Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@mishka123 protože je az od 22 a me je 21, az v březnu mi bude 22 ![]()
@MisTer jojo na zaklade těch biochemek..:)
@lulllu pokud si měla OHSS, tak to chápu. Je to strašný nápor na organisus.
Včelička takže 16200kč byla konečná cena???To by bylo pozitivní ale mě to pořád vychází dráž měli jste to ISCI za 8tis nebo za 5tis??A narkoza 2500kč se taky do toho počítá??
@MisTer ICSI stálo 8000,–Kč, narkóza 3500,–Kč, zmražení embryí 3500,–Kč a ten echokater 1200,–Kč
Včelička moc díky za osvětu a já počítala dle ceníku KET-ET 7200Kč dokonce jsem to měla i zakroužkované od nich…tak nevím ale jsem ráda že za ET se platí jen ten echokateter.
@MisTer píše:
Včelička moc díky za osvětu a já počítala dle ceníku KET-ET 7200Kč dokonce jsem to měla i zakroužkované od nich…tak nevím ale jsem ráda že za ET se platí jen ten echokateter.
KET nee, když jdeš na ivf
Mně to taky vyšlo na 16200 plus léky
No v tom ceníku sem se nevyznala a myslela jsem, že je to ten samotný transfer, tak to je supeeeeeeeeeeeeeeeer!!!Léky pak nejsou taková pálka ne ty obyč ne pero.
Holky poraďte, myslíte si, že mam jít na krev už v pondělí a nechat se uschopnit? Já myslím, že kdyby bylo vše ok, tak bych mohla chodit do práce. V pondělí budu 11 den po transféru. Dneska díky bohu čárka trošku silnější než včera.
@včelička78 píše:
Holky poraďte, myslíte si, že mam jít na krev už v pondělí a nechat se uschopnit? Já myslím, že kdyby bylo vše ok, tak bych mohla chodit do práce. V pondělí budu 11 den po transféru. Dneska díky bohu čárka trošku silnější než včera.
Tak záleží jak se cítíš a jak náročnou máš práci ![]()
@včelička78 píše:
a na krev bych ani nechodila…proč? Vždyť máš pozitivní test, tak bych šla až na utz
Pokud jsi někde v kanclu v klidu tak bych šla, pokud máš náročnější práci asi bych ještě vydržela, ale je na tobě uvidíš jak to budeš snášet!!!Já bych ale taky moc dlouho nechtěla být doma pokud by to nebylo nutné, takže to chápu.
Včelička 78 - právě, že jsem tu četla, že je skvělá, tak proto jsem se objednala k ni. Jsme s toho s manželem vyjukaný
a jinak tobě velká gratulace, a všem, kterým se to povedlo
taky si říkám, už aby to bylo za mnou… mám strach…
a jinak všem držím pěště, ať se to povede…
@MisTer njn
chci bejt mlada maminka
a kdyz to nejde ted, co bych dělala treba ve 30..
Kdyby mi bylo 30, tak to uz manza asi děti chtít nebude
je mu 34 ![]()
@MisTer - já tím, že jsme neměli ISCI, tak mi prachy vraceli, IVF nás stálo 9800 nebo tak nějak + léky…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.