Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
489
22.10.12 15:02

KDYŽ JSEM TAM VOLALA, TAK PRVNÍ NA CO SE MĚ SESTRA ZEPTALA, JESTLI MÁM DOPORUČENÍ A OKOMENTOVALA TO SLOVY, ŽE JE TO DŮLEŽITÉ..
TAK JSEM SI MYSLELA, ŽE TO MÁ NĚJAKÝ VLIV NA TERMÍN, PROTOŽE JSEM TAKÉ POČÍTALA, ŽE TO BUDE NEJDŘÍV ZA MĚSÍC… A ONO NE.. :D OMLOUVÁM SE TEDY ZA DEZINFORMACE… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.10.12 15:05

Nic se neděje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
22.10.12 15:16
No je to boj co, já taky, když už jsem měla nějaký vajíčko, tak to byl zázrak.. clostil jsem brala 6 měsíců a taky bez výsledků..
Pořád si říkám že se to začne ve čtrvtek hýbat a dozvíme se něco nového a někam se zase posuneme… Budu tě informovat jak jsem dopadla a jaký to na mě všechno udělalo dojem..Jsme tady v diskusi asi jediné, které tu první návštěvu mají před sebou.. holky jsou ostřílené těma všema názvama a zkratkama a já se v tom začínám pomalu orientovat :lol:
At to výjde ještě ted přirozeně s clostíkem :lol:
@Jita86 píše:
Nic se neděje :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.10.12 15:16

Tak to ti moc moc gratuluju a jsi hodná, že nás podporuješ :) já vím člověk musí být trpělivý, nic jiného mu nezbývá :( ale je to dlouhé a hlavně ty nervi :,( a jestli se tě můžu ještě zeptat, jak dlouho ti to trvalo, než se to povedlo, a máš neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.10.12 15:21

@Jita86 - já jsem otěhotněla hned při prvním IVF, ale byla jsem v nemocnici kvůli zánětu, tak jsem měla vlastně transfer zmrazených embryjek měsíc po a v podstatě přesně po roce snažení… neschopenku mám od srdíčka kvůli špinění a teď i kvůli vcestné placentě (placenta praevia), mám hodně rizikové těhu, ale tak hlavně že se má mimčo prima a je zdravé, no ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.10.12 15:24

Pro Belhana : napsala jsem ti nějakou soukromou zprávu, něco se tam zmáčkla 8o tak dej vědět, zda ti to přišlo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.10.12 15:28

Lilia : to je pravda, hlavně, že se má mimi dobře, hlavně na sebe dávej pozor, budu ti držet pěstičky a myslet na tebe, aby to vše dobře dopadlo… :)
Já jsem zvědavá, jak to dlouho bude trvat mě, nejradši bych byla aby to bylo už teď, už jsme s manželem netrpělivý… tři roky, jsou tři roky… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.10.12 15:31

@Jita86 - to věřím, ale jestli ti nepomáhá moc clostil, tak bych to asi jednoznačně viděla rovnou nečekat a na IVF. Doporučila bych ti brát femibion, protože v iscare dělají genetiku a imunologii až po nepodařením prvním ivf, tak abys předešla možnosti, že se ti nevstřebává listovka. Navíc IVF předejdeš eventuální možnosti alergie na spermíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
22.10.12 15:36
Zpráva přišla máš tam taky zprávičku :lol:
@Jita86 píše:
Pro Belhana : napsala jsem ti nějakou soukromou zprávu, něco se tam zmáčkla 8o tak dej vědět, zda ti to přišlo… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.10.12 15:58

Pro Lilia : Mě jde spíše o to, zda jim tam mohu říct, nechci IUI ale rovnou IVF víš… Jsou přeci doktoři, tak aby to nebrali špatně… Můj doktor říkal, že jim napíše zprávu, takže všechny výsledky budou mít, tak doufám, že se zachovají, jak by měli, a nebudou to prodlužovat… nedočkavost je hrozná věc:-(
a ještě by mě zajímalo, jestli, když už jsem Glostík brala, a nezabíral, zda ho budou zkoušet taky a nebo přejdeme na jinou možnost??? Co myslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.10.12 16:01

A ještě se chci LILI zeptat, gynekolog mi doporučil nějaký Nosilex, jsou to rozpustné sáčky, nějaké vitzamíny, B12, B6 a tuším, že i Kyselina Listová, tak jestli nebude vadit, když bych zkusila i ten Femi… Nevíš, nemáš nějakou radu,,, jinak moc ti děkuju, za podporu a tak… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
22.10.12 16:11
@Jita86 píše:
Pro Lilia : Mě jde spíše o to, zda jim tam mohu říct, nechci IUI ale rovnou IVF víš… Jsou přeci doktoři, tak aby to nebrali špatně… Můj doktor říkal, že jim napíše zprávu, takže všechny výsledky budou mít, tak doufám, že se zachovají, jak by měli, a nebudou to prodlužovat… nedočkavost je hrozná věc:-(
a ještě by mě zajímalo, jestli, když už jsem Glostík brala, a nezabíral, zda ho budou zkoušet taky a nebo přejdeme na jinou možnost??? Co myslíš…

určitě si můžeš říct, že chceš rovnou na ivf ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.10.12 16:23

@Jita86 - neboj, oni tam jsou velmi příjemní a přístupní, takže si samozřejmě můžeš říct, že chceš rovnou ivf, jako si můžeš říct, že chceš vyzkoušet stimulaci injekcemi a pouze IUI, v podstatě se domlouváte na léčbě společně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
22.10.12 16:58

@Jita86 ty sáčky se jmenují NOsifol :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.10.12 17:05

@Jita86 - nosifol neznám, ale prý je to super věc, co teď gynekologové doporučují na PCO´s, rozhodně bych to nezavrhovala, ale zatím jsem nikde nečetla, jaké výsledky má a je fakt, že jsem se ani moc nezajímala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.