Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@alenka84 píše:
Jinak mám v plánu zavést obě, pokud přežijí rozmražení
Je mi líto, že ti to nevyšlo, ale určitě druhý pokus se povede ![]()
Alenka84- no to je pravda, zakon schvalnosti…cetla jsem nekde v diskusi, ze nejaka holka otehotnela prirozene kratce po IVF, ale nevim jestli to byl mesic, dva tri, ale po dost kratke dobe
@alenka84 holka, mrzi me to, ale podle fotecek fakt nic moc, no, jeste pockej, az se tehotenstvi vylouci z krve a pak hura na KET. Kamaradka to mela taky tak, prvni IVF nic, ani ducha nemela, pak KET a ted uz ma doma 6mesicni dvojcatka - holky krasne jak princezny
… takze to proste vyjde priste, kdyz ne ted ![]()
Alenka-na podruhé to určitě vyjde když zavedete obě embrya bud se uchytí jen jedno nebo budou dvojčátka!
@f-l-e-a Jasne
ale nevím kdy se vyhrabu z postele, ale budu se snažit tam byt tak na tu pul 8
a ty?
@terulilinka nevím, jak stihnu nějaký bus. Autem se mi tam jet nechce. Ale můj předpoklad je dorazit spíš na tu sedmou či chvíli po. Tak hlavně, ať jsou výsledky ok!
Dobré ráno holky,
tak já si dnes píchla ráno pregnyl. Ale stejně mi to přijde brzy na vyvolání ovulace ta by měla přijít do 48hod což vychází spíš až na sobotu, ale Jaržembovská navrhla, že inseminaci uděláme o den dřív i tak mi to přijde nějak brzo dnes jsem 10dc a IUI má být zítra 11DC tak asi je to pak o víkendu na domácím snažení:). Ale ten pregnyl vyvolá ovulaci a prasknou všecky 3vajíčka i když třeba nejsou ještě vyvinutý??
@MisTer píše:
Dobré ráno holky,tak já si dnes píchla ráno pregnyl. Ale stejně mi to přijde brzy na vyvolání ovulace ta by měla přijít do 48hod což vychází spíš až na sobotu, ale Jaržembovská navrhla, že inseminaci uděláme o den dřív i tak mi to přijde nějak brzo dnes jsem 10dc a IUI má být zítra 11DC tak asi je to pak o víkendu na domácím snažení:). Ale ten pregnyl vyvolá ovulaci a prasknou všecky 3vajíčka i když třeba nejsou ještě vyvinutý??
Já myslím, že po tom by měly i dozrát, i když já při opu měla tři nezralý, ale tak bylo pár menších folikulů
Jinak mně jednou přišla po pregnylu ovulace až za tři dny ![]()
Ale neboj, četla jsem, že den před ovu bývá pro oplodnění dokonce lepší než přímo den ovu, spermiím to taky k vajíčku chvíli trvá a čím čerstvější vajíčko, tím líp ![]()
Aha:) no už to asi nezjistím jak to je:) tak teď jen čekat hlavně aby ovulace proběhla aspon běhemvíkendu to by mohly z pátka spermie vydržet a dodáme nové ![]()
@MisTer píše:
Aha:) no už to asi nezjistím jak to je:) tak teď jen čekat hlavně aby ovulace proběhla aspon běhemvíkendu to by mohly z pátka spermie vydržet a dodáme nové
tak to určitě během víkendu bude, po pregnylu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.