Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wirginie - no zamlouvám si tě jako poradní hlas, až nebudu vědět, co a jak
co máš za kočár, já mám momentálně favorita ten TFK pro dvojky
jo a máš monitory dechu? holky tvrdí, že ho používají a mě to přijde jako blbost, ale nevím, abych nebyla za nezodpovědnou matku ![]()
@alllaa - tak předně moc gratuluju!!! a určitě to nevadí, užij si to, dokud můžeš, každopádně se sexem bych počkala do prvního UTZ, my už byli natěšení že jo a že večer a já večer začala krvácet - mám hematom, takže teď striktní zákaz, tkaže neboj, nic se nestane, ale se sexíkem do UTZ počkej…
@lilia81 moc děkuji…čárka ke zatím slabši…jj se sexem počkáme, ale ráno už to nešlo vydržet a oak jsem si to vyčítala ncelý den a pak jsem se rozhodla se Vás holky poptat, díky moc
@alllaa - ona ještě musí být slabší, neboj, jeslti bude sílit, tka je velká šance, že bude vše naprosto ok, a kolik máš embryjek?
@lilia81 mám dvě embryjka, doufám, že to tentokrát vyjde…musí ![]()
@alllaa - tak se pak přihlas do naší dvojčecí diskuze - dvojčátka 2013 ![]()
@lilia81 určitě, doufám, že tam drobci jsou oba, ale i za jedno bych bla velice ráda…ale myslím, že slabá čárečka a 8 den po et už na dvojčatka není ne???
@alllaa - hoď foto, já jsem testovala od 6 dne po et, tak srovnej ![]()
@lilia81 já mám u sebe morulky, jednu známku 1 a druhou známku 2…na testu jde čárka vidět, ale když ji vifotím, tak je to hodně slabučké…asi jako ty 6 den, ale když se na to dívám normalně, tak je trochu tmavší
@alllaa - s morulkama by to odpovídalo, znamená to o den míň, jako klidně mohou být 2! řekla bych, že to s mladšíma embryjkama odpovídá, no musíš počkat na utz ![]()
@lilia81 ještě jsem se chtěla zeptat, už asi od 6 dne mě píchá v podbříšku, někdy i na levé straně…a asi ten 6 den jsem měla jakoby tlak na vaječíkách…ale to píchání to k tomu asi patří
Jééé koukám další dvojčátka to je príma holky hlavně se opatrujte!
@alllaa - jojo, to je v pořádku a pak se přidají MS bolesti a těch se nezbavíš
to píchání jsou úpony dělohy, jak roste a ty ms bolesti roztahování dělohy
je to normální, někdy je to i taková jednorázovka, že jdeš do kolen, ale neboj se, máme to všechny
@MisTer fakt chci k ní
a když se objednáváš, voláš a říkáš že chceš přímo k ní? já se mám pak objednat myslím mezi 10-14DC na ultrazvuk a na výsledky HP a budou mi říkat jak postupovat dál tak bych fakt chtěla k ní
jako Durechová byla taky zlatá, ale prostě jak jsem viděla Jaržembovskou, nějak mi byla sympatičtější a když čtu tu chválu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.