Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
175
30.10.12 20:55

@lilia81 Tak to je opravdu krásný duch :) Taky bych si takového přála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
30.10.12 20:59

@včelička78 - neboooj, budeš mít! ale s 1 embryjkem bych fakt počkala do čtvrtka nebo pátku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
30.10.12 22:41

Holky, se z toho asi picnu! Nevydržela jsem to a udělala si test. Našla jsem ducha :dance: A určitě to nevypadá na Ovitrelle. Duch je krásně vidět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
31.10.12 06:57
@včelička78 píše:
Holky, se z toho asi picnu! Nevydržela jsem to a udělala si test. Našla jsem ducha :dance: A určitě to nevypadá na Ovitrelle. Duch je krásně vidět :dance:

jééééééé, tak to tiše gratuluju :palec: Budu moc držet palce ať sílí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
31.10.12 09:14

@včelička78 - fotoooooo! a gratuluju :hug: a nezbává mi než napsat - no neříkala jsem to? :P se mi tady nevěří, že jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
31.10.12 09:20

Včelička krááááááásný úspěch gratuluju k duchovi!!Další které vyšlo hned 1.IVfko já už se na něj tááák těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
31.10.12 09:26
@lilia81 píše:
@včelička78 - fotoooooo! a gratuluju :hug: a nezbává mi než napsat - no neříkala jsem to? :P se mi tady nevěří, že jo ;)

Tak kdybys mně taky prosím mohla říct, že mi vyjde KET :mrgreen: Začínám být trochu nervózní, přece jen mám jen dvě zamražená embrya :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
31.10.12 09:31

@alenka84 - ale vždyť to už jsem ti psala, že miminka z KETu jsou držáci a že to klapne, že už ušla velkou cestu, přežila zamrazení, rozmrazení, tak že se zahryznou a chtějí být už jen u maminky!!! to víš, že to vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
31.10.12 09:35

@lilia81 hezky napsaná podpora pro ALenku! :-)) já jsem na tom stejně, máme 2 sněhuláčky, ale na KET se chystáme až tak březen/duben 2013 …tak tady nakukuju co a jak, bude to můj první KET…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
31.10.12 09:37
@lilia81 píše:
@alenka84 - ale vždyť to už jsem ti psala, že miminka z KETu jsou držáci a že to klapne, že už ušla velkou cestu, přežila zamrazení, rozmrazení, tak že se zahryznou a chtějí být už jen u maminky!!! to víš, že to vyjde!!!

no rozmrazení právě ještě ne, toho se bojím nejvíc ;) Jdu až zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
31.10.12 09:37

@Slunicko81 - to je vlastní zkušenost, já totiž na ET ani nebyla, takže já věřím miminkům z KET! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
31.10.12 09:38
@Slunicko81 píše:
@lilia81 hezky napsaná podpora pro ALenku! :-)) já jsem na tom stejně, máme 2 sněhuláčky, ale na KET se chystáme až tak březen/duben 2013 …tak tady nakukuju co a jak, bude to můj první KET…:-)

Tak to jsme na tom stejně :) A proč až tak pozdě na KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
31.10.12 09:42
@lilia81 píše:
@Slunicko81 - to je vlastní zkušenost, já totiž na ET ani nebyla, takže já věřím miminkům z KET! ;)

Tak to já taky, musím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
31.10.12 09:48

@alenka84.. no neměla jsem na to psychicky, prošla jsem si už 3× IVF - první bylo úspěšné, ale v 8tt. se plod přestal vyvíjet a teď jsem byla v srpnu na 3.ICSI…a chtěla jsem, že do konce roku půjdu na KET, ale pak jsem našla paní, co se zabývá čínskou medicínou a diagnostikou a zajímalo mě po zdr. stránce jak na tom jsem a i ona sama mi pak doporučila ať jdu opravdu až v ten příští rok, od března výš… chodím k ní teď i na jehličky, někdo tomu věří někdo ne, ale říkala jsem si, že tím nic určitě nezkazím, zkouším dělat vše pro ten balíček štěstí…jsem chtěla jít buď do konce roku a nebo pak až ten březen duben.. v zimě se ještě odreagovat, užít si s přítelem běžkování, sněhu a tak a pak pěkně odpočatá se do toho pustit… a taky se teda nejvíc bojím toho rozmrazení :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
31.10.12 09:54

@lilia81 no jo už to vidím v podpisu! tak to je hezké… no já jsem na to teda zvědavá potom :-))) tak se opatruj a užívej si těhulko období!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.