Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jojo Lili jenže vy máte supr spermio…to je pak zanedbatelná částka!!!To my ISCI musíme ale i tak mě to potěšilo že to nemusí přesáhnout 20tis!!!A jak se jinak citíš LIli už lepší??
@MisTer - jj, zuby už lepší, akorát včera mimísovi nechutnala česnečka…
a myslím, že mě dneska v noci poprvý kopnul
ale ještě to taky mohla být střeva po tý česnečce ![]()
Teri
nene.. Na iscare to sice píšou, ale mě sestřičky minulý rok ještě když jsme nevěděli zda to u manzi půjde a já počítala s IVF psaly že od 20 a od 18 v případě nepruchozich vejcovodu
@terulilinka
jojo… ale tak vám to jde i přirozeně
tak se určo zadaří a nebo 3. IUI ![]()
@mishka123 to máš pravdu, ale to IVF beru jako „záchranu“ kdyby to prostě nešlo..
3.iui asi až v prosinci, ted chci mit chvilku klídek ![]()
@terulilinka
jo tak to já budu mít to IVFko
my asi nejsem správní adepti na IUI díky tomu snažení ![]()
Ahojky holky, tak vám nevím, dělala jsem si včera ráno test, ale vyšel negativní, tak jsme šly večer s kamarádkou na pivko, měla jsem jen dvě a dnes se cítím, jak kdbych šíleně kalila…mám se ještě testnout? Mám tady mamatest 10,predtím jsem dělala jinej.....jsem 13.den po ovu…
@Luca89 tak testni. Stejně dokud netestneš, tak ti to bude vrtat hlavou. Tak jen do toho a držím palce, ať tam najdeš ducha ![]()
Ahoj holky - ja mam zmatek…jsem 14 DPO, testovala jsem jenom 12 DPO vecer a ani duch, pak uz jsem netestovala. trochu poboliva podbrisek, ale ne tak jak na mrchu a vcera vecer jsem na toaletaku nasla trochu ruzove opravdu jen hodne malo a jinak pak uz nic ani rano a bricho neboli. vubec nevim, co jsi mam o tom myslet. vzdy jsem 14 den po ovu dostala MS, Ted mam 21 den cyklu, ovu byla hned po MS, byla jsem na UTZ. no nic…hezky vikend vsem ![]()
@lulllu tak testni a uvidíš jestli tam bude alespoň náznak druhé čárky. Přeji, aby se tam druhá čárka rýsovala
Testla bych rano, ale nemam uz testy
nebo si zajdu nekam na krev jako samoplatce, cetla jsem, ze u nekterych zen se carka muze objevit klidne i po tydnu vynechane MS, ale nadeje si moc nedelam.
Ale, vykaslu se na to…zadny testy. uvidi se jestli do konce pristiho tydne dorazi mrcha.
@včelička78 tak na testu nic…:( tak snad to aaspon dostanu, at muzu zacit novej cyklus s Clostikem a ovitrelle…
@Luca89 tak to mě fakt moc mrzí! Hlavně, aby přišla brzo mrcha, ať můžeš začít stimulovat a pak jupííí na to a pak se jen radovat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.