Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wirginie - už druhý
první nám ukázal 2 miminka a teď budu diufat už v srdíčka!!! já jsem tak nervooozníííí ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? v Úterý jsem byla na první návštěvě v Iscare a zítra jedu na druhý UTZ, pak IUI, to je rychlost. Prý jsme oba v pořádku, tak uvidíme, nemám ani žádnou stimulaci. Jak jste spokojené s Iscare? kolik jste měly pokusů, než se zadařilo? lilia81 Gratulujiii.
@lilia81 píše:
@Wirginie - už druhýprvní nám ukázal 2 miminka a teď budu diufat už v srdíčka!!! já jsem tak nervooozníííí
Držím palce, určitě srdíčka budou
![]()
Dobré ráno holky,
ráno jsem si dělala test, jsem 14DPO a dnes bych to měla dostat… a duch už pomalu není vidět.. takže teď se modlím, abych to dostala až zítra a v po mohla na odběry na ten HP, zítra bych asi nemohla, musím být celý den v práci.. i když zařídit by to asi šlo
kdo ví jestli se třeba neuhnízdil dřív ale jak testuju až dýl, tak se prostě nikdy neudrží a čárka slábne… no kdo ví…
Holky tak jsem se vrátila a jsem nadšená, vajíčka 18mm a 17mm, sliznice 8mm. V sobotu v 9,40 jdeme na IUI a od neděle musím brát utrouš 14dní tak jsem zvědavá teď se ve mě nahromadilo velký očekávání tak ho musím setřást aby mě negativní výsledek nesebral!!!Už aby byla sobota největší nervy teda mám že si dneska v 21hod musím píchnout pregnyl do břicha:( já jsem z těch injekcí prostě posraná až za ušima.
Terulinka-ach jooooo
třeba to ještě dopadne držím palce!!
@terulilinka nesmutni, moc ti přeju aby ti všechno dobře dopadlo ![]()
@MisTer - no parááááááááááda!!! supeeeeer!!! tož to je parádné a perfektní!!! držím palečky!!!
@terulilinka - ach jo, tak to nevím, co ti poradit, uvidíš, každopádně bych ty testy vzala k dr. a řekla jí to a ukázala, myslím ale, že máš asi nedostatek progesteronu a to HP prokáže…
@MisTer juuu, super! držím palce! tak to bylo rychlý ![]()
No, už začínám špinit, takže je to jasný ![]()
@hondicka děkuju! já už ani nesmutním.. tak nějak jsem to čekala, protože to by byl hooodně velkej zázrak, že by se to na potřetí chytlo ![]()
@lilia81 já už je vyhodila jak jsem byla naštvaná
to HP prokáže? tak to se těším ještě víc! aspoň se hneme z místa.. bavila jsem se o tom s pár kámoškama a ty si právě myslí totéž co ty… tak snad máte pravdu! ![]()
Ahoj holky, omlouvm se, že Vám sem lezu, chtěla jsem se zeptat na Váš názor…jsem 8 den po et…vím, že sex je zakázaný, ale já jsem měla ráno strašnou chut, tak jsem si trochu pomohla k orgasmu, myslíte že by to mohlo vadit??? test už ukazuje slabší čárku…díky za odpověd
@lilia81 Takže fakt dvojčátka, no parádaaaa
luxus
aspon si pořádně užiješ těhu bříško
já kupovala těhu rifle už na konci druhýho měsíce : držím pěsti!!! ![]()
Já dneska šla asi jako první a za mnou 5 ženskejch vylezla Durychová kdo jde k ní a všichni nenenennene my si počkáme na Jaržembovskou přišla jí to říct sestřika když už jsem byla u ní jestli si všecky vezme i když nejsou objednaný k ní tak řikala jojo o všech vím o co jde to bude samé IVf a IUI a to je moje srdcovka no není ona zlatá???
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.