Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.5.12 13:49

Lili, to je úrodička!!! :potlesk:

Paja01, jak se cítíš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
29.5.12 16:26

@lilia81 Páni, těch je!! Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
29.5.12 17:19
@lilia81 píše:
Ahoj holky,jen hlásím, že jsem doma a máme 26 zralých vajíček! jdu se nabaštit a spinkat, musím hodně pít, je jich fakt hodně, kontrola ve čtvrtek, jeslti se mi nerozjede hyperstimulak, ET v sobotu, pokud budu v pořádku! jinak zítra si mám volat, jak se miminka mají …

Těěě pic, to je parádička :potlesk: držím palce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
29.5.12 17:21
@terulilinka píše:
Ahojky holky,
můžu se k vám přidat?
Jsme objednaní do ISCARU na 28.6. k MUDr. Andree Ďurechové.. Máte s ní některá zkušenosti? Pár dní po konzulatci mám mít ovu, ale bohužel jedeme na dovolenou, tak si hraju s myšlenkou na přesunutí termínu až po dovolené.. Pustí se do řešení hned po konzultaci? např.spermiogram atd.? a když budu mít blízko k ovu, navrhnou IUI?
Nejde nám to delší dobu a bohužel moje gynekoložka je v tomhle dost neochotná, tak to řešíme na vlastní pěst přímo s CAR..

Moc děkuju!

Terka

Terko, tobě řekli ke komu přímo jseš objednaná? my jdeme na vstupní konzultaci 21.6. ale jinak nevím nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
29.5.12 17:31

Ahoj holky,
mám na vás jeden dotázek :) chtěla jsem se zeptat, zda máte některá z vás zkušenost s tím, že jste během léčby (prášky, injekce,..) nějak rapidně přibrala? já teda udělám kvůli mimískovi všechno, ale ptám se proto,že se v září vdávám, tak mě jenom zajímá jestli s tím mám počítat :) do Iscare jdeme poprvé 21.6.
Díky předem za odpovědi :)
mějte se krásně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
29.5.12 21:41

@hondicka ahoj, já jsem nepřibrala nic, ale také jsem stimulovala pouze 4 dny, takže si podle mě nedělej úsudek. Někdo říká že trochu přibral, no bříško se opravdu trochu nafoukne, ale každý to má jinak, to máš asi jako s antikoncepcí…

Jinak já byla v Iscaru minulý pátek na konzultaci před 2. IVF a MUDr. Turková nás moc potěšila. Pochválila zlepšení spermiogramu, a jaká všechna vyšetření jsme podstoupili a příště už nás čeká krev na pohl.přenosné nemoci a nejspíše žádost na pojišťovnu :palec: tak mám konečně zase pocit, že se to začíná hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
29.5.12 22:15

Ahojky holky :mavam:
Lili Teda to je taky pěkná úroda.Moc držím pěsti,ať je vše v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
29.5.12 22:45

hondicka: já teda nabírám jak blázen.. nevím jestli kila, ale břicho mám jak ve 3. měsíci… vdávala jsem se v šatěch na tělo a to bych s tímhle sudem fakt nemohla :roll: ale pokud budeš mít nějaké volnější šaty, tak snad v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
29.5.12 23:29

@hondicka neřekli :-/ pak na základě týhle diskuze jsem jim tam psala mail a hned mi z recepce odpověděli, že jdeme k týhle doktorce :-)
Tak to zkus taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
30.5.12 08:09

@kaculkadraculka

cítím se fajn, mám citlivější prsa, tak musím spát na noc ve sportovní podprsence a po ránu mám pěkný hlad :roll: Jinak žádný nevolnosti nemám ;) Mám strach z pondělní kontroly, jestli vše bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.5.12 08:12

@Paja01 - nebooooj bude!!!

@hondicka - já teda budu ten odstrašující příklad, který za rok od vysazení prášků má nahoře 16 kg!!!! ale mě neber směrodatně, já neměla cyklus a rvu do sebe hormony markantně!

holky, nejde někdo zejtra do Iscare na 10.00? že bych někoho potkala? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
30.5.12 08:13

Ahoj holky, vítám nově příchozí a bobískům v bříšku vzkazuji, ať se chytnou a nepustí. :)

Při stimulce jsem nepřibrala, spíš až když to nedopadlo, ale za to nemohou stimulace, možná hromonální nerovnováha a můj zlozvyk smutek zajídat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
30.5.12 08:34

Já po clostíku 2cykly mám nahoře 1,5kg a to sem se držela i sportovala víc než jindy:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
30.5.12 14:33

ahoj holky,
všem moc děkuju za odpovědi :) uvidím co bude, vlastně ani ještě nevím co mě čeká, clostík jsem brala loni na podzim 3 cykly, letos ještě v březnu a nic to semnou neudělalo, spíš jsem měla z toho žaludek na vodě a na jídlo jsem neměla ani pomyšlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
30.5.12 14:36
@terulilinka píše:
@hondicka neřekli :-/ pak na základě týhle diskuze jsem jim tam psala mail a hned mi z recepce odpověděli, že jdeme k týhle doktorce :-)
Tak to zkus taky :-)

Díky, jdu jim napsat teď hned :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.