Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Paja- plne souhlasim s Lili, pokud jsi uz byla tehotna se svym muzem prirozene, nevidim duvod na ICSI…
@lulllu píše:
A co alenka84?
já ještě nic nevím
Dnes jsem poslední den v práci na delí dobu, beru si tři týdny studijního volna a budu se učit na státnice…aspoň na to nebudu myslet ![]()
@skritek Petra píše:
Holcinky, hlasim u nas potvrzeni srdecni akce, byla to nadhera, cipisek ma 3mm i s posteli, ale srdicko mu busilo krasne jako trepot motylich kridilek
Moc gratuluji
Krásná fotka ![]()
@Paja01 dekuji
.. a Jarzembovska byla opet vyborna, takze asi fakt mela predtim den Blbec, to se obcas stane ![]()
@lilia81
Taky se chci na to zeptat, jestli je možný, že se do vajíčka zavrtá špatná spermie. Teď mi to vrtá hlavou, jestli to ZT nebylo příčinou špatné spermie a mimi se špatně nevyvíjelo
Nechci ale vinu házet na přítele. Pořádně to v Iscere probereme a uvidíme ![]()
Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla.Ja dnes první inekci decapeptylu docela dobry zitra mam k tomu 4 ampule menopuru tak snad to bude ok. Jinak všem hodně stestí a kterym se to už povedlo velka gratulace ![]()
@skritek Petra
takže říkáš, že je dobře naladěná? Tak to se už na ní těším
Jinak jedeme tam poprvé, tak nevím, jestli trefíme a kam máme hned jít. Je to tam velký?
@Paja01 nemuzes se ztratit, protoze oproti dverim (vejdes do LIGHTHOUSE, na recepci dole se napises na Iscare papir jako navsteva, vyjedes do 1. patra)… no a otevres dvere a koukas na recepci ISCARE, tam se nahlasis, oni Ti vypisou kartu a pak Te provedou, takze Ti vse ukazou, neboj ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat, jaká různá vyšetření můžeme před IVF podstoupit. Vím o genetice, imunologii a ještě něco? Spermio máme za sebou a ještě bych chtěla na hormonální profil.
@Paja01 normalne ti oni doporuci, jake vysetreni by pro vas byla vhodna.. takze jak jsem to vzdy nechavala na doktorech, neumela jsem si ani rict, co bych chtela, ja jsem jen vedela, ze chceme cipiska, ale jak ho dosahneme mi bylo sumak ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.