Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
13.7.12 10:39

Lulllu - děkuji za optání, včera večer už jsme nešpinila a zatím dobrý a na testu dálnice jako prase, tímhle tempem budou v pondělí/úterý obě už stejné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
13.7.12 11:16

Tak to je supr! Konecne Ti to vyslo, ja uz se nemuzu dockat sveho IVF…pristi tyden bych mela mit vlastni ovulaci, tak to jeste zkusime a pak IVF. Kolik pokusu IUI jsi mela? Myslim, pokud se nepletu, tys mela problem s anovulaci?

• Citovat
  • Upravit
15290
13.7.12 11:35

Lulllu - 4× clostil, 1× se to povedlo, ale biochemko a z toho 2× IUI, ale ta nedopadla, tak jsem se nechtěla trápit a šla do IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
13.7.12 11:41

To chapu, zes IUI uz nechtela, kdyby to slo, sla bych do IVF uz pristi mesic, ale to casove nezvladam, budu mimo. Ja do IVF vkladam strasne velke nadeje, mela si behem IVF taky dost nervy anebo uz jsi byla klidna, ze se neco konecne deje?

• Citovat
  • Upravit
lulllu
13.7.12 11:45

Promin, ze se Te furt ptam :? ale dala si mi OBROVSKOU nadeji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15290
13.7.12 11:45

Lulllu - ani ne, já když viděla to hafo folíků, tak jsem spíš měla nervy z hyperstimuláku, pak teda trošku to, když jsem měla 26 vajíček a embryoložka navrhovala alespoň u některých ISCI, i když dr mi říkala, že se spermiem přítele to není nutné, tak pak akorát ten den, když jsem čekala, zda jsem se rozodla správně a jak volali, že máme 21 oplodněných vajíček, tak jsem se uklidnila a říkala si, že to určitě pár zvládne a spíš byla nervní, jeslti mě pustí na transfer, nakonec jsem skončila v nemocnici a říkám si, že to tak asi mělo být… když teď to vypadá dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
13.7.12 11:49

Lili já o tobě taky pořád doma básním:) jsi náš vzor!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.7.12 16:15

Lili, moc moc moc gratuluju :)Držím pěsti, ať to takhle krásně pokračuje dál :)
Nechci moc otravovat, když vím, že jsi teď v sedmým nebi, jen prosim prosim poslat to vyjádření VZP. Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.7.12 16:20

@Wirginie - jej, omlouvám se, mám to v práci a jsem doma, v pondělí, prosím připomeneš se mi ještě v pondělí do SZ, ať nezapomenu? omlouvám se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.7.12 19:05

Lili, neomlouvej se, to je v poho ;) Pokud si mě v pondělí už nenechají v porodnici, určo ti písnu! Kdyžtak pak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.7.12 19:39

@Wirginie - jej, až tak? a co čekáš??? tak držím palečky an rychlý porod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.7.12 19:50

@lilia81 čekám dvě holčičky :)Po pětiletém snažení, na 3.IVF, abych vás tu všechny povzbudila! :) A měli by mi právě v pondělí dát termín císaře, jedna berunka, ta co jde první, je otačená zadečkem dolů, takže proto bude císař. Už se na ně fakt těším! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
13.7.12 19:52

@Wirginie - jeeeeeeeeeeeee :-) ta to pak dej vědět!!! já možná taky budu mít dvojčátka ;) tak pak ocením moudré rady a tipy a triky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.7.12 20:02

@lilia81 A kolikátej den po transferu jsi měla kolik hcg? Já měla 13.den po ET hcg 1006 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
15.7.12 11:51

@Wirginie - 9 den po KET 125, ve středu jdu na další krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.