Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 Tak to je opravdu krásný duch
Taky bych si takového přála ![]()
@včelička78 - neboooj, budeš mít! ale s 1 embryjkem bych fakt počkala do čtvrtka nebo pátku!
Holky, se z toho asi picnu! Nevydržela jsem to a udělala si test. Našla jsem ducha
A určitě to nevypadá na Ovitrelle. Duch je krásně vidět ![]()
@včelička78 píše:
Holky, se z toho asi picnu! Nevydržela jsem to a udělala si test. Našla jsem duchaA určitě to nevypadá na Ovitrelle. Duch je krásně vidět
jééééééé, tak to tiše gratuluju
Budu moc držet palce ať sílí ![]()
@včelička78 - fotoooooo! a gratuluju
a nezbává mi než napsat - no neříkala jsem to?
se mi tady nevěří, že jo ![]()
Včelička krááááááásný úspěch gratuluju k duchovi!!Další které vyšlo hned 1.IVfko já už se na něj tááák těším.
@lilia81 píše:
@včelička78 - fotoooooo! a gratulujua nezbává mi než napsat - no neříkala jsem to?
se mi tady nevěří, že jo
Tak kdybys mně taky prosím mohla říct, že mi vyjde KET
Začínám být trochu nervózní, přece jen mám jen dvě zamražená embrya ![]()
@alenka84 - ale vždyť to už jsem ti psala, že miminka z KETu jsou držáci a že to klapne, že už ušla velkou cestu, přežila zamrazení, rozmrazení, tak že se zahryznou a chtějí být už jen u maminky!!! to víš, že to vyjde!!!
@lilia81 hezky napsaná podpora pro ALenku!
já jsem na tom stejně, máme 2 sněhuláčky, ale na KET se chystáme až tak březen/duben 2013 …tak tady nakukuju co a jak, bude to můj první KET…:-)
@lilia81 píše:
@alenka84 - ale vždyť to už jsem ti psala, že miminka z KETu jsou držáci a že to klapne, že už ušla velkou cestu, přežila zamrazení, rozmrazení, tak že se zahryznou a chtějí být už jen u maminky!!! to víš, že to vyjde!!!
no rozmrazení právě ještě ne, toho se bojím nejvíc
Jdu až zítra…
@Slunicko81 - to je vlastní zkušenost, já totiž na ET ani nebyla, takže já věřím miminkům z KET! ![]()
@Slunicko81 píše:
@lilia81 hezky napsaná podpora pro ALenku!já jsem na tom stejně, máme 2 sněhuláčky, ale na KET se chystáme až tak březen/duben 2013 …tak tady nakukuju co a jak, bude to můj první KET…:-)
Tak to jsme na tom stejně
A proč až tak pozdě na KET?
@lilia81 píše:
@Slunicko81 - to je vlastní zkušenost, já totiž na ET ani nebyla, takže já věřím miminkům z KET!
Tak to já taky, musím ![]()
@alenka84.. no neměla jsem na to psychicky, prošla jsem si už 3× IVF - první bylo úspěšné, ale v 8tt. se plod přestal vyvíjet a teď jsem byla v srpnu na 3.ICSI…a chtěla jsem, že do konce roku půjdu na KET, ale pak jsem našla paní, co se zabývá čínskou medicínou a diagnostikou a zajímalo mě po zdr. stránce jak na tom jsem a i ona sama mi pak doporučila ať jdu opravdu až v ten příští rok, od března výš… chodím k ní teď i na jehličky, někdo tomu věří někdo ne, ale říkala jsem si, že tím nic určitě nezkazím, zkouším dělat vše pro ten balíček štěstí…jsem chtěla jít buď do konce roku a nebo pak až ten březen duben.. v zimě se ještě odreagovat, užít si s přítelem běžkování, sněhu a tak a pak pěkně odpočatá se do toho pustit… a taky se teda nejvíc bojím toho rozmrazení ![]()
@lilia81 no jo už to vidím v podpisu! tak to je hezké… no já jsem na to teda zvědavá potom
tak se opatruj a užívej si těhulko období!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.