Klinické centrum Iscare

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
2.11.12 14:55

Jojo Lili jenže vy máte supr spermio…to je pak zanedbatelná částka!!!To my ISCI musíme ale i tak mě to potěšilo že to nemusí přesáhnout 20tis!!!A jak se jinak citíš LIli už lepší??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
2.11.12 15:04

@MisTer - jj, zuby už lepší, akorát včera mimísovi nechutnala česnečka… :poblion: a myslím, že mě dneska v noci poprvý kopnul :) ale ještě to taky mohla být střeva po tý česnečce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
2.11.12 15:30

Teri
nene.. Na iscare to sice píšou, ale mě sestřičky minulý rok ještě když jsme nevěděli zda to u manzi půjde a já počítala s IVF psaly že od 20 a od 18 v případě nepruchozich vejcovodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
2.11.12 17:26

@mishka123 fákt?? ahááá.. no ale já si každopádně počkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
2.11.12 17:30

@terulilinka
jojo… ale tak vám to jde i přirozeně :hug: tak se určo zadaří a nebo 3. IUI :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
2.11.12 17:33

@mishka123 to máš pravdu, ale to IVF beru jako „záchranu“ kdyby to prostě nešlo..
3.iui asi až v prosinci, ted chci mit chvilku klídek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9693
2.11.12 18:17

@terulilinka
jo tak to já budu mít to IVFko :) my asi nejsem správní adepti na IUI díky tomu snažení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
3.11.12 12:22

Ahojky holky, tak vám nevím, dělala jsem si včera ráno test, ale vyšel negativní, tak jsme šly večer s kamarádkou na pivko, měla jsem jen dvě a dnes se cítím, jak kdbych šíleně kalila…mám se ještě testnout? Mám tady mamatest 10,predtím jsem dělala jinej.....jsem 13.den po ovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.11.12 13:18

@Luca89 tak testni. Stejně dokud netestneš, tak ti to bude vrtat hlavou. Tak jen do toho a držím palce, ať tam najdeš ducha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
3.11.12 13:56

Ahoj holky - ja mam zmatek…jsem 14 DPO, testovala jsem jenom 12 DPO vecer a ani duch, pak uz jsem netestovala. trochu poboliva podbrisek, ale ne tak jak na mrchu a vcera vecer jsem na toaletaku nasla trochu ruzove opravdu jen hodne malo a jinak pak uz nic ani rano a bricho neboli. vubec nevim, co jsi mam o tom myslet. vzdy jsem 14 den po ovu dostala MS, Ted mam 21 den cyklu, ovu byla hned po MS, byla jsem na UTZ. no nic…hezky vikend vsem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
175
3.11.12 14:08
@lulllu tak testni a uvidíš jestli tam bude alespoň náznak druhé čárky. Přeji, aby se tam druhá čárka rýsovala :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulllu
3.11.12 14:14

Testla bych rano, ale nemam uz testy :mrgreen: nebo si zajdu nekam na krev jako samoplatce, cetla jsem, ze u nekterych zen se carka muze objevit klidne i po tydnu vynechane MS, ale nadeje si moc nedelam.

• Citovat
  • Upravit
lulllu
3.11.12 15:20

Ale, vykaslu se na to…zadny testy. uvidi se jestli do konce pristiho tydne dorazi mrcha.

• Citovat
  • Upravit
4273
3.11.12 16:07

@včelička78 tak na testu nic…:( tak snad to aaspon dostanu, at muzu zacit novej cyklus s Clostikem a ovitrelle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.11.12 18:17

@Luca89 tak to mě fakt moc mrzí! Hlavně, aby přišla brzo mrcha, ať můžeš začít stimulovat a pak jupííí na to a pak se jen radovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.