Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81
sem tam někde vykouknu. No říkala, ale spíš s tím mají zkušenosti obracene. Nicméně teď čekáme co se mnou udělá Klimonorm a pak nasadime stimulaci hromadou estrofemu. Možná až už nebudou vědět co se mnou dál…ještě jak dopadne laparka… ![]()
Ahoj holky, jsem tady nová…Iscare s manželem navštěvujeme již rok a půl, no řešila se jenom manželova azoospermie. Od ledna jsme již v druhé fázi a máme za sebou první IUI. Dnes jsem byla na druhém IUI s dárcem. U mě by mělo být vše ok, až na štítnou ž. TSH mám 7, pani Dr. Jaržembovská mi dala letrox 50 s tím, že s otěhotnením by neměl být problém…No nevím, přemýšlím, jestli to již není zbytečné jít kdyby to nevyšlo na třetí IUI, jestli nejít rovnou na IVF. Měla jste některá také problém se SZ a IUI vyšlo? děkuji a moc všem držím palce!
@Romimi
ahojky, my jsme měli také dárce..bohužel ani jedno ze tří IUI nevyšlo
a pak jsem na to přestala mít trpělivost a hned první IVF vyšla a čekáme dovjčátka…
jinak štítku mám taky nic moc… před IUI 4,83, před IVF 3,90. Beru Euthyrox…
ale držím moooc palečky a snad vám IUI vyjde
Ahoj Mishka, děkuji za podporu…a moc gratuluji, dvojčátka to je krása
to by se nám taky líbilo
Veřím, že u IUI je také šance, přemýšlím jestli nejít rovnou na IVF když to teď nevyjde, jestli má vůbec smysl čekat, když mám ještě problém se štítnou. Možná jsem nedočkavá, nevím…už se snžíme dva roky, no když to tak vemu, tak první reální pokus byl před měsícem, jelikož je manžel neplodný, takže bych měla být trpělivá…no ty dva roky se stejně z hlavy vymazat nedají a říct si, že to je vlastně jenom měsíc se po tom všem čím jsme si prošli nedá…ale to zřejmě poznáš. Ještě jednou děkuji a obrovská gartulace ![]()
@Romimi - no já tady Mischku překecala, ať na IUI kašle, že to nemá cenu a že IVF je lepší šance a jak mi to pěkně vyšlo ![]()
každopádně bych ty 2-3 IUI zkusila… na druhou stranu, ta šance, že u IVF zůstanou mrazáčky a třeba pak i druhí mimčo bude mít stejného dárce je super… myslím, že jsou tam nějaká omezení ve využití spermatu dárce a jeho počtu…
takže za mně rada jako kdysi Mischce - pokud už tě to štve a nechceš čekat, běžte do IVF, je to sice záhul na tělo, ale ta šance, že to klapne je obrovská oproti IUI! ono i psychika dělá hodně a člověk už po tom, co tak dlouho čeká si zaslouží trošku té radosti!
@Romimi
děkuju. Hele zkusila bych 3 IUI a uvidíte
snad vám to vyjde a nebude třeba to IVF
no manža se dočkal mimíška po 15 letech kdy ho chtěl, my se společně snažili 3 roky… tak moooc držím palečky ![]()
A @lilia81 mě v tom IVF podpořila
![]()
@lilia81 jsem ti moooc vděčná pač já furt přemýšlela jestli si huntovat tělo… ale ono to za to stálo
![]()
Ahoj, přemýšlím o darování vajíček v Iscare, náhodou jsem zaregistrovala tuhle diskuzi, není tu někdo, kdo má zkušenosti konkrétně s tímto centrem?
@mishka123 - já vím
ještě že to vyšlo, jinak bys mě tak nechválila
ale já to vím podle sebe, prostě ten pocit, jak už mě to štve a pak to, že ti oznámí, že jsi fakt těhotná, to je k nezaplacení a všechny injekce a útrapy a všechno je v nenávratnu…
mimochodem, ty už budeš v 13tt??? jako kdy jsi to stihla? dyť to je včera, co mi ukápla slza nad tvým testíkem!!!
@Oskárek ahojky, já do iscare chodila, ale né jako dárkyně…je to tam strašně fajn, milí doktoři, skvélá péče..
@lilia81 letí to co? tobě se už blíží vylíhnutí Sebastiánka viď?? ![]()
@lilia81
já už si ani nevzpomenu co jsem prožila, než mi je tam do toho bříška strčili
nějak na to nemyslím… hlavně, že se povedlo
![]()
no já si taky říkám, že to utíká nějak šíleně rychle
v pondělí screening a to my připadá, že jsem se tam objednávala včera
ale tobě to taky utíká do toho 1.3.
a pak se těším na fotečkyyyy mrňouska vašeho
![]()
@Luca89
děkuju ![]()
koukám, že tobě to taky utíká
kde jsi byla na screeningu?
@lilia81 Děkuji
tak vyskouším max 3 IUI a pak již nebudu čekat, psychika dělá své, kolem samé těhotné kamarádky, ségra také čeká druhé mimčo, a to je mladší, vyrovnat se s tím, že nám s manželem společné mimčo osudu nedopřeje… hmm, trochu radosti bych skutečně uvítala:)Jak říkáš, je to pro tělo zátěž, no na druhou stranu to stojí pak za to a člověk už pak na to zapomene.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.