Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
21.10.12 16:48

Lulllu - pokud nemáš udělanou imunologii a nevíš, jeslti nemáš nějakou mutaci, tak to právě femibionem být může, já imunologii neměla… nevím, já tomu věřím, že to bylo tím… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
21.10.12 16:55

Imunologii mi delali u v stupni prohlidky - vse o. k. a trombo taky o. k., ale jasne u Tebe to tim mohlo byt, ne kazda dokaze spravne metabolizovat listovku, ja ji zobu stejne :)

• Citovat
  • Upravit
496
21.10.12 21:14

@sedmitecka2 ta imunologie je nejpodrobnější v Podolí, tak nevím, jestli tam, kde jste byli, dělají všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
21.10.12 21:44
Tak to je krásný, no já jelikož jsem neměla nikdy pravidelně menstruaci ani po vyvolávačkách, tak doufám, že nebude nějaký věčí problém v tom.. snad né..
Je mi taky 31 a manželovi taky pomalu 40, jdu tam 25.10 a 28.10 mám narozeniny, tak doufám, že uslyším samé dobré zpravý a začne to nabírat lepší vlnu.. :lol:
@belhana píše:
@lilia81 píše:
@belhana - tak to jsi na tom stejně jako jsem byla já a z Iscare už mám prcka v bříšku :-) narkozy se neboj, není to klasická, ale jen fakt pětiminutovka, takže já třeba byla zklamaná, protže jsem se vůbec nevyspala a to jsem se na ni tak těšila! jinak injekcí na IVF se určitě neboj, myslím, že pokud jsi ještě neměla clostilbegyt a budete mít dobré spermio, nejdříve zkusíte s clostilem IUI. Injekce doporučuji píchat navečer např. kolem 7 hodiny, je to super, protže případně to, že by ti nebylo dobře krásně zaspíš a ráno jsi jak rybička!No takto je krásný, že je už v bříšku… clostil mám už za sebou a nic, tak doufám, že se nepřidají ještě nějaké jiné problémy a bude vše ok.. děkuji za podporu a ve čtrtek nahlásím jak jsem dopadla… :)
Jak dlouho ti trvala od první návštěvy v Iscare než jsi otěhotněla… doufám, že to není na roky, chápu, že je to podle problémů individuální, ale jen tak pro zajímavost… děkují a mimi at pěkně roste…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4136
21.10.12 22:02

yasmi jojo, dělají taky všechno. Imumed a Imunia jsou na stejně úrovni jako Podolí, jen nejsou státní :-)
mám asi 8 stránkový elaborát, včetně všech protilátek, buněčné imunity, imunoglobulinů apod…konzultovala jsem výsledky s prof. Ulčovou z Plzně, a mám nabrané fakt vše, co jde…a kde nic tu nic, vše se zdá v normálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.10.12 22:40

@belhana - já po vysazení antiko neměla MS vůbec, jen s vyvolávačkou nebo clostilem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
21.10.12 23:17
No vidíš a já ani s jedním :lol: Je to mrcha… a až jí člověk nebude chtít aby přišla, tak určitě přijde :)
@lilia81 píše:
@belhana - já po vysazení antiko neměla MS vůbec, jen s vyvolávačkou nebo clostilem!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.10.12 11:34

Ahojky všichni, chci se zeptat jak je dlouhá objednávací doba v Iscare, když tam jdu poprvé… nemohl by mi někdo nastínit co mě čeká?? Nám hormonální problém, netvoří se mi zralá vajíčka, takže neovoluju. Beru Glostillbegit…4 cyklus a bez efektu… mám strach, budu vděčná za každou odpověď a předem vám všem děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
22.10.12 11:43
Ahoj jsi moje krevní skupina… Stejné problémy a do Iscare jdu poprvé tento čtvrtek. Objednaná jsem 14 dní. Ale mám doporučení od doktora a to bylo první na co se mě zeptali. takže jinak na termín čekáš delší dobu… Taky se mi netvoří vajíčka a taky jsem brala clost a ultrogestan bez výsledků… :) Neváhej a zavolej tam… :)
@Jita86 píše:
Ahojky všichni, chci se zeptat jak je dlouhá objednávací doba v Iscare, když tam jdu poprvé… nemohl by mi někdo nastínit co mě čeká?? Nám hormonální problém, netvoří se mi zralá vajíčka, takže neovoluju. Beru Glostillbegit…4 cyklus a bez efektu… mám strach, budu vděčná za každou odpověď a předem vám všem děkuju…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
22.10.12 11:56

Jen pro upřesnění, do Iscare není potřeba žádného doporučení a ani Ti doporučení nezajistí dřívější objednání. Je pravda, že se mě na něj ptali, ale spíš si dle mého mapují, jací lékaři jim posílají klienty… Já tehdy na 1. konzultaci byla objednaná asi za 3 týdny, ale šlo to i dříve, jen se mi to nehodilo. Reálné je to opravdu tak za těch 14 dní. Při 1. konzultaci se nic extra nedělo - já UTZ, manžel krev (spermio jsme už měli) a dál jen info o tom, co už máme za sebou atd. Až Ti udělají vlastní HP, tak se dle domluvy s dr. dále pokračuje. Jinak jsem na tom podobně, mám PCO a ovulace je u mě zázrak a MS sama od sebe nechodí.

@belhana píše:
Ahoj jsi moje krevní skupina… Stejné problémy a do Iscare jdu poprvé tento čtvrtek. Objednaná jsem 14 dní. Ale mám doporučení od doktora a to bylo první na co se mě zeptali. takže jinak na termín čekáš delší dobu… Taky se mi netvoří vajíčka a taky jsem brala clost a ultrogestan bez výsledků… :) Neváhej a zavolej tam… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.10.12 11:59

@Jita86 - doporučení od dr. mít nemusíš, zavolej si tam. Na první konzultaci dr. řekne co a jak dělají, ajké jsou možnosti, podívá se na dosavadní výsledky, dle fáze cyklu může odebrat kontrolní HP. Pokud půjdeš s partnerem a nemáte ještě spermio, tka jděte s 3denní abstinencí, rovnou odevzdáte vzorek a do 2 hodin budou výsledky. Jinak pokud budeš v době ovulace s clostilem, určitě udělá ultrazvuk a dle výsledků spermia lze i ihned naplánovat IUI tj, inseminaci, která je plně hrazená pojišťovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.10.12 13:50

Děkuji vám moc moc za rady, jste hodný. Já budu mít doporučení od lékaře, teď čekám na menstruaci, tedy jestli příjde, pak budu brát 3-5 dne Glostlillbegit a pak půjdu na ultrazvuk. Jestliže tam nebude vajíčko, které bude životaschopné, posílá mě ihned do reprodukčního centra, když tam bude ( šance je ale opravdu malá )tak říkal, že mě nechá ještě jeden cyklus na Glosti… a pošle mě až pak, kdyby náhodou se podařilo otěhotnět fyziologicky. Jsem ráda, že se nečeká 3 měsíce jak jsem se dozvěděla v jiné diskuzi, to jste mě uklidnili, děkuju. Antiko neberu 3 roky a už je to dlouhé… Ze začátku jsem vůbec nemestruovala ani po lécích… :( a oskud jste holky???Já z Mladá Boleslavi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.10.12 14:00

@Jita86 - a spermio máte??? ono taky nemusí být nutně problém jen v tobě! já bych šla do centra právě hned, aby si tě pohlídali už při této stimulaci Clostilem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.10.12 14:23

Lilia, spermiogram máme, manžel je v pořádku… prý má dokonce nadměrný počet spermii v celkovém množství. Zavolala bych tam a objednala se tam, ale nechci předbýhat doktora, je hodnej, přijde mi to vůči němu blbý, ale to víš, že ten čas je dlouhý… a můžu se zeptat, jak si s léčbou daleko, doufám, že se nezlobíš, že se tě ptám… omlouvám se, pokuď je to moc idniskrétní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
22.10.12 14:28

@Jita86 - zapni si nahoře u názvu diskuze podpisy a uvidíš, jsem ve 20. týdnu a chodím sem podporovat Vás, abyste se nebály a byly optimistické, že jsou v Iscare prostě dobří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.