Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Díky…no koukám IUI jsi vyčerpala všecky a taky k prddu co…my si na IVF ještě počkáme, ale teď už to musí vyjít!!!
@včelička78 - no já neměla ET, ale KET (bla jsem v nemocnici kvůli zánětu z odběru), měla jsem 2 blastcysty ke KET a necítila jsem vůbec nic! zahnízdily se hned, u blast je to otzka 24-36 hodin, takže si myslím, že už máš mimíse krásně chyceného
jinak musím říct, že jsem nic necítila, neměla jsem žádn příznaky, ale tím myslím vůbec nic, bylo mi parádně! břicho nebolelo, prsa nic, žádná žíhá, žádné grkání, žádné čůrání, nic! takže když budeš bez příznaků. tak to nutně neznamená, že to nevyšlo! já kvuli tomu testovala už 6tý den po KET, protože jsem si byla 100% jistá, že to nedopadlo, dkyž všichni mají příznaky! ale u 1 mimíse bych testovala tak až 8mý den nejdřív
@včelička78 píše:
Holky, teď jsem po ET, máme 5 mrazáčků a jedno mám u sebe. Tak a teď další těžká fáze a tou je uhnízdění. Tak snad vše dobře dopadne, moc si to přeju!!
@lilia81 píše:
@belhana - byla jsem u ní jednou a byla zlatá, strašně milá…
Jita86: A už jsi volala???
Neváhej, potom si řekneš jako já.. proč už jsem to neudělala příve
!!!
@lilia81 Moc mě tvoje odpověď uklidnila a potěšila
Já to určitě s testováním nevydržím a budu testovat už 8 den
A ještě se zeptám, ty jsi ležela a nebo si fungovala normálně? Dneska má přijít návštěva, budeme hrát Evropu a tak klábosit. Oni budou pít vínko a já nějaký čaj. Asi si sklenku vína dát nemůžu co? Ty si ležela a nebo si zlobila jako já? Já pořád něco musím dělat, ale samozřejmě se snažím i odpočívat ![]()
@belhana IUI můžeš mít každý měsíc pokud nestimuluješ injekcema. Já stimulovala clostilbegytem, který můžeš brát cca 6 měsíců a pak by se měl vysadit na nějakou dobu. Jinak záleží na Mudrovi, kolik IUI ti provede. Většinou chtěj tak 3 a pak IVF. Já si vybojovala 6× a ještě 6× sledování folikulů s vyvolanou ovulací za pomocí Ovitrelle. Já mam problém s imunologií a to mi zjistili až po neúspěšných 3 pokusek IUI. Takže jsem začala brát prednison a řekla jsem, že chci IUI zkusit ještě po léčbě prednisonu a pak mi ještě sledovali folíky a vyvolávali ovulaci. No, ale vidíš, zatím nic ......tak snad to IVF dopadne ![]()
@včelička78 píše:
@lilia81 Moc mě tvoje odpověď uklidnila a potěšilaJá to určitě s testováním nevydržím a budu testovat už 8 den
A ještě se zeptám, ty jsi ležela a nebo si fungovala normálně? Dneska má přijít návštěva, budeme hrát Evropu a tak klábosit. Oni budou pít vínko a já nějaký čaj. Asi si sklenku vína dát nemůžu co? Ty si ležela a nebo si zlobila jako já? Já pořád něco musím dělat, ale samozřejmě se snažím i odpočívat
ležet nemusíš, já chodila po ET normálně do práce
Víno bych ale určitě vypustila, jednak kvůli případnému těhotenství, druhak hormony co bereš jsou docela nápor na játra a alkohol jim taky moc nepomůže…
@včelička78 píše:
@alenka84 Máš pravdu, víno si nedám
ale tak v druhém a třetím trimestru pak sklenička neublíží, jen takhle na začátku ![]()
@včelička78 - no, já ležela v den transferu, druhý den jsem ležela a jela autem na nehty
a třetí den jsme jeli 400 km na návštěvu k našim, kteří netušili, že jsem po trensferu a 4. den jsem lítala půlden s drahým po oblecích na svatbu… takže jsem neležela… vínko jsem já měla u našich, ale statečně jsem nenápadně přelívala ze své skleničky jemu ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak ve čtvrtek mě čeká KET, doufám, že dopadne úspěšně
A včera jsem byla poprvé u Turkové, měla nějakou dobrou náladu, tak mi přišla hrozně příjemná ![]()
Alenka84 - gratuluji! Das si zavest oba? Mne rekli v CAR, ze po rozmrazeni, kdyz to embryo prezije, tak je stejne kvalitni jako nemrazene
@lulllu píše:
Alenka84 - gratuluji! Das si zavest oba? Mne rekli v CAR, ze po rozmrazeni, kdyz to embryo prezije, tak je stejne kvalitni jako nemrazene
určitě obě, pokud přežijí ![]()
Holky prosim vas, co jste po KET stimulovane estrofemem…Ktery den cyklu jste ho zacly brat? Ja mam pristi cyklus dorazit na UTZ presne 6 den cyklu, protoze tento cyklus jsem mela 6 den cyklu ovulaci, a tak mne napadlo, jestli je to proto, aby vedeli jestli ten Estrofem nasadit anebo udelat KET v prirozenem cyklu. No nejradsi bych byla kdyby se tento cyklus zadarilo a nemusela to resit
Dekuji moc za odpovedi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.