Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky moje.. Nevím co si mám myslet.. Piju ted ob den 2deci červenýho vina, pry to prokrvuje a dokonce to pomáhá i na rust sliznice.. a V pátek jsme byli na večeři, přišli jsme domu asi o půlnoci.. No a já v 1h v noci musela letět do koupelny a všechno šlo ven..:( ale zbytek rodiny v pohode.. A Včera jsme šli kolem restaurace a já cítila ocet! nevím, jestli si mám dělat nejaký naděje.. Ale od toho patka je mi tak nějak divne.. Fakt nevím jestli to muže neco znamenat.. Dnes jsem 10dpo..
Terulinka zní to tedy jako krásně začínající nevolnosti těhotenské. Test nebudeš zkoušet???Měla bys klid a jasno už by mohl být i duch.
@terulilinka - ascorutin je volně prodejní, stojí páďo ![]()
jinak to zní hodně zajímavě!!! tak budu držet palečky, třeba to fakt vyjde!!! ale já bych zkusila test až 12 dpo, ještě bych počkala…
@MisTer Já ducha měla uz dvakrát a nikdo to nedopadlo.. Tak se bojím..
ale zkusím ho třeba v úterý nebo ve středu..
Terulinka možná mi to uniklo ale ty jsi už po IVF???Nebo myslíš že se mohlo zadařit přirozeně??
Terulinka, jasně to chápu není lehké se s tím potom smířit, když o tom člověk ví!!Budu držet palce!!
@lilia81 Super.. Uz se mi na nej ptala i kamoska svého gyndare a pry ho mám zkusit.. Než dojdu do iscare zase.. Moje gynekologa moc nefunguje :-/
Určitě počkám! Dřív jsem testovala brzo, ale po těch dusikach se bojím a čekám min.do 12dpo, přesně jak říkáš ![]()
@MisTer No prave máme za sebou jen vyšetření manžela, jeho spermiogram je výborný, ale když jsme byli v iscare na ty vstupní, tak mi doktorka dělala ultrazvuk a mám nízkou sliznici.. Kdo ví jestli to ma vliv na to neudrzeni, ale zkusím trochu ty babsky rady a pokud to dostanu tak jdu na hormonální profil.. Spoliham na iscare, ze to nějak vyřeší ![]()
Jsi hodna!! Moc děkuju! Taky bych koukala kdyby se to najednou povedlo ![]()
Aha tak to by bylo krásný kdyby se teď povedlo! Mě bylo taky řečeno že jí mám nízkou a proto se třeba mimi neuhnízdí navíc ji mám ještě nakloněnou tak se to tam obtížněji dostává! Neztrácej naděje třeba se zadaří a Iscare jsou špičkový určitě pomůžou taky v to doufám!!
Holky, sliznice se přeceňuje, koukněte, 7mm!!! a jsou tam oba!!!
@lilia81 moc gratuluju k dvojčátkům, snad se oba udrží
Neboj, určitě to všechno zvládneš, myslím že každá se toho bojí, mít dvě najednou, ale když si na to zvykneš, tak už je to pak hlavně dvojnásobná radost ![]()
@terulilinka moc držím palce aby ti to vyšlo
já asi ze začatku neměla příznaky žádné, později mi bylo trochu nevolno a i jsem byla unavená, vždycky jsem přišla z práce a šla si lehnout, aniž bych tušila že jsem těhotná. dnes jsem 8+0, za týden jdu zase na utz jak fazolka roste. Moc na tebe myslim a tfuj tfuj tfuj!!! drž se ![]()
@lilia81 moc krásná fotečka a gratuluju!!! opatruj se a nemysly na žádný cvičení! až budeš mít dvojčátka, namakáš se dost
držím palce!
Takže dnes mě doktorka z OZP jasně řekla, že se přístup nezměnil a přistupují k tomu jako doposud tzv. že 6× do roka IUI hradí pojišťovna tak já nevím teda, Iscare po mě chce potvrzení ale oni mi ho dát nemůžou:(.
@MisTer píše:
Takže dnes mě doktorka z OZP jasně řekla, že se přístup nezměnil a přistupují k tomu jako doposud tzv. že 6× do roka IUI hradí pojišťovna tak já nevím teda, Iscare po mě chce potvrzení ale oni mi ho dát nemůžou:(.
prý s tím blbne jen vzp
Já dnes byla v ISCARE zažádat o 1. IVF, a prý s mýma dvěma předchozíma iui to klidně můžou brát jako třetí hrazený pokus
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.