Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@HanHa píše:
taky hlásím… na ET jdu s největší pravděpodobností zítra, ještě si mám ráno zavolat. Vypadá to na 4 kvalitní prcky.
Akorát mě pořád trápí bolest břicha.. ten pondělní odběr mi dal fakt zabrat
Tak to je pěkný výsledek, to budete i mrazit, že? ![]()
HanHa: tak ať bříško brzy přestane bolet.
Lili: ty jo, ty máš ale úrodu.
@Capelucita - mám, až se toho bojím, kolik jich bude a co to se mnou po OPU udělá, prostě jsem už všude posbírala veškeré rady od nutridrinků přes jogurty a hodně pít a asi si koupím poprvé v životě brufen!!!!
Vypadá to, že by ti mohl hrozit hypertimulák, ale snad to ukočítujete. Blbý je, že když máš hodně vajec, tak už mají kolísavou kvalitu, ale na druhou stranu, i když může být vyšší procentuální úbytek, tak v tom počtu se to ztratí. Na jedné diskuzi měla holčina 36 folikulů a oplodněno a vyvíjí se 20 vajuch, ale pro lidi jako já to je výsledek snů.
@Capelucita - je mi to jasný, prostě jsem si říkala, že to musím ukočírovat, i holky mi radily, ať si rovnou řeknu o fízák s lékama proti bolesti, že se pak ta bolest už nevrátí a pomáhá to rovnou i proti tomu hyperstimuláku … no uvidíme!!!! prostě když jsem přežila ve zdraví vysekávání osmiček z čelistí, tak přežiju i tohle!!!
zavádět budeme 1 - přeci jen je lepší mít 4 pokusy místo 3. Pokud bude co mrazit, tak určitě ano. Dneska jsem se na to ptala, ale moc se se mnou vybavovat nechtěli a prý se uvidí co zítra
@HanHa - jj, taky chcem jít jen do jednoho, přítel sice chce dvojčata, ale prej to nechá na mně!!! jako nejsu blázen, jedna babička 200 a druhá 400 km, on od nevidím do nevidím v práci a já se 2ma detma sama doma!!!! ani nááááhodou!!!
lilia81:
souhlasím..jeden rarášek stačí
možná pak eventuelně při KET pokud by na něj někdy došlo bych si nechala 2, ale kvůli té pojišťovně teď rozhodně jen jedno
ahoj holky
už jsem tu dlouho nebyla, tak se tu už skoro hodinu pročítám co je u vás všech nového. Já jdu konečně na vstupní konzultaci do Iscare 21.6. Holky spermio dělají hned první den na vstupní konzultaci? a kdy jsou tak výsledky? jinak gratuluju všem těhulkám a všem ostatním držím palečky ![]()
@hondicka - ano, hned první den, ale musítě mít 2-3 dny sexuální abstinenci a výsledky jsou snad za 3 hodinky! takže fofr!
hondicka: pokud tam jdete nějak ráno, tak jsou výsledky ještě ten den, jinak druhý den.
Ahojky holky,
tak to u nás vypadá,že se to pohne dopředu
Dneska jsem se manžy zase zeptala kdy pojedem na IUI a už řekl že neví,ještě nedávno řekl že až za rok.Když řekne že neví,tak to bude brzy ![]()
@HanHa
Držím pěsti,ať jsou ukázkové.
@lilia81 Tk to je krásná úroda,taky si o tom můžu nechat jen zdát.
Omlouvám se že jsem vám sem vpadla, ale jdem zítra zase do Iscaru, tak mě napadlo jestli tam některou z vás třeba nepotkám v čekárně ![]()
@Yanka tak ať dobře pořídíte.
@pajinkaa28 Tak to je super. Ono se ríká, že i kapka kámen prorazí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.