Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9693
1.11.12 12:10

Ahojík :)
můžu se k Vám zase přidat? :mrgreen: :mrgreen:
Tak máme za sebou 3.IUI bohužel opět neúspěšně stejně jako první i to druhé (jak jsem sem házela testíky).
Takže teď přemýšlíme nad IVF jestli pro nás nebude lepší. Přeci jen jak platíme toho dárce tak si říkám jestli ty peníze rovnou nevložit do IVF a doufat, že třeba vyjde.
@alenka84
držím ti palečky na dnešní KET, ať dopadne dobře dvě čárky zůstanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
1.11.12 13:22

@mishka123 - já bych do toho šla! určitě to vyjde a hlavně se přestanete trápit a ty si budeš užívat blití a ostatních skvělých těhotenských záležitostí! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
1.11.12 13:24

Mishka - urcite jdi do IVF. Ja furt doufam, ze druha carka vyleze za par dnu, no ale nevim 12DPO vecer ani duch…

• Citovat
  • Upravit
9693
1.11.12 13:25

@lilia81
:mrgreen: :mrgreen: :hug: no já nad tím už začínám hodně uvažovat ještě u 2. jsem si říkala né zkusíme těch 6 IUI a ono to třetí snad vyjde… a 3. nic a mě přešla nějak chuť na IUI… :think:
a jak se cítíš ty mamino? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
1.11.12 13:32

@mishka123 - já tě chápu, já nakonec byla jen na 2, prost už jsem nechtěla čekat, deprimovalo mě to, navíc jsem se psychicky trošku propadala hloubš a říkala jsem si, že chci zůstat trochu normální a radši zvolím tu jednodušší cestu - rovnou IVF, že jsem slaboch a už prostě nemám sílu neustále doufat!

Pokud máš pocit, že to tak má být, tak si podej žádost, mezi tím zkuste ještě jedno IUI a jděte do IVF, nevím, jestli nebudou mít stop na stimulace před Vánoci, tak bych se poptala, abys to měla schválené a třeba v lednu hned začla se stimulkou - zářijové miminko by bylo super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
1.11.12 13:39

@lilia81
Já právě taky furt si říkám tak teď už… a ono nic.
Už na to taky nějak nemám žaludek na to IUI :roll: hlavně když vím kolik nás to už stálo a při 6 IUI stát bude…

no já jsem nějak minulý rok četla, že poslední transfery se dělají 23.12. :think:
což by se snad i mohlo stihnout pokud bychom požádali teď… :think: no asi záleží taky na protokolu těm já vůbec nerozumím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
1.11.12 14:21
@lilia81 píše:
@mishka123 - já tě chápu, já nakonec byla jen na 2, prost už jsem nechtěla čekat, deprimovalo mě to, navíc jsem se psychicky trošku propadala hloubš a říkala jsem si, že chci zůstat trochu normální a radši zvolím tu jednodušší cestu - rovnou IVF, že jsem slaboch a už prostě nemám sílu neustále doufat!Pokud máš pocit, že to tak má být, tak si podej žádost, mezi tím zkuste ještě jedno IUI a jděte do IVF, nevím, jestli nebudou mít stop na stimulace před Vánoci, tak bych se poptala, abys to měla schválené a třeba v lednu hned začla se stimulkou - zářijové miminko by bylo super!

Měla jsem to úplně stejně, taky 2 IUI a víc jsem jich psychicky nezvládla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
1.11.12 14:21

Jinak KET mám za sebou, rozmrazily se obě embryjka, tak mám dvojitou naději, že to klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
1.11.12 14:24

@alenka84
:potlesk: :potlesk: :palec: super tak budu držet palečky a určo se zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
1.11.12 14:32
@mishka123 píše:
@alenka84 :potlesk: :potlesk: :palec: super tak budu držet palečky a určo se zadaří :hug:

Děkuju :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
1.11.12 14:48

@alenka84 krááásné zprávy!!! tfujt fujt tfuj, opatruj se a ať se krásně oba zakousnou, jako, že určitě joo!!! :hug: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
1.11.12 14:49

@alenka84 v jakém, že stádiu ti zamrazovali mrazáčky?? blastocysty bo morulky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
1.11.12 14:53
@Slunicko81 píše:
@alenka84 v jakém, že stádiu ti zamrazovali mrazáčky?? blastocysty bo morulky?

Děkuju :hug: Na mražení jedna blastocysta a jedna morulka ;) Po ivf jsem dostala blastocystu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
1.11.12 15:40

Alenka84 - drzim palce, at to tentokrat vyjde! Tak to je bezva, ze obe embryjka jsou po rozmrazeni v poradku. Treba se chytnou oba a carka bude za 6 dnu jako mela Lilia :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
175
1.11.12 16:18

@alenka84 Jupííí!!! Super zpráva :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.