Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zulu1
jj tam to určitě srovnaj, pak napiš kdyžtak jak jsi dopadla, držím pěsti
@zulu1 píše:
Ahoj, tak po dlouhý době jsem opět tu..
já se na další pokus chystám až po létě..
holky nemáte zkušenosti s častou menstruací? během února jsem ji měla 2×:-(
jsem 3 měsíce po kyretáži ale nevim jestli to může být tim…a taky jsem ted brala silný léky na ruku…nevíte jestli to s tim může nějak souviset??
Já měla předminulý ckylus dlouhý 18 dní… ale to byla jen výjimka, od tý doby zas nějak normálně ![]()
@alenka84
držím moc palečky v březnu už bude teplíčko tak to snaženíčko půjde samo
![]()
@alenka84 - teda, co je to za cyklus, 18 dnu
??? a melas ovulaci? Je jinak bezva, ze zkusite v breznu IUI ja jdu ted v breznu na KET 2 embryjek, tak kez by nam to vyslo!
@zulu1
držím palce na léto
asi to může být i tím, že se tělo dává dohromady
ale já měla taky jednou MS dvakrát za měsíc… ale bylo to teda před snažením
to se mi nějak zbláznili hormony ![]()
@lulllu
držím palce na KET
třeba se vám taky z těch dvou zadaří dvojčátka
![]()
@mishka123 - zlato kez bys mela pravdu
jinak moc Ti to s briskem slusi, treba tam pro nas nosis maleho zetaka nebo snachu
mela jsem odlouzeny ET kvuli OHSS a byl koncem ledna KET jednoho embrya ale supr kvality a nic no ![]()
Pokud ted blastocysty jeste nebudou hatchujici, uvazuji, ze bych dala asistovany hatching
doufam, ze u me problem imunita, moje imunolozka mi delala pred tydnem testy na bunecnou imunitu pro jistotu 6 budu vedet vysledky a to budu mit taky termin ovulace, tak se uvidi
@lulllu píše:
@alenka84 - teda, co je to za cyklus, 18 dnu??? a melas ovulaci? Je jinak bezva, ze zkusite v breznu IUI ja jdu ted v breznu na KET 2 embryjek, tak kez by nam to vyslo!
měla…5. nebo 6. DC
Byla jsem zrovna shodou okolností na preventivce na gyndě a dělala mi utz, tak to vím jistě, dokonce byly dva dominantní folikuly…
: @alenka84
Ty jsi supr zena Alci, cyklus 18 dnu, OVU 5 nebo 6 den a jeste k tomu 2!!! To je siiiiila!!! To ja cyklus tak 41-43 dnu a OVU 25-28 den ![]()
@lulllu píše: : @alenka84![]()
![]()
Ty jsi supr zena Alci, cyklus 18 dnu, OVU 5 nebo 6 den a jeste k tomu 2!!! To je siiiiila!!! To ja cyklus tak 41-43 dnu a OVU 25-28 den
no a k čemu mi to bylo
Radši to mám klasicky těch 26-28 dní ![]()
Mit to ja, tak chlapa uzenu solouzi skoro k smrti
2 foliky…ale chapu, ja taky kdyz jsem mela pozit. testy, cara silna jako prase OVU vytok taky a prd z toho…prave tady furt melu o tom, ze se bojim aby moje imunita byla v poradku…IUI nevyslo-sice bylo jenom jednou a ackova blasta se taky nechytla…
@lulllu píše:
Mit to ja, tak chlapa uzenu solouzi skoro k smrti2 foliky…ale chapu, ja taky kdyz jsem mela pozit. testy, cara silna jako prase OVU vytok taky a prd z toho…prave tady furt melu o tom, ze se bojim aby moje imunita byla v poradku…IUI nevyslo-sice bylo jenom jednou a ackova blasta se taky nechytla…
Tak my se taky snažili…ale u nás to nějak evidentně nestačí, a to mám imunitu ok
Genetiku vam sice nedelali, ale podle kvality embryi by mohla byt ok…tak zkusite aspon IUI, to nezatezuje. neni to zahul jako IVF, se mnou to teda zamavalo a to jsem mela slaby hyperstimulak a transfer odlozeny nejdriv za 3 mesice…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.