Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 Já také nemám cyklus, možná tak jednou za 2-3 měsíce, jak kdy, takže je možné že na tom budeme stejně
![]()
@hondicka - no pokud jsi nereagovala na clostil, tak určo IVF, IUI bych ani nezkoušela neb by sis tak jako tak musela píchat léky a to už je lepší IVF
@lilia81 Já si právě taky myslím, že půjdeme rovnou do IVF, ale záleží taky na doktorce co nám řeknou. Já neberu prášky přes rok, od té doby cyklus mám spíš že ho nemám, každou chvíli jsem lítala na injekci k mé gyn., pak jsme právě zkoušeli na podzim ten clostyl, bohužel moje tělo na to nijak nereagovalo, tak jsem si dala přes zimu voraz, teď v březnu jsme ho nasadili znovu a zase nic, tak mi gyn. rovnou napsala zprávu pro CAR
@hondicka - jj, vypadá to pro mě taky logicky, už víš, ke komu jdeš?
@lilia81 Ještě nevím, před chvílí jsem psala do Iscare mail, tak čekám čekám ![]()
@hondicka nemáš zač ![]()
ale měj trpělivost, mě odepsali až za dva dny ![]()
Ahojky holky,
tak uvidím v pátek,zda to dopadlo dobře či ne.
Když budu mít zítra teplotu nahoře,tak zkusím testík zítra.
Ahoj holčiny, zdravím a držím pěti at se mimísci uhnízdí ![]()
Já jsem na clostík nereagovala vůbec, než mi po HA srovnaly trošku hladiny hormonů a štítky, tak jsem přibrala 12kg, ale při stimulce na IVF už nic, až ted v těhu, ale přibírám normálně, hold ale jdou vidět ty kila navíc před IVF
Takže Všem tady držím palečky at se na vás brzo usměje štěstí ![]()
Ahoj holky (jééé ahoj Lili) ještě před týdnem jsem si myslela že to zvládneme přirozeně, ale po laparce, která objevila neprůchodnost vejcovodů se holt vrhnu do IVF. Kamarádka sestřička na gynekologii mi říkala, že v Praze je nejlepší klinika Iscare. Já jsem kdysi chodila na prevenci k dr. Mrázkovi a musím říct, že jsem s ním spokojená nebyla (ale asi proto že on o prevenci zájem moc neměl a věnoval se spíše neplodnosti, bohužel mi tak i něco zanedbal)
Jaké máte zkušenosti s Iscarem vy?
Děkuju
@kovarovakobyla -ahoooooj
no my jen ty nejlepší a máme tu fanclub doktorky Jaržembovské, ta je prostě bomba!!!!!!
Jinak ahoj holky!
já jsem zpět z kontroly, tak mám lehčí až střední formu hyperstimulace tj, vaječníky mají místo 3 cm 9 cm, jsou holt nateklé, tak proto to tak bolí, ale co je hlavní, nikde není volná tekutina, takže v sobtou si můžeme jet pro mimíska!!!!!! jo a ET bude dělat Jaržembovská ![]()
U mě spokojenost největší do ted jsem byla tak na nervy střídavě slunečno a zataženo a tam jsem v klídku a v pohodě a paní Jaržembovská je skvěláááá.
Lili Supeeeeeeeeer skvělý zprávy mám takovou radost z tebe takže budeš mít krásný jarňátko!!!!!
Lili: skvělé zprávy, držím palce! ![]()
MisTer: díky. Snad mě taky uklidní. Někdy si říkám, že jsem fakt zralá na chocholouška
![]()
@kovarovakobyla - jaržembovksa umí uklidnit kdykoliv a při čemkoliv, ona je prostě bezkonkurenční!
To máš pravdu já tam šla trošku v zoufalsství s tím močákem že teda další antibiotika a hned povídala že to nevadí že samovolně můžu otěhotnět ale IUI nedoporučuje až příště a řekla to takovou formou že sem zase obrátila a jsem v pohodě a moc se tam příště těším!
@lilia81 to je super zpráva, držím palce ať všechno vyjde jak ma ![]()
Jinak všechny zdravím,
dnes se mi ozvaly z Iscare a na vstupní konzultaci jdu k MUDr. Ďurechové, stejně jako @terulilinka
tak to bude ok ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.