Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@alenka84 Úžastná zpráva!! Moc gratuluji a držím pěstičky ať se dobře rozmrazí a uchytí ![]()
Lulllu - já měla estrofem od 2dc, takže spíš bych řekla, že budeš mít nestimulovaný cyklus
Diky Lili za odpoved, no ja mam spis obavu, aby se OVU pristi cyklus nesekla, tento cyklus je po stimulaci, tak se vajecniky asi probudily, ale bojim se, abych necekala pristi cyklus zbytecne, pak az asi leden, je strasne to cekani…
Ted jsem cetla na jine diskusi, ze jedne holce po rozmrazeni vsechny embryjka zlyzovala…no snazim se byt pozitivni, ale mam taky obavy
@lulllu - co je to zlyzovala??? jako počítej, že některá embryjka bohužel nezvládnou rozmrazení - u mě to bylo 1 ze 3, takže já bych neměla velké obavy… to chce klid!
@lilia81 píše: @lulllu - co je to zlyzovala??? jako počítej, že některá embryjka bohužel nezvládnou rozmrazení - u mě to bylo 1 ze 3, takže já bych neměla velké obavy… to chce klid!
no já mám jenom dvě, tak se taky trochu bojím ![]()
Ahoj holky, mám tělesnou teplotu 37,2 a to už od včera. V podstatě od druhého dne po ET. Myslíte si, že se to tělo s tím pere? Nebo je to normální?
Vcelicka78- 37,2 - klidne muze byt. Znam nekolik zen, ktere po otehotneni mely zvysenou teplotu a citily se slabe, jakoby mely virozu
Lili81 - embryjka se ji po rozmrazeni rozpadla a bylo jich asi 5-6, tak mne napadlo, jestli neudelal chybu CAR, stalo se to v Ostrave…pochopila bych 1-2 ale vsechny… a byly to blasty, nebo moruly
@lulllu píše:
Lili81 - embryjka se ji po rozmrazeni rozpadla a bylo jich asi 5-6, tak mne napadlo, jestli neudelal chybu CAR, stalo se to v Ostrave…pochopila bych 1-2 ale vsechny… a byly to blasty, nebo moruly
Tak to je fakt hodně
Mně říkala Jaržembovská, že obecně rozmražení přežije tak 70 % embryí…
No prave Alenko…A holka mela jenom blasty nebo moruly a bylo jich dost asi 5-6, mela jit na KET a pak ji volali, at nejde, ze vsechno zlyzovalo. Ja jsem presvedcena, ze neco podelali v CAR
Pochopila bych jedno dve z peti nebo sesti, ale vsechno???
@lulllu píše:
No prave Alenko…A holka mela jenom blasty nebo moruly a bylo jich dost asi 5-6, mela jit na KET a pak ji volali, at nejde, ze vsechno zlyzovalo. Ja jsem presvedcena, ze neco podelali v CAR![]()
![]()
Pochopila bych jedno dve z peti nebo sesti, ale vsechno???
no je to možné…chudák holka ![]()
Vis co, ja silne pochybuji, ze to byla vada zarodku…Ja bych tam udelala takove toco, ze by se z toho posrali!!! Ja jentak po sobe slapat nenecham…Zadala bych kompenzaci a dala to proverit…Co prachy…ale ta psychika, clovek se furt jen klepe, aby bylo dost vajicek, pak aby bylo dost embryii, prvni pokus ji nevysel a pak KET taky ne a to mela tolik kvalitnich embryi. Stopro to posrali v CAR! ale ISCARE je profi ![]()
Ted jsem hledala ten prispevek a kecam nebylo jich 5 ale 3- jedna morula a dve 10 bunecne, ale stejne, si myslim, ze udelali chybu v CAR…ze 3 nic…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Lili - vim, ze Ty jsi mela estrofem, nevis prosim Te o tom neco vic? Diky