Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lulllu píše:
Holky, prosim vas kdyz jste objednane do CAR, tak vas vemou na cas anebo cekate nekdy treba pul hodiny? Ja byla objednana na pul 9 a sla jsem az v 9. V posledni dobe tam dost cekam
Jak kdy, ale většinou taky čekám
@lulllu píše:
Alenko KET mas za par, vid?
za týden jdu na kontrolu a pak se uvidí ![]()
Ahojky holky, tak ted tu brečim radostí. Dneska jsem byla u té Turkové a potěšila mě! Konečně mi dorůstaj nějaký folíky
zítra píchám ovitrelle a v neděli by měla být ovu, tak jsem zvědavá! Akorát se chci zeptat, jak to máte s placením UZ? Já dneska platila 350, prý jsem překročila už limity říkala Turková, ale minule mi nikdo nic neříkal…tak teda nevím ![]()
Jinak všem přeji brzy dvě // ![]()
@Luca89 - aha, já nikdy neplatila a máš clostil? pokud nemáš stimulaci, tak pak ty limity řeší
@lilia81 jj Clostil jsem brala, sice 1.měsíc, ale jo…a to už je stimulka ne???
jestli to není Turkovou??? ![]()
@Luca89 píše:
@lilia81 jj Clostil jsem brala, sice 1.měsíc, ale jo…a to už je stimulka ne???jestli to není Turkovou???
no je to možné, já nikdy nic neplatila
A k Turkové jdu příští týden…tak uvidíme
@alenka84 tak mě pak prosím informuj, at vím, kolikátej UZ máš za rok? já už docela dost no…minulej měsíc nejméně 6, tenhle asi 4…dejme tomu že 20-30 za rok to dalo…možná
@alenka84 btw pro jistotu si připrav 350
no a já teď můžu jen doufat…:)
@Luca89 píše:
@alenka84 tak mě pak prosím informuj, at vím, kolikátej UZ máš za rok? já už docela dost no…minulej měsíc nejméně 6, tenhle asi 4…dejme tomu že 20-30 za rok to dalo…možná
Tak to bych se asi nedopočítala ![]()
@alenka84 ok
tak snad to není pojišťovnou, ale Turkovou
jakou máš pojišťovnu?? Já 211…
@Luca89 píše:
@alenka84 oktak snad to není pojišťovnou, ale Turkovou
jakou máš pojišťovnu?? Já 211…
já vzp
@alenka84 ok, tak mi dej prosím vědět, ať vím, zda se vyhýbat Turkový nebo změnit pojišťovnu ![]()
@Luca89 píše:
@alenka84 ok, tak mi dej prosím vědět, ať vím, zda se vyhýbat Turkový nebo změnit pojišťovnu
dobře ![]()
Ahoj holky, můžu se zeptat, jestli jste některá absolvovala v iscaru nativní IVF a podstoupily jste OPU bez narkózy??? jak moc je to nepříjemné?
děkuji!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.