Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hondicka - ďurychová je zlatá, taková fakt hodňoučká, taky jsem u ní byla!!!!
@lilia81 tak to jsem fakt moc ráda, protože poprvé tam budu mít nervy v ...... kýblu ![]()
@hondicka - nebudeš, oa je taková menší, na krátko ostříhaná, slovenka, moc milá, taková jako by maminka mi přišla, takže určo vše bude v poho a nemusš se bát …
@hondicka super! ty jsi dřív viď? toho 21.6.?:-) tak pak dáš info jak se ti zdála ![]()
@lilia81 @hondicka No holky, já se bojím toho, abych jí rozumněla, já s tou slovenštinou nějak bojuju ![]()
@terulilinka jojo, přesně tak
určitě dám vědět ať víš na co se máš těšit
a taky jestli si máš pořídit československý slovník, ale já myslim že to bude v pohodě jak píše @lilia81
přinejhorším se jí ještě dvacetkrát zeptám ![]()
@hondicka no já se těším i tak
ty taky ne?
no a o tom slovníku.. dej 100% vědět, protože jednou se mě nějací slováci ptali kolik mam rokov.. a já jim rozumněla kolik mam rukou, takže jistě chápeš, že se bojím
ale to mi bylo asi 14, ale i tak ![]()
@lilia81 no doufám
kdyžtak bude muset poslouchat a odpovídat hlavně manžel no ![]()
@terulilinka
tak to jsi mě fakt pobavila
no já se těšim určitě, jen jsem z toho trochu nervní, ale to určitě po první návštěvě Iscare přejde ![]()
ahoj holky, od vcerejska jsem v podoli v nemocnici - hyperstimulak se nezhorsuje, ale dostavil se zanet
takze ET nebude
jinak opet peju odu na Jarzembovskou! shanela jsem ji rano, jeste tam nebyla a sama mi ted volala a v pondeli se mam zase ozvat, jak mi je … jinak na gynde v podoli vsichni zlati a ucastni, takze o porodnici je rozhodnuto! embryjka vcera byla vsechna ucebnicove 8mi bunecna, tak snad to mrazeni prezijou …
@lilia81 držím moc pěsti, ať už tu smůlu konečně prolomíš! Můžu se jen zeptat, jak jsi přišla na ten zánět, že jsi skončila v nemocnici?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.