Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
24.5.12 12:49
@HanHa píše:
taky hlásím… na ET jdu s největší pravděpodobností zítra, ještě si mám ráno zavolat. Vypadá to na 4 kvalitní prcky.
Akorát mě pořád trápí bolest břicha.. ten pondělní odběr mi dal fakt zabrat :(

Tak to je pěkný výsledek, to budete i mrazit, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
24.5.12 12:57

HanHa: tak ať bříško brzy přestane bolet.

Lili: ty jo, ty máš ale úrodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.5.12 13:15

@Capelucita - mám, až se toho bojím, kolik jich bude a co to se mnou po OPU udělá, prostě jsem už všude posbírala veškeré rady od nutridrinků přes jogurty a hodně pít a asi si koupím poprvé v životě brufen!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
24.5.12 13:18

Vypadá to, že by ti mohl hrozit hypertimulák, ale snad to ukočítujete. Blbý je, že když máš hodně vajec, tak už mají kolísavou kvalitu, ale na druhou stranu, i když může být vyšší procentuální úbytek, tak v tom počtu se to ztratí. Na jedné diskuzi měla holčina 36 folikulů a oplodněno a vyvíjí se 20 vajuch, ale pro lidi jako já to je výsledek snů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.5.12 13:31

@Capelucita - je mi to jasný, prostě jsem si říkala, že to musím ukočírovat, i holky mi radily, ať si rovnou řeknu o fízák s lékama proti bolesti, že se pak ta bolest už nevrátí a pomáhá to rovnou i proti tomu hyperstimuláku … no uvidíme!!!! prostě když jsem přežila ve zdraví vysekávání osmiček z čelistí, tak přežiju i tohle!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
24.5.12 13:58

zavádět budeme 1 - přeci jen je lepší mít 4 pokusy místo 3. Pokud bude co mrazit, tak určitě ano. Dneska jsem se na to ptala, ale moc se se mnou vybavovat nechtěli a prý se uvidí co zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.5.12 14:11

@HanHa - jj, taky chcem jít jen do jednoho, přítel sice chce dvojčata, ale prej to nechá na mně!!! jako nejsu blázen, jedna babička 200 a druhá 400 km, on od nevidím do nevidím v práci a já se 2ma detma sama doma!!!! ani nááááhodou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
24.5.12 15:01

lilia81: :) souhlasím..jeden rarášek stačí :) možná pak eventuelně při KET pokud by na něj někdy došlo bych si nechala 2, ale kvůli té pojišťovně teď rozhodně jen jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
24.5.12 17:53

ahoj holky :mavam: už jsem tu dlouho nebyla, tak se tu už skoro hodinu pročítám co je u vás všech nového. Já jdu konečně na vstupní konzultaci do Iscare 21.6. Holky spermio dělají hned první den na vstupní konzultaci? a kdy jsou tak výsledky? jinak gratuluju všem těhulkám a všem ostatním držím palečky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
24.5.12 18:37

@hondicka - ano, hned první den, ale musítě mít 2-3 dny sexuální abstinenci a výsledky jsou snad za 3 hodinky! takže fofr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
24.5.12 19:10

hondicka: pokud tam jdete nějak ráno, tak jsou výsledky ještě ten den, jinak druhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
24.5.12 22:29

Ahojky holky,
tak to u nás vypadá,že se to pohne dopředu :dance: Dneska jsem se manžy zase zeptala kdy pojedem na IUI a už řekl že neví,ještě nedávno řekl že až za rok.Když řekne že neví,tak to bude brzy ;)
@HanHa :potlesk: Držím pěsti,ať jsou ukázkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
24.5.12 22:30

@lilia81 Tk to je krásná úroda,taky si o tom můžu nechat jen zdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
24.5.12 22:45

Omlouvám se že jsem vám sem vpadla, ale jdem zítra zase do Iscaru, tak mě napadlo jestli tam některou z vás třeba nepotkám v čekárně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
25.5.12 08:10

@Yanka tak ať dobře pořídíte.

@pajinkaa28 Tak to je super. Ono se ríká, že i kapka kámen prorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.