Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lulllu
16.9.12 12:07

To bych taky udelala abych videla jak carka sili :)je bezva, ze ted budes doma aspon si odpocines i kdyz se budes ucit na statnice, tak at PhD vyjde

• Citovat
  • Upravit
19131
16.9.12 12:16
@lulllu píše:
To bych taky udelala abych videla jak carka sili :)je bezva, ze ted budes doma aspon si odpocines i kdyz se budes ucit na statnice, tak at PhD vyjde

Děkuji ;) Snad mě nebude moc přemáhat únava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
16.9.12 12:17

Anebo bliti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19131
16.9.12 12:26
@lulllu píše:
Anebo bliti :mrgreen:

si postavím k učebnicím kyblík no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
16.9.12 12:37

Bliti z tehu bych uz taky nejradsu resila :lol: uz se nemuzu dockat stimulky zacne za 9-10 dnu :dance:

• Citovat
  • Upravit
15290
16.9.12 21:23

Ahoj holky!!!

@alenka84 - velká gratulace!!! sržím palečky, ať krásnš sílí!!!

@f-l-e-a - tak sem hoď fotečku pididucha, my to vykoukáme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
16.9.12 21:42

@lilia81 rozhodla jsem se znovu testnout zítra, prostě to teď 2 dny nevydržím. Takže sem hodím kdyžtak až zítřejší foto. Zítra máme roční výročí svatby. Říká se do roka děťátko, ale já bych byla šťastná za //. :) Pokud jsem těhu, tak by mělo HCG růst rychle, ne? Tak snad tam něco bude. Kdyby mi aspoň něco nasvědčovalo těhu, ale žádné příznaky. Břicho jako před MS mě bolelo a tahalo před týdnem, teď nic. Jinak tak 2 dny zpátky mám citlivějši bradavky. :? Je to děs, už aby bylo ráno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.9.12 06:34

Ahoj holky, tak já dnes testovala znovu a čárka se mi zdá slabší než včera :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.9.12 06:34

Teda nezdá, zcela očividně je, je sotva vidět :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
17.9.12 08:00

@alenka84
Neboj, třeba bude ještě sílit a dokaď není MS, tak není nic ztracenýho. Držím palečky! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
17.9.12 08:01

@alenka84 nevzdavat!.. presne tak, dokud neni MS tak neni nic ztraceno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.9.12 08:06

Díky holky, jsem asi trochu hysterická - skoro dva roky se snažíme o první miminko a tohle byla první těhotenská čárka co jsem v životě viděla :oops: :oops: :oops: Po zaschnutí není zas o tolik slabší, jen o malinko. Spíš mě znervózňuje to špinění…i když do krvácení to má hodně daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
17.9.12 08:11

Jinak ještě dodatek z první návštěvy v Iscare: Nikdy nesvěřujte chlapovi důležité papíry! :) Dávám všechna naše vyšetření v deskách jemu do tašky a ještě ho poučuji, ať je v práci nevyndává. A co myslíte? Samozřejmě, že si na ně vzpomněl v metru, že je nechal v práci a já myslela, že ho roztrhnu na dva kusy. Tak jsem všechny výsledky musela odříkat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.9.12 08:15
@Paja01 píše:
Jinak ještě dodatek z první návštěvy v Iscare: Nikdy nesvěřujte chlapovi důležité papíry! :) Dávám všechna naše vyšetření v deskách jemu do tašky a ještě ho poučuji, ať je v práci nevyndává. A co myslíte? Samozřejmě, že si na ně vzpomněl v metru, že je nechal v práci a já myslela, že ho roztrhnu na dva kusy. Tak jsem všechny výsledky musela odříkat. :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To mi připomíná naší první návštěvu v Iscare, kdy mi na recepci po telefonu řekli, ať si oba přinesem průkaz pojištěnce a mp samozřejmě zrovna ten den zapomněl doma celou peněženku :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
17.9.12 08:19
@alenka84 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To mi připomíná naší první návštěvu v Iscare, kdy mi na recepci po telefonu řekli, ať si oba přinesem průkaz pojištěnce a mp samozřejmě zrovna ten den zapomněl doma celou peněženku :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.