Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
859
22.7.12 20:43

Holky moje.. Nevím co si mám myslet.. Piju ted ob den 2deci červenýho vina, pry to prokrvuje a dokonce to pomáhá i na rust sliznice.. a V pátek jsme byli na večeři, přišli jsme domu asi o půlnoci.. No a já v 1h v noci musela letět do koupelny a všechno šlo ven..:( ale zbytek rodiny v pohode.. A Včera jsme šli kolem restaurace a já cítila ocet! nevím, jestli si mám dělat nejaký naděje.. Ale od toho patka je mi tak nějak divne.. Fakt nevím jestli to muže neco znamenat.. Dnes jsem 10dpo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
22.7.12 20:46

Terulinka zní to tedy jako krásně začínající nevolnosti těhotenské. Test nebudeš zkoušet???Měla bys klid a jasno už by mohl být i duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.7.12 20:55

@terulilinka - ascorutin je volně prodejní, stojí páďo :-)

jinak to zní hodně zajímavě!!! tak budu držet palečky, třeba to fakt vyjde!!! ale já bych zkusila test až 12 dpo, ještě bych počkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
22.7.12 20:57

@MisTer Já ducha měla uz dvakrát a nikdo to nedopadlo.. Tak se bojím.. :-( ale zkusím ho třeba v úterý nebo ve středu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
22.7.12 20:58

Terulinka možná mi to uniklo ale ty jsi už po IVF???Nebo myslíš že se mohlo zadařit přirozeně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
22.7.12 20:59

Terulinka, jasně to chápu není lehké se s tím potom smířit, když o tom člověk ví!!Budu držet palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
22.7.12 21:00

@lilia81 Super.. Uz se mi na nej ptala i kamoska svého gyndare a pry ho mám zkusit.. Než dojdu do iscare zase.. Moje gynekologa moc nefunguje :-/
Určitě počkám! Dřív jsem testovala brzo, ale po těch dusikach se bojím a čekám min.do 12dpo, přesně jak říkáš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
22.7.12 21:04

@MisTer No prave máme za sebou jen vyšetření manžela, jeho spermiogram je výborný, ale když jsme byli v iscare na ty vstupní, tak mi doktorka dělala ultrazvuk a mám nízkou sliznici.. Kdo ví jestli to ma vliv na to neudrzeni, ale zkusím trochu ty babsky rady a pokud to dostanu tak jdu na hormonální profil.. Spoliham na iscare, ze to nějak vyřeší :)
Jsi hodna!! Moc děkuju! Taky bych koukala kdyby se to najednou povedlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
22.7.12 21:06

Aha tak to by bylo krásný kdyby se teď povedlo! Mě bylo taky řečeno že jí mám nízkou a proto se třeba mimi neuhnízdí navíc ji mám ještě nakloněnou tak se to tam obtížněji dostává! Neztrácej naděje třeba se zadaří a Iscare jsou špičkový určitě pomůžou taky v to doufám!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.7.12 21:11

Holky, sliznice se přeceňuje, koukněte, 7mm!!! a jsou tam oba!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.7.12 07:32

@lilia81 moc gratuluju k dvojčátkům, snad se oba udrží ;) Neboj, určitě to všechno zvládneš, myslím že každá se toho bojí, mít dvě najednou, ale když si na to zvykneš, tak už je to pak hlavně dvojnásobná radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
23.7.12 07:36

@terulilinka moc držím palce aby ti to vyšlo :kytka: já asi ze začatku neměla příznaky žádné, později mi bylo trochu nevolno a i jsem byla unavená, vždycky jsem přišla z práce a šla si lehnout, aniž bych tušila že jsem těhotná. dnes jsem 8+0, za týden jdu zase na utz jak fazolka roste. Moc na tebe myslim a tfuj tfuj tfuj!!! drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
23.7.12 07:37

@lilia81 moc krásná fotečka a gratuluju!!! opatruj se a nemysly na žádný cvičení! až budeš mít dvojčátka, namakáš se dost ;) držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
24.7.12 08:15

Takže dnes mě doktorka z OZP jasně řekla, že se přístup nezměnil a přistupují k tomu jako doposud tzv. že 6× do roka IUI hradí pojišťovna tak já nevím teda, Iscare po mě chce potvrzení ale oni mi ho dát nemůžou:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
24.7.12 09:43
@MisTer píše:
Takže dnes mě doktorka z OZP jasně řekla, že se přístup nezměnil a přistupují k tomu jako doposud tzv. že 6× do roka IUI hradí pojišťovna tak já nevím teda, Iscare po mě chce potvrzení ale oni mi ho dát nemůžou:(.

prý s tím blbne jen vzp :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: Já dnes byla v ISCARE zažádat o 1. IVF, a prý s mýma dvěma předchozíma iui to klidně můžou brát jako třetí hrazený pokus :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.