Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Škoda já nenašla nikoho z OZP kdo mi mi aspon mejlem pro Iscare napsal ano můžete zákrok provést proplácíme…do pytle:(.
@lulllu píše:
Coze??? Tak v Pronatalu mi rekli, ze jenom IUI stimul injekcema, ne clostilem. Tak kazdy CAr rika neco jineho. Alenko a kdy se chystas stimulovat? V srpnu?
na konci srpna začnu ![]()
Tak to mas jako ja
Nevim jak u vas, ale ja jsem na IUi byla jenom jednou, chlap ma vytecny spg a prilis jsem proto neverila, ze to vyjde
Myslim tim to, ze jsem neverila, ze kdyz ma chlap supr spg, ze by mi IUI extra pomohla.
Holky, tak jsem dnes 12DPO a udělala si test.. A mám tam ducha!!! Ale bojím se, ze to dopadne jako uz se to stalo dvakrát.. Dorazí ms ![]()
Holky kdo má OZP hurááááááá dostala jsem odpověď z Iscare IUI se vrací zpět.
Dobrý den,
po telefonické domluvě s OZP a naším panem ředitelem, který má pojišťovny na starosti, se budeme řídit starým zákonem a pojišťovna Vám inseminaci proplatí. Prosím příště se informujte u nás na sesterně, recepce nám slouží k jiným účelům.
Přeji krásný den a ve čtvrtek na viděnou.
Radka Císařová IVF
Terulilinka potichu gratuluju zkus zase za dva dny snad bude sílit a MS už nedorazí!!!
@terulilinka - potichounku gratuluju!!! uvidííííš, do třetice to třeba vyjde!!! pošli nám foto!!!
![]()
Ono asi do nich člověk musí rejt aby se už vzchopili a znovu IUI bezplatně prováděli, tak jsem ráda, že to vyjde možná aspon na 2× s clostilem. Lze IUI když mám normální cyklus a ovuluju i bez stimulace?
Super:) někdo si to blbě přečetla hned takový humbuk no hlavně že je vše postaru!
Tak to je bezva, tak nastesti to dobre dopadlo, diky za clanek. Snad to IVF vyjde napoprve
Cim budes alenko stimulovat? Vim, ze nektere Ti hradi cele pojistovna.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.