Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Alenka84: a utrogestan bereš? Na to špinění je dobrý ascorutin a nebo vymačkaný citron do vody.. každý den jeden citron. Schnutím se barva čátky mění, třeba se ten rozdíl zdá jen kvůli tomu. Držím palce ![]()
@HanHa píše:
Alenka84: a utrogestan bereš? Na to špinění je dobrý ascorutin a nebo vymačkaný citron do vody.. každý den jeden citron. Schnutím se barva čátky mění, třeba se ten rozdíl zdá jen kvůli tomu. Držím palce
beru 1-1-2, teď ráno jsem si vzala rovnou dva
Ale po IUI jsem při utroši nikdy ani nezašpinila, MS přišla až pár dní po vysazení (čili po termínu), takže je mi to divné ![]()
Alenka84 - nepila jsi hodne tekutin pred spanim, nebo nejak vecer, i proto carka muze byt slabsi a hcg se zdvojnasobuje kazdy 2-3 den ![]()
No přijde mi naopak že po zaschnutí není ten rozdíl tak velký…ale slabší pořád trochu je
@lulllu píše:
Alenka84 - nepila jsi hodne tekutin pred spanim, nebo nejak vecer, i proto carka muze byt slabsi a hcg se zdvojnasobuje kazdy 2-3 den
Já piju hodně pořád
Moč se mi zdála stejně tmavá jak den předtím…no do pár dnů bude jasno, ještě máme kdyžtak dvě embryjka v mrazáku ![]()
Ja si myslim, ze jsi vecer vypila vic tekutin a proto je slabsi…to spineni ma zpousta holek po otehotneni
@alenka84 - skoč si do lékárny pro ascorutin 2-2-2 dokud špinění neustane - většinou to pomáhá do druhého dne, utroš zvyš an 2-2-2 (nebo si zavolej sestřičkám do iscare, řekni, že máš slabou druhou čárku a řeknou ti to samé nebo tě přepojí na dr. a řekne ti to samé)
@lilia81 píše:
@alenka84 - skoč si do lékárny pro ascorutin 2-2-2 dokud špinění neustane - většinou to pomáhá do druhého dne, utroš zvyš an 2-2-2 (nebo si zavolej sestřičkám do iscare, řekni, že máš slabou druhou čárku a řeknou ti to samé nebo tě přepojí na dr. a řekne ti to samé)
ascorutin možná budem mít doma a zvýším dávku…ráno jsem si už vzala dva ![]()
Alenka84-udelej test urcite zitra to by carka mela byt vyraznejsi…ale to Ti asi rikam uplne zbytecne
ja bych testovala kazdy den az do ![]()
@lulllu píše:
Alenka84-udelej test urcite zitra to by carka mela byt vyraznejsi…ale to Ti asi rikam uplne zbytecneja bych testovala kazdy den az do
tak to určitě udělám, ať mám jasno
Pokud bude slabší tak s testováním končím, testnu ještě jen pro jistotu ten 14 den a vysadila bych utroš
Skoda, ze jsi sem nedala foto, ale kdyz rikas, ze je slabsi jenom trochu, tak si myslim, ze to budou tekutiny, zitra by carka mela byt urcite silnejsi, ale to Ty vis, to rikam zbytecne ![]()
@alenka84 holky nestresujte se testy, já si těhu test po ivf nedělala ani jednou, protože honit někde ducha mi přijde ještě víc stresující… šla jsem pokaždé po transferu za 14 dní na krev a bylo jasno ![]()
Holky prosim vas, mam na vas otazecku. Ja ted beru Yadine, a zhruba po po dobrati 13 tbl mam obcas slabou bolest v podbrisku jako pred MS…Tohle jsem mela, kdyz jsem antiko. nebrala
, ale nikdy kdyz jsem ji brala a to jsem ji brala 10 let, mala jsem mezitim 2 cca 4 mesicne pauzy. Dekuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.