Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mishka123 píše:
@Paja01
Illičovi…
Jo tak na něho jsem slyšela negativní komentáře, tak na něho si dám bacha ![]()
@Paja01 píše:
A je tam ještě někdo fajn včetně Jaržembovský? Nebo spíš komu se mám vyhýbat obloukem?
Já už tam byla skoro u všech doktorů, nejradši mám asi Hulverta a Jaržembovskou, Musilová není špatná, Ďurechová je sice fajn, ale mně moc nesedla, Ilič mi nikdy nevadil, ale pravda je trochu zvláštní…Turková mi dělala jen ET, ale byla milá. Takže mně tam nikdo vyloženě nevadil ![]()
@Paja01
my jsme k němu chodili od začátku až do 1.3. takže s ním mám velký zkušenosti ![]()
Já bych chtěla mít max dva lékaře ke kterým se budu těšit. Teda závidím všem, kteří už mají rozjetý IUI/IVF. Já ještě musím na hormonální profil a ve 12 DC kontrolu ovualce, která určitě bez hormonů nebude. ![]()
@Paja01
my jsme to také měli na dlouhou trať od 20.10. až do 1.3. než se začalo něco dít a po neúspěšné M/T jsme si dali pauzu až do srpna
horm. profil ti řeknou do 3 dnů ![]()
a držím palečky na ovu ![]()
@mishka123
a tobě držím palečky při testování
Jak se citíš o IUI? Nějaký těhu příznaky? Měla jsi před IUI nějakou stimulaci?
@Paja01
nn neměla… jen Ovitrelle.. no možná to na podruhé vyšlo nevím
ale cítím se jinak než po 1.
a děkuji ![]()
@mishka123 já testuju už 4dny - kvůli ovitrelle abych viděla jak mizí z těla ![]()
na to abych řekla, že je imuno v pořádku, je ještě brzo. dneska byly jen odběry, zbytek mě čeká v říjnu ![]()
@terulilinka
ahaaaa tak držím palečky ![]()
no já mám nutkání koupit test
![]()
@mishka123 děkuju, jsi hodná! já Tobě taky ![]()
vždyt si ho kup
já krásně vidím jak ov. mizí z těla a už je jen dušík.. zítra by mohlo být bílo a pak třeba zase něco vykouknout
uvidíme ![]()
a jak se cítíš?
@terulilinka
no já jsem od ovitrelle už 12 dní… tak už bych ho neměla mít v sobě ![]()
držím palečky, ať vykoukne pravá druhá ![]()
no já se cítím nějak úplně jinak než po prvním k tomu to nachlazení tedy spíše teplota a oslabenost… tak právě jsem chtěla zkusit…
ale furt si říkám, že zase budu brzo testovat a nic tam nebude a budu zbytečně zklamaná, kdyby náhodou…
@mishka123 no supeeeeeeeeeeeer! tak šup pro test! ![]()
hele mam kamarádky, které chvilku před testem onemocněly
a byly těhu!:-P
po IUI jsi 9DPO viď? já dnes 8DPO
tak zkus zítra ![]()
@terulilinka
jj 9DPO… taky jsem právě četla o tom nachlazení a těhu… tak nevím jestli si vzít paralen nebo ne
![]()
takže ty testík budeš zkoušet v sobotu? ![]()
@mishka123 já každý den až do MS ![]()
tak paralen v těhu můžeš ne?:-) ak když si vezmeš jeden tak se asi nic nestane ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.