Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
12.7.12 19:02

@hondicka - no to je bááááječnééééé!!! tak to je super??? když začínáš 7mý týden tak jsi 6+0??? chápu to dobře???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
12.7.12 20:13

@lilia81 no já neviiim, já nevim jak se to počítá, dr. Ďurechová říkala že začínám 7. týden :) a co ty Lili? jak to zvládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
12.7.12 20:20

@SarkaC děkuju, to víš že budu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
12.7.12 20:22

@hondicka - já se jen ptám, rpotože jsem objednaná k Jaržembovské na 27.7. a to budu 6+1, což by měl být začátek 7mého týdne, tak mám strach, že když jdu o 5 dní dřív, protože tam jaržembovská není, tak že ještě nebude :srdce: jinak se mám dobře, akorát je mi trošku divně blujno, ale zkusím to zapít vodou ;) špinění skoro úplně přešlo, takže snad už se neobjeví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
12.7.12 20:29

Sedmý týden je 6+1 až 7+0 ;) A gratuluji vám holky :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
12.7.12 20:31

@Pekoni - díky, já v tom neměla jasno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
12.7.12 20:38

Lili, to je supr, ze spineni preslo, urcite nemas ani krece, vypada to fakt dobre :lol:

• Citovat
  • Upravit
4136
12.7.12 22:53

lilia moc ti dekuji za vycerpavajici info k Iscare, OPU dneska uspesne za mnou, ani jsem to necekala, ale 16 vajuch :-) jinak mas pravdu, vsichni byli uzasni, sestricky bezkonkurencni! jen pan primar se na me vybodl a nedorazil, tak si me nakonec brala na sal skvela mudr. Musilova (aspon myslim, ze se tak jsmenuje) a vydolovala ze me tuhle super urodu :-) no, na petatricatnici s endometriozou to celkem jde :mrgreen: :mrgreen:
tak ted jen odevzdane cekam, jak to vse potreti dopadne…snad mi zmena CAR prinese stesti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
12.7.12 23:18

Ahojky holky,
tak mě včera mrcha dorazila :,( Ale co, hlavu vzhůru a jedeme dál :palec:
Moc gratuluji k pozitivním zprávám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
13.7.12 07:03

@lilia81 no já pak koukala na zprávu od mudr. a mám tam 6+3, teda podle utz… tak uvidíš ale myslim že :srdce: už budou videt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
13.7.12 07:43

@hondicka gratuluju :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
13.7.12 07:52

@alenka84 děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
13.7.12 10:26

To je paráda, že se tolik zadařilo :-) Mám radost, že jsme tenhle rok konečně prolomily. Gratulace všem těhulkám :kytka:

x Lili.. já měla 14. den po ET hodnotu 190 jednotek :-) a naprosto žáné příznaky, takže v pohodě.
Vlastně tomu ani já pořád nemohu uvěřit a to už jsem začala 5. měsíc, ale pořád jsem jako ve snu :-) Asi to bude i tím, že pořád ta doba snažení (přes 2 roky) je mnohem delší, než skutečnost, že jsem krátce těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.7.12 10:31

@sedmitecka2 - krásná úroda!!! tka to je super, že jsi byla spokojená! držím moc palečky, ať se všechna vajucha drží a informuj!!!

@hondicka - tak paráda!!! já půjdu myslím 6+2, tak snad taky už bude :-)

@Yasmi - mi povídej, taky mi to v podstatě zatím přijde jako sci-fi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
13.7.12 10:36

Ahoj Lili-jak se mas? Spineni konecne uz neni? Uz je vse ok?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.