Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
496
17.10.12 10:26
@menopur píše:
Dobrý večer. Nyní stimuluji menopurem a 3 prášky míchám s jedním „ředidlem“ jednou denně. Již loni jsem absolvovala jednou IVF ale píchala jsem puregon v peru. Zdá se mi, že ten menopur na mě tak nepůsobí jak ten puregon. Beru to tak, že po puregonu sem měla vaječníky jak „tenisáky“ a dost sem je cítila a ted po menopuru je necítím. Píchám 3dny. Tak se chci zeptat, jaké s tím máte zkušenosti ostatní.

já měla jen meropur a cetrotide. Meropurem také 3 prášky v jednom „ředidle“ a vaječníky jsem cítila až tak 10 dc. Takže se neboj, ono to zabírá, i když nic necítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
17.10.12 10:29

Alenka84 - neboj vyjde to a i kdyby ne, vzdyt Ti teprve bylo jenom 28, nemusis panikarit ;)

• Citovat
  • Upravit
lulllu
17.10.12 10:40

Lili - moc drzim palce, miminko urcite donosis, budou Te hlidat a kdyztak pujde cisarem

Alenko84 - my se snazime teprve od letosniho ledna ale zato jsem dost netrpeliva.

• Citovat
  • Upravit
19131
17.10.12 10:48
@lulllu píše:
Lili - moc drzim palce, miminko urcite donosis, budou Te hlidat a kdyztak pujde cisaremAlenko84 - my se snazime teprve od letosniho ledna ale zato jsem dost netrpeliva.

Tak já právě první rok snažení taky byla, pak to spíš ustoupilo, nějak jsem rezignovala :roll: A 28 mi ještě nebylo, až za měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.10.12 10:50
@lulllu píše:
Alenka84 - neboj vyjde to a i kdyby ne, vzdyt Ti teprve bylo jenom 28, nemusis panikarit ;)

Já nepanikařím vůbec, jen mě to už nebaví :roll: Je to nápor na psychiku, tohle dlouhé snažení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
17.10.12 11:42

Napor na psychiku to je, to vim sama, i kdyz my se snazime teprve od ledna, ale mne nebude 28 :mrgreen: V lete mi bylo 32

• Citovat
  • Upravit
kapybara
17.10.12 12:57

Lulllu, bohužel mi z 11 vajíček oplodnili pouze jediné, takže nemám nic na mražáku… :,( takže zřejmě budu muset absolvovat všechno znova. Nevíš, jestli se mezi jednotlivými IVF musejí dodržovat nějaké pauzy, nebo mohu jít hned další měsíc nanovo. díky

• Citovat
  • Upravit
19131
17.10.12 13:00
@lulllu píše:
Napor na psychiku to je, to vim sama, i kdyz my se snazime teprve od ledna, ale mne nebude 28 :mrgreen: V lete mi bylo píše: Více

no myslím, že to že jsem mladší to nijak neulehčuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.10.12 13:01
@kapybara píše:
Lulllu, bohužel mi z 11 vajíček oplodnili pouze jediné, takže nemám nic na mražáku… :,( takže zřejmě budu muset absolvovat všechno znova. Nevíš, jestli se mezi jednotlivými IVF musejí dodržovat nějaké pauzy, nebo mohu jít hned další měsíc nanovo. díky

1-2 měsíce se doporučuje pauza kvůli hormonální stimulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kapybara
17.10.12 13:03
@alenka84 píše:
1-2 měsíce se doporučuje pauza kvůli hormonální stimulaci

děkuji za odpověď, je to běs to čekání, jsem netrpělivá:(

• Citovat
  • Upravit
17
17.10.12 13:08

Alenko84-moc držím palce, neboj, jednou to vyjde, také znám Iscare zevnitř důkladně a vyšlo to ale trvalo to pár let :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
17.10.12 13:12

Juj, jak tak čtu, jsem proti vam piskle holky :-D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.10.12 13:19
@kapybara píše:
děkuji za odpověď, je to běs to čekání, jsem netrpělivá:(

neboj, to uteče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.10.12 13:20
@lilie22 píše:
Alenko84-moc držím palce, neboj, jednou to vyjde, také znám Iscare zevnitř důkladně a vyšlo to ale trvalo to pár let :zed:

pár let? Nestraš :mrgreen: Já doufám, že v tom třetím roce snažení už to klapne…nejhorší je, že u nás ani není nějaký větší problém, jen horší spermio (ale na ivf bylo o tolik lepší, že bylo dokonce v normě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
17.10.12 13:21
@Luca89 píše:
Juj, jak tak čtu, jsem proti vam piskle holky :-D :)

Jsem se chtěla zeptat kolik ti je, ale předpokládám že ta číslovka za jménem znamená to samý co ta moje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.