Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hondicka - no to je bááááječnééééé!!! tak to je super??? když začínáš 7mý týden tak jsi 6+0??? chápu to dobře???
@lilia81 no já neviiim, já nevim jak se to počítá, dr. Ďurechová říkala že začínám 7. týden
a co ty Lili? jak to zvládáš?
@hondicka - já se jen ptám, rpotože jsem objednaná k Jaržembovské na 27.7. a to budu 6+1, což by měl být začátek 7mého týdne, tak mám strach, že když jdu o 5 dní dřív, protože tam jaržembovská není, tak že ještě nebude
jinak se mám dobře, akorát je mi trošku divně blujno, ale zkusím to zapít vodou
špinění skoro úplně přešlo, takže snad už se neobjeví…
Lili, to je supr, ze spineni preslo, urcite nemas ani krece, vypada to fakt dobre ![]()
lilia moc ti dekuji za vycerpavajici info k Iscare, OPU dneska uspesne za mnou, ani jsem to necekala, ale 16 vajuch
jinak mas pravdu, vsichni byli uzasni, sestricky bezkonkurencni! jen pan primar se na me vybodl a nedorazil, tak si me nakonec brala na sal skvela mudr. Musilova (aspon myslim, ze se tak jsmenuje) a vydolovala ze me tuhle super urodu
no, na petatricatnici s endometriozou to celkem jde
![]()
tak ted jen odevzdane cekam, jak to vse potreti dopadne…snad mi zmena CAR prinese stesti ![]()
Ahojky holky,
tak mě včera mrcha dorazila
Ale co, hlavu vzhůru a jedeme dál ![]()
Moc gratuluji k pozitivním zprávám ![]()
@lilia81 no já pak koukala na zprávu od mudr. a mám tam 6+3, teda podle utz… tak uvidíš ale myslim že
už budou videt ![]()
To je paráda, že se tolik zadařilo
Mám radost, že jsme tenhle rok konečně prolomily. Gratulace všem těhulkám ![]()
x Lili.. já měla 14. den po ET hodnotu 190 jednotek
a naprosto žáné příznaky, takže v pohodě.
Vlastně tomu ani já pořád nemohu uvěřit a to už jsem začala 5. měsíc, ale pořád jsem jako ve snu
Asi to bude i tím, že pořád ta doba snažení (přes 2 roky) je mnohem delší, než skutečnost, že jsem krátce těhu.
@sedmitecka2 - krásná úroda!!! tka to je super, že jsi byla spokojená! držím moc palečky, ať se všechna vajucha drží a informuj!!!
@hondicka - tak paráda!!! já půjdu myslím 6+2, tak snad taky už bude ![]()
@Yasmi - mi povídej, taky mi to v podstatě zatím přijde jako sci-fi!!!
Ahoj Lili-jak se mas? Spineni konecne uz neni? Uz je vse ok?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.