Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
přesně tak…nenecháme se otrávit od ostatních
omylem anonymně ![]()
@lilia81 tak když to měla i mamka a babička a dopadlo to dobře, tak to určitě dopadne i u Tebe!!!
Budu moc držet palečky! a kdy jdeš na další kontrolu?
@MisTer já měla zatím vždy jen ovitrelle, a je to prostě už připarevná injekce kterou si jen píchneš do břicha a je to
a mě zmizela z testu 9.den po aplikaci
Terulinka díky za info to jsem ráda jsem zvědavá jak to bude působit:)
S tím čekáním a trpělivostí je to těžké. Já začala se snažením ve 33 a porod bude až ve 36, takže čím dříve se začne, tím lépe. Člověk nikdy neví, jak dlouho to bude trvat, než se zadaří. U nás obou nebyl nikde žádný problém, ale po dvou IUI jsem byla zvědavá, jestli jsme alespoň schopní vytvořit kvalitní embrya a to se povedlo zjistit hned při prvním nativu, takže člověk měl alespoň jasno, že v tom problém také není. Ale pak ty IVF bez zahnízdění, to byl nápor na psychiku jako blázen, člověk začně pochybovat, kde co udělal špatně, jestli neměl ležet po transferu 14 doma apod. No a nakonec si to stejně ta příroda nějak zařídí a najednou se to povede. Kdybych to nezažila na vlastní kůži, také bych tomu nevěřila. Rozestup mezi IVF jsem měla 1 cyklus, ale možná je to tím, že jsem měla slabší stimulaci, takže se tělo zbytečně nezatížilo.
Akorát si myslím, že CAR a IVF apod. jsou opravdu jen pro trpělivé a silné osobnosti, takže to je nám k dobru, že to nevzdáváme!! Držím všem palce!! ![]()
@Yasmi píše:
S tím čekáním a trpělivostí je to těžké. Já začala se snažením ve 33 a porod bude až ve 36, takže čím dříve se začne, tím lépe. Člověk nikdy neví, jak dlouho to bude trvat, než se zadaří. U nás obou nebyl nikde žádný problém, ale po dvou IUI jsem byla zvědavá, jestli jsme alespoň schopní vytvořit kvalitní embrya a to se povedlo zjistit hned při prvním nativu, takže člověk měl alespoň jasno, že v tom problém také není. Ale pak ty IVF bez zahnízdění, to byl nápor na psychiku jako blázen, člověk začně pochybovat, kde co udělal špatně, jestli neměl ležet po transferu 14 doma apod. No a nakonec si to stejně ta příroda nějak zařídí a najednou se to povede. Kdybych to nezažila na vlastní kůži, také bych tomu nevěřila. Rozestup mezi IVF jsem měla 1 cyklus, ale možná je to tím, že jsem měla slabší stimulaci, takže se tělo zbytečně nezatížilo.
Akorát si myslím, že CAR a IVF apod. jsou opravdu jen pro trpělivé a silné osobnosti, takže to je nám k dobru, že to nevzdáváme!! Držím všem palce!!
krásně napsáno ![]()
@terulilinka - byla jsem na kontrole včer, tak jsem přeřazena do vysoce rizikové skupiny těhulí, tak dalo se to čekat, další kontrola s UTZ 5.11., tak uvidíme a mám se šetřit a nepodceňovat to… s každým špiněním nebo krvácením na okamžitou kontrolu, bez sexu a žádné dlouhé jízdy autem…
@lilia81 Držím palce, ať je co nejmíň komplikací a dobře to dopadne ![]()
AHOJ HOLKY,
já jdu ve čtvrtek na první návštěvu do Iscaru. Celou dnešní pracovní dobu pročítám vaše příspěvky a mám z toho hlavu jak pátrací balon…
Našel by se někdo, kdo jde také na první nvštěvu
.
Všem čekatelkám, ale i těhulkám hodně zdaru
![]()
@belhana ahojky, ja tam sice už chodím dýl, ale jsem moc spokojená, konečně se někde snaží mi pomoct a neženou mě hned na IVF
zítra mám kontrolu, tak jsem zvědavá, ale mám pocit, že tenhle měsíc ovu nebude…
copak mas ty za problém??
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na UTZ a bylo mi sděleno, že ideální den na OPU je neděle. Bohužel mají v Iscaru zavřeno a tak jdu v sobotu. Doufám, že budou vajucha zralá a ještě trochu třeba do soboty povyrostou, dnes píchám Ovitrelle. Mám 5× vpravo vel. 14-17 a v levo 8-9 od 14-17mm a jeden 23. Endometrium 10mm. Tak já nevím… doufám, že to vyjde ![]()
@včelička78 píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na UTZ a bylo mi sděleno, že ideální den na OPU je neděle. Bohužel mají v Iscaru zavřeno a tak jdu v sobotu. Doufám, že budou vajucha zralá a ještě trochu třeba do soboty povyrostou, dnes píchám Ovitrelle. Mám 5× vpravo vel. 14-17 a v levo 8-9 od 14-17mm a jeden 23. Endometrium 10mm. Tak já nevím… doufám, že to vyjde
Dozrajou, neboj
Budu držet palce, ať je těch pěkných co nejvíc ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
přesně tak…nenecháme se otrávit od ostatních