia81 píše:
Ahoj holky,jen hlásím, že jsem doma a máme 26 zralých vajíček! jdu se nabaštit a spinkat, musím hodně pít, je jich fakt hodně, kontrola ve čtvrtek, jeslti se mi nerozjede hyperstimulak, ET v sobotu, pokud budu v pořádku! jinak zítra si mám volat, jak se miminka mají …

Tak to je parádní úroda!!! Tak držím palce, ať dobře prospívají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
29.5.12 13:22

@lilia81

Těch je. Moc držím palečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.