Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lulllu píše:
To bych taky udelala abych videla jak carka silije bezva, ze ted budes doma aspon si odpocines i kdyz se budes ucit na statnice, tak at PhD vyjde
Děkuji
Snad mě nebude moc přemáhat únava ![]()
Bliti z tehu bych uz taky nejradsu resila
uz se nemuzu dockat stimulky zacne za 9-10 dnu ![]()
Ahoj holky!!!
@alenka84 - velká gratulace!!! sržím palečky, ať krásnš sílí!!!
@f-l-e-a - tak sem hoď fotečku pididucha, my to vykoukáme!!!
@lilia81 rozhodla jsem se znovu testnout zítra, prostě to teď 2 dny nevydržím. Takže sem hodím kdyžtak až zítřejší foto. Zítra máme roční výročí svatby. Říká se do roka děťátko, ale já bych byla šťastná za //.
Pokud jsem těhu, tak by mělo HCG růst rychle, ne? Tak snad tam něco bude. Kdyby mi aspoň něco nasvědčovalo těhu, ale žádné příznaky. Břicho jako před MS mě bolelo a tahalo před týdnem, teď nic. Jinak tak 2 dny zpátky mám citlivějši bradavky.
Je to děs, už aby bylo ráno..
Ahoj holky, tak já dnes testovala znovu a čárka se mi zdá slabší než včera ![]()
@alenka84
Neboj, třeba bude ještě sílit a dokaď není MS, tak není nic ztracenýho. Držím palečky! ![]()
@alenka84 nevzdavat!.. presne tak, dokud neni MS tak neni nic ztraceno!
Díky holky, jsem asi trochu hysterická - skoro dva roky se snažíme o první miminko a tohle byla první těhotenská čárka co jsem v životě viděla
Po zaschnutí není zas o tolik slabší, jen o malinko. Spíš mě znervózňuje to špinění…i když do krvácení to má hodně daleko
Jinak ještě dodatek z první návštěvy v Iscare: Nikdy nesvěřujte chlapovi důležité papíry!
Dávám všechna naše vyšetření v deskách jemu do tašky a ještě ho poučuji, ať je v práci nevyndává. A co myslíte? Samozřejmě, že si na ně vzpomněl v metru, že je nechal v práci a já myslela, že ho roztrhnu na dva kusy. Tak jsem všechny výsledky musela odříkat. ![]()
@Paja01 píše:
Jinak ještě dodatek z první návštěvy v Iscare: Nikdy nesvěřujte chlapovi důležité papíry!Dávám všechna naše vyšetření v deskách jemu do tašky a ještě ho poučuji, ať je v práci nevyndává. A co myslíte? Samozřejmě, že si na ně vzpomněl v metru, že je nechal v práci a já myslela, že ho roztrhnu na dva kusy. Tak jsem všechny výsledky musela odříkat.
@alenka84 píše:![]()
![]()
![]()
To mi připomíná naší první návštěvu v Iscare, kdy mi na recepci po telefonu řekli, ať si oba přinesem průkaz pojištěnce a mp samozřejmě zrovna ten den zapomněl doma celou peněženku
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
To bych taky udelala abych videla jak carka sili
je bezva, ze ted budes doma aspon si odpocines i kdyz se budes ucit na statnice, tak at PhD vyjde